Διαφημίσεις στο SoundCloud

Διαφημίσεις στο SoundCloud Facebook Twitter
0

Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming μουσικής πρόκειται να ενσωματώσει διαφημίσεις, αυξάνοντας τα έσοδά τους χρησιμοποιώντας την δύναμη του μεγάλου αριθμού χρηστών τους, που φτάνει τα 350 εκατομμύρια το μήνα.

Όπως αναφέρθηκε στο marketingweek, μεταξύ των πρώτων εταιριών που θα προβληθούν μέσω των εικαστικών αλλά και ηχητικών διαφημίσεων θα είναι οι Red Bull, Sonos, Squarespace, Jaguar και Comedy Central.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το SoundCloud μέσω των συμβολαίων που έχει διαπραγματευτεί με τους διαφημιζόμενους, θα είναι σε θέση να δίνει ποσοστά στους δημιουργούς, καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρίες.

Σε δημοσίευση του blog τους έχει αναφερθεί: 'Η εισαγωγή διαφημίσεων είναι ένα σημαντικό βήμα για τους δημιουργούς. Κάθε φορά που θα βλέπετε ή ακούτε μια διαφήμιση, ο καλλιτέχνης θα πληρώνεται'

Ο μόνος φόβος της εταιρίας είναι η μεγάλη πιθανότητα να 'ενοχλήσουν' τους χρήστες και να τους χάσουν σε άλλες πλατφόρμες όπως το of YouTube και το Spotify. Για αυτό το λόγο εξετάζεται η περίπτωση της δημιουργίας περιβάλλοντος για subscribers το οποίο θα είναι χωρίς διαφημίσεις.

Τα έσοδα του SoundCloud αυτή την στιγμή είναι από τέλη που χρεώνει στους πιο ενεργούς χρήστες του .

Στις αρχές αυτού του χρόνου είχαν διαρρεύσει φήμες πως το Twitter έχει εκφράσει ενδιαφέρον εξαγοράς του SoundCloud, το οποίο πλέον έχει αποσυρθεί μετά από την εξέταση της μακροπρόθεσμης αξία της εξαγοράς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ