Ο Καμμένος γίνεται δεκτός στην Κουμουνδούρου

Ο Καμμένος γίνεται δεκτός στην Κουμουνδούρου Facebook Twitter
19

Σήμερα το πρωί ο αρχηγός των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος επισκέπτεται την Κουμουνδούρου για να κλείσει η αναμενόμενη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Καμμένος γίνεται δεκτός στην Κουμουνδούρου Facebook Twitter
Ο Καμμένος γίνεται δεκτός στην Κουμουνδούρου Facebook Twitter
19

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

9 σχόλια
Η ελπίδα έρχεται......Καλά... πέφτετε από τα σύννεφα ? Ο αέρας ανανέωσης κόπηκε απότομα και μετατρέπεται σε μαύρη τρύπα οδηγώνας μας με μαθηματική ακρίβεια στο χθές.
Υπήρχε και το ποτάμι. Πάντως μετά τη συνεργασία του Τσίπρα με τον Καμμένο, ο Θεοδωράκης απέκλεισε το ενδεχόμενο να παρέχει στήριξη στη νέα κυβέρνηση.
Τι πάει να πει "να του δίνατε αυτοδυναμία"; Εμείς του την αρνηθήκαμε; Ο Καμμένος είχε συμφωνήσει εξ αρχής με τον Τσίπρα για συν-κυβέρνηση και το ήξερε ο κόσμος. Όσοι τους ψήφισαν ας πρόσεχαν.
Πρώτη φορά αριστερά είπανε....Σύμφωνο συμβίωσης και για ομοφυλόφιλους είπανε...Διαχωρισμό κράτους εκκλησίας είπανε... https://twitter.com/btb42/status/559508040043331584https://twitter.com/btb42/status/559508298752225281
Η αριστερή πολιτική του Τσίπρα πλέον συνοψίζεται στον κρατισμό και την παροχολογία. Κοινώς, τα δύο πολύ σημαντικά θέματα που αναφέρω παραπάνω και περιμέναμε πολλοί να κάνει πάνε περίπατο, και μένουν οι πιο αμφισβητούμενες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.Και δεν είναι μόνο ο Νικολόπουλος στους ΑΝΕΛ με παρόμοιες συντηρητικές απόψεις δυστυχώς.
Οταν καποτε καποιοι λεγαμε ποσο ταιριαστο διδυμο ειναι, ορισμενοι μας επιτεθηκαν αισχρα. Μας ρωτουσαν πως τολμαμε να ταυτιζουμε τον ηγετη της αριστερας με ενα λαικοδεξιο ακραιο. Σημερα δε λεν κουβεντα.Αλλα ειμαστε ακομα στην αρχη. Εχουμε να δουμε(και να παθουμε πολυ φοβαμαι)πολλα ακομα.
Οταν ενας απο τους πιο απαιδευτους και αμορφωτους λαους ψηφιζει, βγαινουν οι Ψεκασμενοι με τον Συριζα, και ας απεχουν ιδεολογικα απολυτα. Ο σκοπος της εξουσιας αγιαζει τα μεσα. Ο θεος να βαλει το χερι του και να μας λυπηθει.
Συμφωνώ με το σχόλιο , ειδικά όταν στον 21ο αιώνα ο συγκεκριμένος λαός τρέφεται με παραμύθια , τα παραπάνω μπορεί να μετατραπούν σε εφιάλτη.Τελικά επιβεβαιώνεται με τον πλεον ηχηρό τροπο ο κύριος Ράμφος:http://www.lifo.gr/now/politics/59068
κυριε Vardari αφου εσεις ειστε μορφωμενος λοιπον, μαλλον σας λυπει το αλλο αναγκαιο, γνωστο ως ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (λυπαμαι που εχετε αυτο το δυσαρεστο κεφάλαιο)Δεν χρειαζομαστε πολιτικους με ωραιες ιδεες, αυτοι συχνα κρυβουν αλλα απο πισω τους διαφορετικά τους βγαζουν απο την μεση, χρειαζομαστε πιστους πολιτικους την σημερο ημερα!Ελπιζω απο εδω και στο εξης να εσεις, ο μορφωμενος και ο καθε αλλος να φερετε στον κο. Αλεξη αλλα και στο καθε στελεχος του συριζα ως ΗΡΩΑ, διαφορετικα θα ειναι πιο ευκολο για αυτους να προδωσουν την χωρα τους. Με αποτελεσμα, η επομενη επιλογη του "αμορφωτου" αυτου λαου θα ειναι η Χ.Α. και εφοσων ειστε μορφωμενος δεν πιστευω να επιθυμειτε κατι τετοιο
Πόνεσαν τα μάτια μου από την έκφραση σου και τα ορθογραφικά... Μετά διάβασα αυτό το κο. Αλέξη ως ήρωα και το τερμάτισες... Ο λαός ψήφισε για να υπάρξει ελπίδα, όχι για να βγάλει ήρωες...
ναι σουλε.. αντι να απαντησεις στα ουσιωδη, στο ζουμι απαντας για την ορθογραφια μου.. ε τι να σου κανω εχω δυσλεξια και για δυσλεκτικος τινει σε αριστη!ευχαριστω παντως που σχολισες την ορθογραφια.. με αυτο αποδικνυεις οτι δεν εχεις καπου αλλου να "χτυπησεις" οσο για το αλλο.. του οτι δεν θελουμε ηρωα αλλα ελπιδα... η ελπιδα δεν ειναι αρκετη, την ελπιδα την πηρες βγηκε ο συριζα, απο εκει και περα υπαροχυν τρεις διακλαδωσεις, η ΠΡΩΤΗ που οδηγει στην λεξη "ΗΡΩΑΣ" η ΔΕΥΤΕΡΗ που οδηγει στην λεξη "ΠΡΟΔΩΤΗΣ(ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ή ΗΤΑΝ ΗΔΗ) και στην ΤΡΙΤΗ "ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ", στις 2 τελευταιες διαλυετε η ελπιδα, στην πρωτη συνεχιζει... αν θες να σου διαληθει η ελπιδα πιστευε στην μετριοσυνη και εκει θα μεινεις παντα ,φοβουμενος μην εσυ ή ο καθε αλλος αποτυχει ή πεσει εξω