ΓΚΑΛΟΠ: Συμφωνείτε με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια;

ΓΚΑΛΟΠ: Συμφωνείτε με την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια; Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC / Konstantinos Tsakalidis
11

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων για το νέο Σύμφωνο Συμβίωσης που δεν αποκλείει τα ομόφυλα ζευγάρια και ρυθμίζει ζητήματα κληρονομικά, ασφαλιστικά και φορολογικά.

Το νομοσχέδιο θα συμπεριληφθεί σε πολυνομοσχέδιο του υπουργείου και αναμένεται να μπει στη δημόσια διαβούλευση σε περίπου 10 ημέρες, με σκοπό να ψηφιστεί μέσα στον Ιούλιο.

Ψηφίστε στις ειδικές φόρμες (και πείτε τη γνώμη σας στα σχόλια). 

.

.

.

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

7 σχόλια
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΟΛΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ.ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΝΟΪΚΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΠΑΝΙΟΤΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ) ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ (ΓΟΝΙΩΝ, ΠΑΠΟΥΔΩΝ ΚΛΠ), ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΝΤΑΣ ΚΡΟΥΝΟΥΣ ΚΑΦΡΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΣΜΟΥ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΣΟ ΕΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΣΕΒΑΣΜΟ (ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΣΟ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΗ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΚΑΦΡΙΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ' ΠΕ ΚΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ: "ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"... ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Άποψή μου είναι ότι, ή οι πολίτες της χώρας είναι ισότιμοι και απολαμβάνουν ίδια δικαιώματα από το Νόμο (και σαφώς έχουν και ίδιες υποχρεώσεις) ή όχι. Οι πολίτες, Βάσει του Συντάγματος, δεν ξεχωρίζονται. Τα πολιτικά δικαιώματα δεν έχουν σχέση με το πως γουστάριεις να πηδιέσαι. Τελεία και παύλα. Στην τελική, άμα διαφωνείς με τις παντός είδους επιλογές του συμπολίτη σου, απλά μην πατήσεις στο γάμο του. Νισάφι πια ...
H γνώμη μου είναι ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα και δεν θα έπρεπε να μπαίνουν σε γκάλοπ, εκλογές και δημοψηφίσματα. Καμία πλειοψηφία δεν πρέπει να έχει το δικαίωμα να αποφασίσει αν θα δώσει ή όχι δικαιώματα σε μια μειοψηφία. Ίσα δικαιώματα σε όλους θέλω.
i was time. Μακάρι να βλέπουμε γύρω μας πολλά χαρούμενα ζευγάρια, πολλούς χαρούμενους κα ευτυχισμένους ανθρώπους οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να αγαπούν. Είμαι γκει και είμαι περήφανος. Είμαι γκει και βαρέθηκα να κρύβομαι και να είμαι μόνος. Είμαι γκει και έχω τη συνείδησή μου ήσυχη γιατί δεν έχω βλάψει κανέναν.
Δεκάρα δεν δίνω αν το κάνουν για να "αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη" δεκάρα δεν δίνω για το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΑΜΩΤΟ. Μπορω να ψηφισω κι άλλες φορες ΝΑΙ σε όλα; πολιτικό γάμο παιδοθεσία συμφωνο ΟΛΑ; Να πανε να πνιγούν οι Άνθιμοι οι Λουκάδες και οι Νικολοπουλοι παρέα με τα ρατσιστικά ξεράσματά τουςΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΑΜΩΤΟ
Διαμαρτυρομαι!!!Επρεπε να υπαρχει και απαντηση που να εκφραζει την Λουκα και τον Ανθιμο!!!Κατι σαν:Ιιιιιιιιιιι......να καουν στο πυρ το εξωτερον!!!!!
10% κατα του συμφωνου. Στην χειροτερη 30% κατα του γαμου και 50% κατα της υιοθεσιας . Καλα μας καθεται για μια χωρα που το "πουστης" ακουγεται 3 φορες σε καθε προταση.+1 ΣΥΡΙΖΑ.
το πούστης δεν είναι κακό ούτε το πουτάνα, ούτε το μαλάκας, η χροιά και η έννοια αλλάζει μόνο, πως χρησιμοποιείς τις λέξεις...τώρα ένας που θέλει να πάει σε μπουρδέλο τι θα πει πάω στη σεξ γουόρκερ? Στην πουτάνα θέλει να παει, πουτάνα και γεμίζει το στόμα σου...το πρόβλημα δεν είναι της πουτάνας αλλά εμας που δεν θα παντρευόμασταν μια πουτάνα. Επίσης πουτάνα μπορείς να πεις και την αδερφή σου, χωρίς να σκέφτεσαι κυριολεκτικά ούτε καν μεταφορικά...ρατσισμός είναι πιστεύω πια το να λέει ο άλλος πως αντε ρε ανώμαλοι που θέλετε να μας τα περάσετε όλα για φυσιολογικά....και άλλα τέτοια χειρότερα, κατα τα άλλα εγώ δεν στεναχωριέμαι να με λένε ανώμαλο, είμαι ανώμαλος! αμε! και οφείλεις να με σέβεσαι και απαιτώ απο σένα σεβασμό, άλλωστε δεν σε όρισα αστυφύλακα στο βρακί μου!