Απεργία της ΓΣΕΕ

Γυναικείος Οργασμός: η άβυσσος σε animation (βίντεο)

Facebook Twitter
6

 Από τη Μαρία Παπαπαναγιώτου

Στο Πανεπιστήμιο Rutgers του New Jersey οι ειδικοί αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά με ό,τι αποτέλεσε μέχρι τώρα το αίνιγμα  της ανθρώπινης φύσης και συγκεκριμένα της γεννετήσιας ηδονής: τη σεξουαλική κλίμακα της γυναίκας,τις πίστες και τα πλατώ ,όπως τα αντιλαμβάνεται ο γυναικείος οργανισμός και εγκέφαλος -και μόνο-, και όπως, ομολογημένα μέχρι σήμερα ,oι σεξολόγοι δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν σε ερευνητική και κλινική πρακτική.    

Και έτσι χρησιμοποιήθηκαν πραγματικά εγκεφαλογραφήματα με πραγματικές απεικονίσεις εγκεφάλων των γυναικών κατά τη διάρκεια κάθε σταδίου του οργασμού, της κλιμάκωσης ,του peak- ενός ή επαναλαμβανόμενου-, και της σταδιακής επαναφοράς του σώματος στα φυσιολογικά επίπεδα  απ’ τα πελάγη της ηδονής.

Δημιουργήθηκε  η πρώτη ταινία που στηρίχθηκε  στα sequels των αληθινών σλάιτς εγκεφάλων με βιωματικό live οργασμό, και το θέμα έγινε hit σε εργαστήρια, επιστημονικά και  ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου.

Κανένα επιστημονικό συμπέρασμα δεν ανακοινώθηκε επί του παρόντος. Το πώς ενεργοποιούνται οι γυναικείες  εγκεφαλικές περιοχές για να επιτύχουν την ‘συμφωνία των αισθήσεων’, όπως την ονόμασαν οι ερευνητές, με την ένταση, το ρυθμό της κλιμάκωσης, και τη διακλάδωση στα εγκεφαλικά μονοπάτια, αυτό είναι μια άλλη άβυσσος, παραδέχθηκαν οι ειδικοί.

Τώρα απλώς φωταγωγείται. 'Ανάβει με λαμπάκια στο εργαστήριο' μέχρι η γνώση να  μεταφράσει όσα το εγκεφαλογράφημα αποκωδικοποιεί.

                      

6

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fitness: Μήπως το cozy cardio είναι για σένα;

Υγεία & Σώμα / Τελικά είναι αποτελεσματική η «cozy cardio» γυμναστική που έχει τρελάνει τo TikTok;

Αντί να πηγαίνουν στο γυμναστήριο, πολλοί TikTokers φορούν τις χνουδωτές πιτζάμες τους, ανάβουν τα αγαπημένα τους κεριά, επενδύουν σε απαλό φωτισμό διάθεσης και περπατούν σε ένα walking pad ή σε μηχάνημα step, ενώ παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές.
EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Σύνδρομο Εκρηγνυόμενης Κεφαλής: Μια ενοχλητική διαταραχή του ύπνου που ακόμα αποτελεί μυστήριο

Υγεία & Σώμα / Σύνδρομο Εκρηγνυόμενης Κεφαλής: Μια ενοχλητική διαταραχή του ύπνου που ακόμα αποτελεί μυστήριο

Η σχεδόν ανεξερεύνητη διαταραχή, που κάνει τους ασθενείς να ακούν τρομακτικούς, εκκωφαντικούς θορύβους λίγο πριν κοιμηθούν. Πολλοί ντρέπονται να μιλήσουν γι’ αυτό προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με προκατάληψη και δυσπιστία.
THE LIFO TEAM
Μια (σχεδόν) ωδή στην ψείρα

Nothing Days / Μια (σχεδόν) ωδή στην ψείρα

Ανίκανα να επιβιώσουν μακριά από ανθρώπινα σώματα, τα παράσιτα που μας ακολουθούν σε όλη την εξελικτική μας πορεία είναι δύσκολο να καταπολεμηθούν. Ήταν κοινωνικό στίγμα, ακόμα είναι, αλλά ήταν πάντα και ένας τρόπος κοινωνικοποίησης και εκδήλωσης στοργής ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας.
M. HULOT
Η γενιά του άγχους: Πώς τα smartphones δηλητηρίασαν τα παιδιά μας και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Υγεία & Σώμα / Η γενιά του άγχους: Πώς τα smartphones δηλητηρίασαν τα παιδιά και πώς να το αντιμετωπίσουμε

Το πιεστικό ερώτημα, ωστόσο, είναι: τι μπορούμε να κάνουμε; Ζούμε σε έναν κόσμο που είναι πλήρως κορεσμένος από τα smartphones: είναι σχεδόν αδύνατο, πλέον, να διεκπεραιώσουμε την καθημερινή μας ζωή χωρίς αυτά, ούτε φυσικά μπορούμε να κρατάμε τα παιδιά μας μακριά τους για πάντα.
THE LIFO TEAM
«Πάρε τον καρκίνο μακριά και πες του να μην ξανάρθει»

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας / «Πάρε τον καρκίνο μακριά και πες του να μην ξανάρθει»

Η Τζούλη Αγοράκη συναντά τη Φιορίτα Πουλακάκη, διευθύντρια της Κλινικής Μαστού του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, διακεκριμένη μαστολόγο, η οποία χειρούργησε και την ίδια όταν περνούσε τη δική της περιπέτεια με τον καρκίνο.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
H λειτουργία των αναμνήσεων: Πώς το άγχος και ο ύπνος επηρεάζουν τη μνήμη μας

Υγεία & Σώμα / H λειτουργία των αναμνήσεων: Πώς το άγχος και ο ύπνος επηρεάζουν τη μνήμη μας

Ο νευροεπιστήμονας Charan Ranganath εξηγεί πως όταν συναντά κάποιον για πρώτη φορά, συχνά τον ρωτούν «Γιατί δεν έχω καλή μνήμη και ξεχνάω εύκολα;». Όμως, η απάντηση που εκείνος δίνει είναι πως τον ενδιαφέρει περισσότερο τι θυμόμαστε, παρά τι ξεχνάμε.
ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Οι ογκολογικοί ασθενείς χρειάζονται ολιστική στήριξη, μαζί με τη θεραπεία τους

Υγεία & Σώμα / Οι ογκολογικοί ασθενείς χρειάζονται ολιστική στήριξη, μαζί με τη θεραπεία τους

Με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά» περισσότερες από 15.000 γυναίκες που πιθανόν να ανακάλυπταν πολύ αργότερα ότι η υγεία τους κινδυνεύει διαγνώστηκαν με ευρήματα και έλαβαν θεραπεία έγκαιρα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Μας έχουν ζαλίσει με το θέμα του γυναικείου οργασμού. Και το συμπέρασμα που θέλουν να εξαχθεί, ποιό είναι; Ότι οι γυναίκες είναι πολύπλοκα πλάσματα, ευαίσθητα ενώ οι άντρες πρωτόζωα πνευματικά και γουρούνια συναισθηματικά. Το ζητούμενο είναι γιατί αυτές οι ανώτερες μορφές θέλουν σώνει και καλά να ενωθούν με μας;
Αυτά τα σχόλια βλέπω και απογοητεύομαι. Όταν θα σταματήσουμε να τα βλέπουμε όλα ως " εμείς " και οι " άλλοι", τότε ίσως, οι ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να γίνουν πιο ποιοτικές.