0
LIFO PICKS

«Ας σταματήσουμε να εισβάλλουμε σε άλλες χώρες και ας αρχίσουμε να κατακτάμε κ...ς»

Ο διάσημος πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης ερωτικών ταινιών Νάτσο Βιδάλ έχει κάτι πολύ σημαντικό να πει για τη σημερινή πραγματικότητα. 

 

Ο Ισπανός πορνοστάρ και προστατευόμενος του Ρόκο Σιφρέντι, που έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 1500 ερωτικές ταινίες, είχε κυκλοφορήσει αυτό το πολύ ενδιαφέρον ταινιάκι πριν από καιρό, για τις ανάγκες ενός ερωτικού φεστιβάλ στη Βαρκελώνη.

 

Εδώ, το γνωστό μότο «κάντε έρωτα, όχι πόλεμο» παραλλάσσεται με ευρηματικό τρόπο, καθώς η φωνή του Βιδάλ σχολιάζει τη σύγχρονη ανθρωποφαγία. Ιδού το «μανιφέστο» του:

«Πληγώνουμε συνεχώς ο ένας τον άλλο. Σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο, τα αδέρφια μας, τους γείτονες και τους φίλους μας. Κατασκευάζουμε όπλα και εξαπολύουμε παράλογες επιθέσεις.

Ας εξελιχθούμε. Ας αγαπήσουμε. Ας γαμηθούμε. Ας ανταλλάξουμε τους πυραύλους με δονητές, τα όπλα μαζικής καταστροφής και τα χημικά με μαζικά όργια. Ας σταματήσουμε να εισβάλλουμε σε άλλες χώρες και ας αρχίσουμε να κατακτάμε κώλους. Καλύτερα να εξασκηθούμε στο bondage και την υποταγή παρά να σκλαβώνουμε τα παιδιά μας. Ας αντικαταστήσουμε τα δάκρυα της πείνας και της απόγνωσης με δάκρυα οργασμών. Κάνοντας 69 μπορούμε να ξεχάσουμε τη σκλαβιά του ΔΝΤ. Ας γαμηθούμε ξανά και ξανά και ξανά.

Ας αφήσουμε πίσω αυτό τον βίαιο και υποκριτικό τρόπο σκέψης. Ας σταματήσουμε να θιγόμαστε από ένα γυμνό σώμα, ενώ αποδεχόμαστε τόσα διαμελισμένα. Ας σταματήσουμε να καταπίνουμε ψέματα και να τρώμε junk food και ας προτιμήσουμε να ρουφάμε ψωλές και μουνιά.

Πρέπει να το κάνουμε τώρα, επειγόντως. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Μόνο όταν κάθε πούτσος και μουνί σε αυτό τον πλανήτη χαίρει σεβασμού, θα αξίζει να ζούμε σε αυτόν».

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ