4 καρέ και ένα βίντεο από την πολυσυζητημένη συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ

4 καρέ και ένα βίντεο από την πολυσυζητημένη συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ Facebook Twitter
10

4 καρέ και ένα βίντεο από την πολυσυζητημένη συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ Facebook Twitter
4 καρέ και ένα βίντεο από την πολυσυζητημένη συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ Facebook Twitter
4 καρέ και ένα βίντεο από την πολυσυζητημένη συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ Facebook Twitter
4 καρέ και ένα βίντεο από την πολυσυζητημένη συνάντηση Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ Facebook Twitter
10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

8 σχόλια
Οι εκάστοτε Ευρωπαίοι γραβατάκιδες μέχρι τώρα ήξεραν μόνο το yes=ναι από τους επίσης Έλληνες γραβατάκιδες.Τώρα άλλαξε η μόδα οι γραβάτες βγήκαν και το yes σε όλα έγινε no=ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!Το καταλάβατε ψευτο-αριστοκράτες?
Απορώ πως μας ανέχονται ακόμα στην Ευρώπη πρώτα καταστρέψαμε μόνη μας την οικονομία με την άθλια πολιτική τον πολιτικών μας και τώρα ζητάμε και τα ρέστα έλεος με τούς κομμουνιστές ούτε Τσε Γκεβάρα είναι ούτε Φιντέλ πως και με τη τρόπο και βασικά με τη σχέδιο θα θελήσουν να υλοποιούσουν ούλα αυτά που λένε θα πέσει πολλή γέλιο.
Tο ότι έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την καταστροφή της οικονομίας της χώρας είναι δεδομένο. Όμως έχουμε και δικαίωμα να λέμε όχι στην συνεχιζόμενη εξαθλίωσή μας που δε μας οδηγεί ΠΟΥΘΕΝΑ. Δε θεωρώ πως ζητάμε τα ρέστα από κανέναν. Αξιοπρέπεια λέγεται...
Ο κυριος Βαρουφακης ακολουθει τη γραμμη της κυβερνησης και μεχρι στιγμης η κυβερνηση ειναι συνεπης με οσα ειπε προεκλογικα. Ως ελληνες θα πρεπει να χαιρομαστε μονο για αυτο το γεγονος. Αν τα οσα ειπε η κυβερνηση γινονται ειναι αλλο θεμα. Το κρατος επειτα απο πολλες θυσιες και δυσκολα χρονια τρεχει ενα μικρο πλεονασμα. Το θεμα ειναι οτι δεν πληρωνει τα χρεη του και δεν ειναι αξιοπιστο. Αν τα χρεη πληρωθουν( τα εγχωρια για φαρμακα πχ) γυριζουμε σε ελλειματα. Ο κυριος Βαρουφακης ως οικονομολογος γνωριζει οτι αυτη η κατασταση δεν ειναι βιωσιμη. Εχει ενα μικρο περιθωριο ως το καλοκαιρι και μετα πρεπει να βρει δανεικα η να κοψει χρημα( να βγει απο το ευρω).Οι δανειστες το γνωριζουν πολυ καλα και το μονο χαρτι στο τραπεζι ειναι μια επιμηκυνση αν εφαρμοστουν καποια πραγματα. Η κυβερνηση εφαρμοζει πολιτικη Βενεζουελας χωρις το πετρελαιο που ειναι αυτοκτονικη σε βαθος χρονου.Δεν υπαρχουν καποια εργαλεια( λογω του εγκλωβισμου στο ευρω) για να αλλαξει η δημοσιονομικη πολιτικη και το χειροτερο μηνυμα ειναι οτι το ευρω δεν επεσε με τα οσα γινονται( μας περιμενουν λοιπον το καλοκαιρι). Ευχομαι και παλι τα καλυτερα αλλα ειλικρινα δε βλεπω τις λυσεις που δεν μας αποκαλυπτει η κυβερνηση. Αν καποιος τις ξερει και δεν μας τις λεει τον παρακαλω να ενημερωσει τους αδαεις αμεσα! Ευχαριστω.
Φαγώθηκαν όλοι με την αποστροφή και κρύα χειραψία του Προέδρου του Eurogroup, κ.Ντάισελμπλουμ, προς τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών κ. Βαρουφάκη.εγώ γιατί έχω άλλη ερμηνεία για την στάση τους στην φωτoγραφία???? επειδή όπως θα ξέρετε η τηλεόραση και δη τα αγαπημένα μας κανάλια διαστρεβλώνουν όπως τους βολεύει πάντα...εγώ προσωπικά είδα τον Ολλανδό να γέρνει προς το αυτί και την δεξιά πλευρά του Βαρουφάκη ψιθυρίζοντας κάτι που δεν ήθελε να ακουστεί και να καταγραφεί από τις κάμερες!και όποιος μπορεί να με διαψεύσει, να το κάνει με το βίντεο γιατί από φωτογραφικά καρέ χορτάσαμε....μια σόδα παρακαλώ!
δε ξέρω τι να κάνω. από τη μια θέλω να γράψω ένα μπράβο και από την άλλη λέω ότι όλα αυτά είναι φούμαρα. ας αναμείνουμε λοιπόν και ας περιορίσουμε για την ώρα τους πανηγυρισμούς και τα περί τους κάναμε τη μούρη κρέας. πάντως η αλήθεια είναι ότι γουστάρω που έχουμε επιτέλους μια εντελώς νέα κυβέρνηση. ελπίζω μόνο να μην τους φάει και αυτούς η γλυκιά εξουσία και κυρίως να μην γίνουν τα γνωστά τερτίπια με τις λέξεις