Ο αποχαιρετισμός του Στράτου Διονυσίου

Ο αποχαιρετισμός του Στράτου Διονυσίου Facebook Twitter
10

Είσαι δεν είσαι δεκαεννέα, Σταράτος Διονυσίου.

 

Η κηδεία του Στράτου Διονυσίου. Φωτ. Σ.Σ.

 

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

CHECK ΔΕΥΤΕΡΑ «Love Actually»: η συνήθεια που έγινε λατρεία έκλεισε τα 20 χρόνια

Οθόνες / «Love Actually»: Η συνήθεια που έγινε λατρεία έκλεισε τα 20 χρόνια

Σαν σήμερα πριν από είκοσι χρόνια έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη η λονδρέζικη χριστουγεννιάτικη κομεντί που εξελίχθηκε σε απαραίτητη χριστουγεννιάτικη προβολή για εκατομμύρια σινεφίλ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανέκδοτη συνέντευξη της Αρλέτας: «Το μπαρ το ναυάγιο δεν ήταν μπαρ»

Μουσική / Μια ανέκδοτη συνέντευξη της Αρλέτας: «Το μπαρ το ναυάγιο δεν ήταν μπαρ»

Μια ανέκδοτη συνέντευξη της Αρλέτας στον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Μιχάλη Γελασάκη το 2009, όπου μιλάει για τον τελευταίο της δίσκο, τα «αδικημένα» τραγούδια της, τους νέους, τους φραγκοφονιάδες της γενιάς της και αφηγείται την ιστορία του τραγουδιού το «Μπαρ το ναυάγιο», που δεν ήταν μπαρ! Δημοσιεύεται στo Lifo.gr για πρώτη φορά, έξι χρόνια μετά τον θάνατό της.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΛΑΣΑΚΗΣ

σχόλια

4 σχόλια
η απόλυτη έκπτωση. από εκεί που λαϊκό τραγούδι θεωρούταν ο Στράτος ο Παγιουμτζής και η φάρα (Μάρκος, Τσιτσάνης, Χιώτης, Ζαμπέτας), ξεπέσαμε σταδιακά στον ινδικό κινηματογράφο, τη διαρκή καζαντζιδική κλαούνα και τη βλαχοαρχοντιά του στράτου. Μην αναρωτιόμαστε μετά γιατί σαν κουλτούρα έχουμε γίνει ένα μηδέν.
Στελάρας και Στράταρος!ΤΕΛΟΣ!(Το έχει πει ο Νότης στο τραγούδι του..."Φίλε,έφυγε ο Στράτος και παρέλυσε το Κράτος,η νυχτερινή ζωή έχει μείνει ορφανή" Στίχοι:Γιώργος Θανόπουλος)
Για τους στίχους έχεις να πεις τίποτις ???!!!"Φίλε,έφυγε ο Στράτος και παρέλυσε το Κράτος,η νυχτερινή ζωή έχει μείνει ορφανή" Άσε τους ΕΛ και τον Νότη στην ησυχία τους...
http://www.youtube.com/watch?v=kXpBR1e7LuI"Είσαι δεν είσαι δεκαεννέα", ένα από τα λιγότερα γνωστά τραγούδια του αλλά ερμηνεία ....Θάνατος http://www.youtube.com/watch?v=pKUg48aGp0U"Θάνατος ο χωρισμός", τι να πει κανείς, για την ερμηνεία, τον Παλαιολόγου, την ...τρομπέτα