7+1 λογαριασμοί στο Instagram που αξίζει να κάνεις follow

7+1 λογαριασμοί στο Instagram που αξίζει να κάνεις follow Facebook Twitter
4

Καλό το Ice Bucket challenge, τα selfies των κάθε λογής διασήμων και το foodporn αλλά αν νιώθεις ότι το timeline σου χρειάζεται μια δόση πραγματικής ομορφιάς, ιδού 7 + 1 λογαριασμοί φωτογράφων που θα σε συνεπάρουν.

1. Ellen Von Unwerth

17.8.2014 Ellen Von Unwerth

Ο λογαριασμός της γνωστής φωτογράφου μόδας (Vogue, Vanity Fair, Interview, The Face, Arena, Twill, L'Uomo Vogue και I-D) στο Instagram είναι ένα απαύγασμα ποπ κουλτούρας διανθισμένο με πόζες των κολλητών της celebrities, αλλά και καθημερινές στιγμές.

2. Ira Block

Talbot Bay, Australia

O Ira Block, φωτογράφος του National Geographic από τα 1970s' ποστάρει φωτογραφίες από ολόκληρη την υφήλιο και θα γεμίσει το timeline σου με πολύχρωμες εικόνες από το Μεξικό, την Ταϊλάνδη ή τη Νέα Υόρκη.

3. Nick Knight

Clouds over the Atlantic, 24.8.2014

Ναι, πρόκειται για τον γνωστό βρετανό Sir της φωτογραφίας που με δουλειές του στη Vogue και το W αλλά και με εμπορικές φωτογραφήσεις για πελάτες όπως ο Alexander McQueen και η Dior έχει καταφέρει να θεωρείται ένας από τους καλύτερους φωτογράφους της γενιάς του.

4. Jonathan Mannion

Jonathan Mannion, 1.08.2014

Ο πιο γνωστός φωτογράφος της hip-hop κουλτούρας, έχει φωτογραφήσει όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου και βρίσκεται πίσω από το εξώφυλλο του πρώτου δίσκου του Jay-Z, Reasonable Doubt. 

5. Brad Elterman

Yostazyo, Live, 24.8.2014

Ένας από τους κορυφαίους αμερικάνους Rock φωτογράφους, που 'σημαδέυει' με το φακό του, από τα τέλη των '70s' ονόματα όπως ο David Bowie, οι Sex Pistols, οι Ramones και πολλούς άλλους.

6. Ami Vitale

Black Sea, Romania

Μια από τους 'πρεσβευτές' της Nikon, η Ami Vitale έχει δει τις φωτογραφίες της από 85 διαφορετικές χώρες δημοσιευμένες στο National Geographic και το Τime, αλλά και αναρτημένες σε εκθέσεις και γκαλερί παγκοσμίως. 

7. Hank Willis Thomas

Hello Chicago, 23.8.2014

Αυτοαποκαλείται photo conceptual artist και έχει εκθέσει τις φωτογραφίες του σε αμέτρητες γκαλερί παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων το Μουσείο Guggenheim και τo MOMA. H δουλειά του (και στο instagram) επικεντρώνεται σε θέματα πολιτισμικής ταυτότητας. 

+

8. Humza Deas - Outlaw Instagrammer

New York, August 2014

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, το γνωστό περιοδικό New York έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στην αναδυόμενη σκηνή των 'παράνομων Instagrammers' της Νέας Υόρκης που, με κυριότερο εκπρόσωπό της, τον 17 χρονο Humza Deas, συναρπάζουν το Instagram με τις παράτολμες λήψεις τους από ουρανοξύστες και γέφυρες. 

Έχετε να προτείνετε κι άλλους λογαριασμούς στο Instagram που αξίζουν την προσοχή; Τα comments στη διάθεσή σας!

[via + via]

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

4 σχόλια
Ο Vaggelis Fragkakis (instagram.com/vagfrag) έχει επίσης ένα φοβερό λογαριασμό που αξίζει να ρίξετε μια ματιά! Εγώ προσωπικά ενθουσιάστηκα με τις φωτογραφίες του. Και στο facebook m.facebook.com/vagfrag.
O Mark Bustos (instagram.com/markbustos) είναι κομμωτής. Στα ρεπό του κουρεύει (δωρεάν εννοείται) τους άστεγους της Νέας Υόρκης. Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.people.com/article/mark-bustos-nyc-hairstylist-haircuts-homeless