ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Επίθεση αγάπης στον Τσίπρα

Επίθεση αγάπης στον Τσίπρα Facebook Twitter
15

 

 

Εδώ κατευθύνεται αμέριμνος προς το Μαξίμου μαζί με τους συνεργάτες του...

 

Επίθεση αγάπης στον Τσίπρα Facebook Twitter
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας εξέρχεται από το Προεδρικό Μέγαρο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του γραφείου του, Νίκο Παππά και τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη όπου ορκίστηκε πρωθυπουργός, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας,

 

Λίγο πριν φτάσει, τίποτα δεν προμηνύει αυτό που θα ακολουθήσει...

 

Επίθεση αγάπης στον Τσίπρα Facebook Twitter

 

Και να! Η θαυμάστρια που τον εντόπισε και όρμηξε να τον αγκαλιάσει!

 

Επίθεση αγάπης στον Τσίπρα Facebook Twitter

 

O Tσίπρας πάντως ατάραχος και χαμογελαστός.

 

Επίθεση αγάπης στον Τσίπρα Facebook Twitter

 

15

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

7 σχόλια
La vita è bella. Να τους το φωνάξεις, να τους το χαμογελάσεις Αλέξη εκεί πάνω στην παγωμένη και σκιερή Ευρώπη. Έτσι είμαστε εδώ κάτω και αυτό δεν θέλουμε να το αλλάξουμε. Χαμογελάμε, γελάμε, αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε καταμεσής των δρόμων. Και αυτό είναι που δεν χωνεύουν με τίποτα…!
Υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο. Η κυρια μαλλον ειναι απο τις απολυμενες καθαριστριες και ελπιζει οτι βρηκε καποιον, που θα την ξαναβαλει στη θεση της, να τρωει τα λεφτα του δημοσιου και ολλονων μας.Αυτο ειναι αγαπη;Αυτο ειναι ακρατος εγωισμος.Αλλα οπως και ο Αντρεας, ο Τσιπρας και οι δικοι του εγκαινιαζουν μια καινουργια γλωσσα, οπου μπορεις να λες το αντιθετο απο αυτο που πραγματικα εννοεις και ολοι να λενε ναι.
Συνσχολιαστή Vardaris, μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις από που συμπεραίνεις ότι η γυναίκα που τον αγκάλιασε ανήκει στις απολυμένες καθαρίστριες του δημοσίου; Εκτός και αν δεν έχω προσέξει κάτι, έχουμε ξεχάσει να εμπιστευόμαστε τους άλλους και ότι και να δούμε, ακούσουμε ή βιώσουμε, πάντα αντιδρούμε σαν να ήταν κάτι αρνητικό για εμάς.
Αυτό τι είναι; Αντιμνημονιακό παραλήρημα; Αντιευρωπαϊκό ψεκασμένο;Φίλε μου, και στον Βορρά αγκαλιάζονται, μην πιστεύεις ό,τι ακούς (και, ναι, δεν έχει βαλθεί όλη η υφήλιος να μας αφανίσει). Τσιφτετέλια δεν χορεύουνε, από αγκαλιές μην σου πω και καλύτερα.
Haifischnet αν απευθύνεσαι σε εμένα, να σου πω ότι δεν πιστεύω ό,τι ακούω αλλά εκφράζομαι εκ πείρας και προσωπικών βιωμάτων. Σπούδασα (και) στο εξωτερικό, έμεινα και εργάστηκα εκεί (βόρεια Ευρώπη) για πολλά χρόνια, στην οποία έχω την τύχη και σήμερα να πηγαινοέρχομαι πολύ συχνά λόγω της εργασίας μου. Επέτρεψε μου λοιπόν να γνωρίζω πολύ καλύτερα την βόρεια ιδιοσυγκρασία. Μακάρι να είχα τον χρόνο μπω σε λεπτομέρειες και να εκφραστώ με γεγονότα. Αυτή την διαχυτικότητα η οποία μας διακατέχει και αναφέρομαι σε απόλυτα φυσιολογικές εκφράσεις χαράς αλλά και λύπης, πολλές φορές την θεωρούν από υπερβολική έως και μικρή τρέλα. Ήταν αρκετές οι φορές, σε αυτές τις χώρες, που αισθάνθηκα άβολα και αμήχανα με φίλους, οικεία πρόσωπα και στενούς συνεργάτες μου, όταν και οι ίδιοι αισθάνθηκαν άβολα με κάποιες διαχυτικές, απόλυτα φυσιολογικές εκφράσεις και συμπεριφορές, όπως να τους αγκαλιάσεις, να τους φιλήσεις, εκφράζοντας τους κάποια ευχή χαράς ή, ακόμη περισσότερο, συμπόνιας. Τους φαινόταν κάτι πολύ παράξενο έως και εξωπραγματικό. Με ορισμένους, πολλές φορές το είχα συζητήσει, σε ανύποπτο χρόνο και μου εξέφραζαν της πηγαία απορία τους για αυτή την συμπεριφορά. Κατά βάθος τους γοήτευε και την δεχόντουσαν αλλά τους ήταν δύσκολο να την εκφράσουν και οι ίδιοι. Είναι κάτι που είναι αληθινό, έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ως θέμα συζήτησης και προσοχής αλλά σε ένα μικρό σχόλιο δεν είναι δυνατόν να εκφραστεί πλήρως. Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Ενταξει, μπορει να μην συμφωνω πολυ μαζι του, αλλα τον παραδεχομαι που ειναι (ή τουλαχιστον φαινεται, το ιδιο αποτελεσμα εχει) ευγενικος και με φιλικη διαθεση προς τον κοσμο.