Επιστρέφει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην τηλεόραση;

Επιστρέφει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην τηλεόραση; Facebook Twitter
3

Στο τέλος του Sex and the City, η Κάρι καταλήγει μαζί με τον Mr Big. Δέκα χρόνια μετά, το HBO ίσως συνεχίσει την ιστορία, με θέμα το διαζύγιο.

Σύμφωνα με το Deadline το κανάλι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για μια ημίωρη κωμωδία για το θέμα, στο οποίο η Πάρκερ θα είναι πρωταγωνίστρια και παραγωγός.

To νέο sitcom θα παρουσιάζει την ιστορία μιας γυναίκας που υπήρξε κάποτε ευτυχισμένη στο γάμο της, αλλά παρακολουθώντας τις ζωές των πρόσφατα διαζευγμένων φίλων της αρχίζει να φλερτάρει με την ιδέα του διαζυγίου με τον άντρα της. Προσπαθώντας να αποφασίσει, ο άντρας της ανακαλύπτει την παράλληλη σχέση της και είναι αυτός που τελικά παίρνει την πρωτοβουλία για το διαζύγιο.

Όπως το Sex and the City, έτσι και η νέα σειρά θα γυριστεί στη Νέα Υόρκη. Το σενάριο είναι της ηθοποιού και σεναριογράφου Sharon Horgan, η οποία εμφανίστηκε στη σειρά Pulling.

Επιστρέφει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην τηλεόραση; Facebook Twitter

Θα είναι η δεύτερη φορά που το διαζύγιο από την πλευρά της γυναίκας είναι κεντρικό θέμα μιας ολόκληρης σειράς, κάτι που ίσως δείχνει ότι γίνεται όλο και λιγότερο ταμπού. H Huffington Post, άλλωστε, έχει αφιερώσει ένα ξεχωριστό τμήμα του σάιτ της για το θέμα. Αυτή την περίοδο μεταδίδεται το "Girlfriend's guide to divorce", μια σειρά του Bravo που είναι γνωστό για τα ριάλιτι του, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει το νέο Sex and the City, και παρά το δυσάρεστη πλευρά του θέματος, η σειρά είναι αρκετά διασκεδαστική.

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ακριβώς, επίσης να συμπληρώσω ότι θα γεμίσουμε ξανά γυναικοπαρέες με κενές ζωές που θα αντιγράφουν το κουαρτέτο του sex and the city (λες και είναι κανένα σοβαρό πρότυπο) έχοντας η καθεμιά το ρόλο της (αν και συνήθως κονταροχτυπιούνταν ποια θα είναι η Κάρι και ποια η Σαμάνθα της παρέας) νομίζοντας ότι η Αθήνα είναι το Μανχάταν και πιστεύοντας ότι οι γόβες από τη λαϊκή είναι Μανόλο Μπλάνικ απλά επειδή μοιάζουν.