Είναι γεγονός: Το Forky επεκτάθηκε στα βόρεια!

Είναι γεγονός: Το Forky επεκτάθηκε στα βόρεια! Facebook Twitter
Κοτόπουλο σε μαροκινή μαρινάδα
0

Όσοι κινούνται και εργάζονται στο κέντρο της πόλης είναι σχεδόν αδύνατο να μην έχουν μάθει για το Forky, τη νέα ταχύτατη υπηρεσία παράδοσης υγιεινού και ποιοτικού φαγητού που εδώ και έναν περίπου χρόνο έχει γίνει καθημερινή συνήθεια για εκατοντάδες εργαζόμενους και όχι μόνο.

Το διαπιστώνεις στους δρόμους, αν παρατηρήσεις τα μεσημέρια τους διανομείς με τις χαρακτηριστικές κόκκινες μπλούζες – είναι πολλοί, είναι ταχύτατοι και είναι παντού! Πλέον, όμως, το Forky δεν θα ταΐζει μόνο το κέντρο της Αθήνας, αφού η πολυαναμενόμενη επέκταση της δραστηριοποίησής του στα βόρεια προάστια είναι γεγονός και έχει ήδη λάβει διαστάσεις virality ανάμεσα στα αναρίθμητα γραφεία και χώρους εργασίας του Χαλανδρίου και του Αμαρουσίου!

Αν δεις τον χάρτη της περιοχής που καλύπτουν πλέον (σχεδόν τη μισή Αθήνα), εντυπωσιάζεσαι με το πόσο γρήγορα πραγματοποιήθηκε η επέκταση σε Μαρούσι και Χαλάνδρι – και είναι μόνο η αρχή αφού στο άμεσο μέλλον πρόκειται να επεκταθούν και σε νέες περιοχές.

Η ιδέα εξακολουθεί και παραμένει το ίδιο απλή και λειτουργική: Καθημερινά, οι έμπειροι chef του Forky ετοιμάζουν δυο κυρίως πιάτα και μια σαλάτα. Απλές συνταγές, μοντέρνας ελληνικής κουζίνας που γνωρίζουμε και αγαπάμε, οι οποίες συνήθως περιέχουν μια ευχάριστη «εστιατορική πινελιά» που τις διαφοροποιεί και τις κάνει πιο ενδιαφέρουσες. Το μενού είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείς να το απολαμβάνεις καθημερινά χωρίς τύψεις, εξασφαλίζοντας μια ισορροπημένη και πλήρη διατροφή. Το κόστος διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα, με τα κυρίως πιάτα να κοστίζουν 5-7 ευρώ και τη σαλάτα 4 ευρώ. Εκτός από αυτά, μπορείς να επιλέξεις από μια ποικιλία ψωμιού που επίσης εναλλάσσεται καθημερινά, ενώ πρόσφατα προστέθηκαν στο μενού τα Forky desserts by Stelios Parliaros, μια σειρά επιδορπίων υψηλής ζαχαροπλαστικής σε προσιτή τιμή, αποτέλεσμα αποκλειστικής συνεργασίας με τον γνωστό patissier. Πλέον, υπάρχει και η δυνατότητα να παραγγείλεις, μεταξύ άλλων, αναψυκτικό ή ανθρακούχο νερό, που θα σου παραδοθούν παγωμένα χάρη στον ειδικό εξοπλισμό που διαθέτουν οι διανομείς.

Είναι γεγονός: Το Forky επεκτάθηκε στα βόρεια! Facebook Twitter
Πλέον το Forky δεν θα ταΐζει μόνο το κέντρο της Αθήνας, αφού η πολυαναμενόμενη επέκταση της δραστηριοποίησής του στα βόρεια προάστια είναι γεγονός και έχει ήδη λάβει διαστάσεις virality ανάμεσα στα αναρίθμητα γραφεία και χώρους εργασίας του Χαλανδρίου και του Αμαρουσίου

Η διαδικασία της παραγγελίας είναι απλή και απαιτεί μόλις 3 clicks! Μπαίνεις στο forky.gr (ή κατεβάζεις τα apps για iOS και Android) και αρχικά συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Έτσι καθημερινά μπορείς να ενημερώνεσαι για τις γευστικές προτάσεις της ημέρας που είναι διαθέσιμες από τις 12 έως τις 4, Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Αφού λοιπόν επιλέξεις τι θες να φας, στέλνεις την παραγγελία σου και το Forky φροντίζει να είναι στη διεύθυνση σου σε λιγότερο από 15 λεπτά. Τα δημιουργικά μυαλά του Forky φροντίζουν να βελτιώνουν συνεχώς την web και mobile εμπειρία της παραγγελίας, παρέχοντας πλέον και την επιλογή ηλεκτρονικής πληρωμής μέσω κάρτας. Φυσικά, κάθε φορά μπορείς να βλέπεις πού βρίσκεται ο διανομέας που έχει αναλάβει την παραγγελία σου, μέσω του συστήματος γεωεντοπισμού που διαθέτουν, καθώς και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης που είναι ούτως ή άλλως πολύ μικρός αφού, όπως είναι πλέον γνωστό, οι διανομείς έχουν μαζί τους παραπάνω γεύματα για να εξυπηρετούν περισσότερες παραγγελίες γρήγορα και αποτελεσματικά.

Οι συνιδρυτές του Forky, Μιχάλης και Πέτρος, δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση του κοινού στην ιδέα τους και ενθουσιασμένοι που πλέον το Forky μπορεί να εξυπηρετεί τους φίλους τους στο Μαρούσι και το Χαλάνδρι μέσω του νέου πρατηρίου. Αν δεις τον χάρτη της περιοχής που καλύπτουν πλέον (σχεδόν τη μισή Αθήνα), εντυπωσιάζεσαι με το πόσο γρήγορα πραγματοποιήθηκε η επέκταση – και, όπως μου λένε, είναι μόνο η αρχή αφού στο άμεσο μέλλον πρόκειται να επεκταθούν και σε νέες περιοχές. «Οι διαθέσιμες επιλογές για φαγητό στην Αθήνα συνήθως είναι είτε πολύ ακριβές ή εντελώς ανθυγιεινές. Πολύς κόσμος που βρίσκεται καθημερινά σε ένα γραφείο, 9 με 5, ζει ακριβώς ανάμεσα σε αυτό το δίλημμα, γι' αυτό και το συγκεκριμένο κοινό μας αγκάλιασε κατευθείαν. Ακόμα κι αν είσαι τυχερός και έχεις κοντά ένα καλό μαγειρείο, η όλη διαδικασία της παραγγελίας, του να προλάβεις τη διαθεσιμότητα των φαγητών ημέρας και του πολύ μεγάλου χρόνου παράδοσης μπορεί να είναι αποτρεπτική», περιγράφουν και δεν παραλείπουν να με ρωτήσουν αν έχω δοκιμάσει τα νέα τους πιάτα, όπως το μοσχαράκι με ginger, λαχανικά stir fry και ανανά, τη φρουτάλια Άνδρου ή τα αμπελοφάσουλα με κρητικό απάκι.

«Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε καθημερινά, γι' αυτό και χρησιμοποιούμε όλο και πιο επιλεγμένα υλικά στις συνταγές μας, ενώ συνεχίζουμε να λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη ένα προς τα ένα τα σχόλια που αφήνουν τα μέλη μας μετά την παράδοση της παραγγελίας τους. Κρίνοντας από αυτά και βλέποντας τον αριθμό των μελών που χρησιμοποιούν ξανά την υπηρεσία, μπορούμε να πούμε πως, και στις νέες περιοχές Χαλανδρίου/Αμαρούσιου, το Forky γίνεται πλέον καθημερινή συνήθεια».

=====

Έχεις 1 δωρεάν γεύμα!

To LIFO.gr και το Forky σου κάνουν δώρο το πρώτο σου γεύμα*!

Γίνε μέλος στο www.forky.gr, επίλεξε οποιοδήποτε κυρίως πιάτο και, πληκτρολογώντας το κουπόνι LIFO στο παράθυρο παραγγελίας, το γεύμα σου θα είναι κερασμένο από εμάς!

(*έως 5 ευρώ)

Είναι γεγονός: Το Forky επεκτάθηκε στα βόρεια! Facebook Twitter
Φρουτάλια
Είναι γεγονός: Το Forky επεκτάθηκε στα βόρεια! Facebook Twitter
Αμπελοφάσουλα με απάκι
Είναι γεγονός: Το Forky επεκτάθηκε στα βόρεια! Facebook Twitter
Μοσχαράκι με ανανά
Είναι γεγονός: Το Forky επεκτάθηκε στα βόρεια! Facebook Twitter
Σαλάτα με μαρούλι, τόνο και σουμάκ
Είναι γεγονός: Το Forky επεκτάθηκε στα βόρεια! Facebook Twitter
Μπάρες βρώμης με μπανάνα

Forky

Δευτέρα-Παρασκευή, 12.00-16.00

forky.gr

facebook.com/forky.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ