Νεαρός άντρας ψάχνει γυναίκα (απεγνωσμένα)

Νεαρός άντρας ψάχνει γυναίκα (απεγνωσμένα) Facebook Twitter
0

Είσαι μέτριας εμφάνισης, χωρίς σταθερή δουλειά, απένταρος, ντροπαλός και πιστεύεις ότι κανείς δεν θα γυρίσει να σε κοιτάξει; Έχεις ποτέ φάει χυλόπιτα; Σε έχουν αδειάσει από μια σχέση και έχεις μείνει μπουκάλα να κλαις τη μοίρα σου; Έχεις μείνει για καιρό μακριά από το ερωτικό παιχνίδι και σου προκαλεί τρόμο η ιδέα και μόνο πως θα ξαναμπείς; Βρίσκεις κάποιον άνθρωπο που τον γουστάρεις και εκεί που πασχίζεις να τα κάνεις όλα σωστά, όλα πάνε κατά διαόλου; Καταφέρνεις να σκατώσεις κάθε τι που κάνεις;

Έχεις ήδη δει στις τρεις αυτές σειρές το στόρι της ζωής σου; Τότε πρέπει επειγόντως να δεις τοv Man Seeking Woman, ίσως την πιο αστεία σειρά που εμφανίστηκε φέτος στην τηλεόραση. Την αμερικάνικη. Με πρωταγωνιστή τον Τζος, έναν αφελή και ντροπαλό 27χρονο που τον παρατάει η φίλη του και ψάχνει εναγωνίως να βρει κάποια να την αντικαταστήσει. Που συναντάει τυχαία ή με την βοήθεια της αδερφής του ή του φίλου του του Μάικ ένα σωρό νεαρές γυναίκες αλλά με καμία δεν στεριώνει επειδή η φαντασία του οργιάζει και του προκύπτουν αμέτρητες σουρεαλιστικές καταστάσεις. Καταστάσεις στα όρια του εξωφρενικού επειδή ο ίδιος τις προκαλεί, κι επειδή άλλα συμβαίνουν στην πραγματικότητα και άλλα μέσα στο κεφάλι του. Κι αυτά που συμβαίνουν στο κεφάλι του συνήθως προλαβαίνουν τις εξελίξεις. Αυτό είναι με λίγα λόγια το στόρι της σειράς του FXX που βασίστηκε στο βιβλίο με τα διηγήματα του Simon Rich, το The Last Girlfriend on Earth, το οποίο έγινε σίριαλ με τον ίδιο ως παραγωγό και σκηνοθέτη.  Δημιούργησε δέκα ξεκαρδιστικά επεισόδια με καταστάσεις που λίγο πολύ έχεις ζήσει αλλά εδώ παρουσιάζονται εντελώς σουρεαλιστικά και με απίστευτα αστείο τρόπο, με σκηνές που δεν σε κάνουν απλά να χαμογελάσεις αλλά να γελάσεις δυνατά , παρόλο που ο σκοπός του πρωταγωνιστή δεν είναι καθόλου αστείος: η αναζήτηση της αγάπης.

Δέκα ξεκαρδιστικά επεισόδια με καταστάσεις που λίγο πολύ έχεις ζήσει αλλά εδώ παρουσιάζονται εντελώς σουρεαλιστικά και με απίστευτα αστείο τρόπο, με σκηνές που δεν σε κάνουν απλά να χαμογελάσεις αλλά να γελάσεις δυνατά , παρόλο που ο σκοπός του πρωταγωνιστή δεν είναι καθόλου αστείος: η αναζήτηση της αγάπης.

Νεαρός άντρας ψάχνει γυναίκα (απεγνωσμένα) Facebook Twitter

Ο Τζος Γκρίνμπεργκ χάνει τον κόσμο του όταν η φίλη του τού ζητάει να χωρίσουν για να τα φτιάξει με τον 129χρονο Αδόλφο Χίτλερ που δεν έχει πεθάνει αλλά έχει γίνει πλέιμπόι στη Νέα Υόρκη και τρελό πάρτι άνιμαλ. Το πρώτο του ραντεβού μετά το χωρισμό με μια Σουηδέζα φίλη της αδερφής του αποδεικνύεται καταστροφή, την βλέπει σαν τρολ που πίνει αντιψυκτικά υγρά και τρώει σκουπίδια στους σκουπιδοτενεκέδες έξω από το εστιατόριο που την περιμένει. Και την υποδέχεται με μια κλωτσιά μπροστά στα έντρομα μάτια όλων των θαμώνων.

Ο Τζος κουβεντιάζει με την χούφτα του που τον εγκαταλείπει επειδή βαριέται τη μονοτονία και ζητάει λίγη αλλαγή στη ζωή της, προσπαθεί να γίνει σιαμαίος με μία κοπέλα που νομίζει ότι ταιριάζουν και προσπαθεί να αντισταθεί σε σεξομανείς εξωγήινες που έχουν σκοπό να τον αποπλανήσουν. Όλες οι σχέσεις του κρατούν για σχεδόν ένα μισάωρο επεισόδιο και με κάθε ευκαιρία ξαναθυμάται την πρώην φίλη του και ξαναγυρίζει στο μηδέν.

Ο πρώτος κύκλος έχει δέκα επεισόδια, ενώ θα έχει και δεύτερο του χρόνου.

Νεαρός άντρας ψάχνει γυναίκα (απεγνωσμένα) Facebook Twitter

Πρωταγωνιστεί ο Jay Baruchel.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM