ΓΚΑΛΟΠ: Είστε υπέρ ή κατά του Τρίτου Μνημονίου;

ΓΚΑΛΟΠ: Είστε υπέρ ή κατά του Τρίτου Μνημονίου; Facebook Twitter
Φωτ.: Nikos Libertas / SOOC
2

Mε αφορμή την επεισοδιακή υπερψήφιση του νέου Μνημονίου από το ελληνικό Κοινοβούλιο, να τρεις σχετικές ερωτήσεις.

Μπορείτε να γράψετε και τη γνώμη σας στα σχόλια.

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

.

.

.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Δε λέω παιδιά και γω δεν θα θελα να υπερψηφιστεί το μνημόνιο αλλά κανένας πλέον δεν έχει μια ρεαλιστική λύση να δώσει απέναντι στο να δανειζόμαστε υπό όρους.Ατακτη χρεοκωπια ειναι αυτοκτονια,συντεταγμενη εκτος ευρω ειναι σα να πυροβολαμε τα παιδια μας και να παιρνουμε μερος σε αγωνα τρεξιματος,και αλλος να μας δανεισει περα απο την Ε.Ε. δεν υπαρχει.Οποτε ας δουμε τι μπορουμε να κανουμε εντος και ας σταματησουμε να πιστευουμε σε μυθους..Μου φτανει που πιστευα ετσι στα 2 πρωτα.
μνημονιο σημαινει απλα συμφωνια,το θεμα δεν ειναι υπερ 3ης συμφωνιας η οχι,το θεμα ειναι οι οροι.αυτο επρεπε να ναι εξαρχης το ζητουμενο και οχι το λαικιστικο και ψηφοθηρικο οχι στο μνημονιο/συμφωνια που ασπαστηκαν ΝΔ και Συριζα οσο αντιπολιτευονταν και μολις εγιναν κυβερνηση εκαναν κολοτουμπα,βεβαια στο συριζα υπαρχουν και οι ρομαντικοι/ονειροπολοι/ανευθυνοι οπως τους δει ο καθενας που νομιζουν οτι η κολοτουμπα δεν ειναι αναγκαια και οτι υπαρχει λυση εκτος ευρω.το κρατος πτωχευει/πτωχευσε,για να φυγουμε απο αυτην την κατασταση πρεπει να πληρωσουμε ολοι.το θεμα λοιπον ειναι τα βαρη των πληρωμων να μοιραστουν δικαια.Το κανει αυτο το μνημονιο 3?το εκαναν τα 1 και 2? οχι οχι οχι.αυτο ειναι το πραγματικο προβλημα για το οποιο κανενα απο τα μεγαλα κομματα δεν κανει λογο.