0
LIFO PICKS

Το επικό, δυστοπικό νέο βίντεο κλιπ των Arcade Fire για το Everything Now

Η κινηματογραφική ομάδα των The Sacred Egg σκηνοθέτησε το βίντεο για το καινούργιο τραγούδι των Arcade Fire, το Everything Now, ένα επικό δυστοπικό φιλμ που γυρίστηκε στην Κοιλάδα του Θανάτου στη Καλιφόρνια και στη Νότια Αφρική, σε τοποθεσίες που έδωσαν το τεράστιο, άγονο σκηνικό σε μια σειρά από βινιέτες για τη ζωή σε μια "παράλληλη χώρα".


«Το τραγούδι είναι ταυτόχρονα ανθεμικό και μελαγχολικό» εξηγεί το σκηνοθετικό ντουέτο των Alex Mavor και Ed Kaye που συναποτελούν τους The Sacred Egg. «Η πρόκληση για μας ήταν να δημιουργήσουμε κάτι που θα αντανακλούσε και τις δύο αυτές διαθέσεις. Θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν μαγικό κόσμο. Έναν παράλληλο κόσμο που θα ήταν παράξενος αλλά και οικείος μαζί. Έναν κόσμο για τις επιχειρήσεις, τις υποδομές και την οικογένεια  Δεν θέλαμε να ασκήσουμε κριτική, αυτό το αφήνουμε στον θεατή απλώς προσπαθήσαμε να καταγράψουμε τη διάθεση αυτής της εναλλακτικής γης». 

Παρουσιάζοντας παιδιά να παίζουν σε δορυφόρους που έχουν καταστραφεί, να παρακολουθούν την απογείωση πυραύλων και να χορεύουν ανάμεσα σε κάκτους το βίντεο είναι εξαιρετικά υπερρεαλιστικό και υποδηλώνει απελπισία και αισιοδοξία την ίδια στιγμή. Κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα μαζί με αφίσες και twits στον λογαριασμό @EverythingNowCo που τώρα πια έχει γεμίσει με πληροφορίες για το επερχόμενο άλμπουμ του δημοφιλούς συγκροτήματος. 

Lifo Picks

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ