1
LIFO PICKS

Η ηθοποιός Kate Hudson ψιθυρίζει προκαλώντας το ηδονικό αίσθημα του ASMR

«Δεν ξέρω αν μπορείτε να το ακούσετε, αλλά το τζιν μου ουρλιάζει αυτή τη στιγμή», λέει η ηθοποιός Kate Hudson, συνιδρύτρια της activewear φίρμας Fabletics, καθώς παίζει με τους ήχους διαφορετικών υφασμάτων, ψαλιδίζοντάς τα και ψιθυρίζοντας στην ηδονική ASMR.

Τι είναι το ASMR; Δεν είναι απολύτως σαφές ακόμα, αλλά είναι το ακρωνύμιο που προκύπτει από το Autonomous Sensory Meridian Response (ASMR - Αυτόνομη Αισθητηριακή Απόκριση του Μεσημβρινού).

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και κάποιες ιατρικές μελέτες που έχουν γίνει, γύρω από το φαινόμενο ASMR. Όσοι έχουν ASMR υποστηρίζουν λοιπόν ότι πρόκειται για μια φυσιολογική αντίδραση σε ορισμένα επαναλαμβανόμενα, χαλαρωτικά ερεθίσματα, όπως κάποιος να ψιθυρίζει, να βουρτσίζει τα μαλλιά του, να ξεφυλλίζει ένα βιβλίο ή να παίζει με τους ήχους των υφασμάτων όπως η Kate Hudson σε αυτό το βίντεο.
Ήχοι σαν αυτούς λοιπόν, είναι για ορισμένους ανθρώπους εξαιρετικά χαλαρωτικοί, ενώ οι ίδιοι λένε πως δημιουργούν στο κεφάλι τους ένα γαργαλητό ευφορίας, το οποίο κινείται προς σώμα και τους χαλαρώνει

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ