ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Όπως φαίνεται, το Curb your enthusiasm δεν θα επιστρέψει στην τηλεόραση

 Όπως φαίνεται, το Curb your enthusiasm δεν θα επιστρέψει στην τηλεόραση Facebook Twitter
1

Κάθε φορά που τελειώνει ένας κύκλος του πολυαγαπημένου Curb your enthusiasm, περιμένουμε με αγωνία τον επόμενο, και κάθε φορά ο Larry David, παρά τα συνεχόμενα παρακάλια του HBO και του κοινού, αρνείται να το συνεχίσει. Η πιθανότητα για τον ένατο κύκλο φέτος απομακρύνεται ακόμη περισσότερο. Ο Larry δήλωσε ότι «οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι έξι προς ένα», καθώς αυτή την περίοδο ετοιμάζει το θεατρικό του έργο "Fish in the Dark" το οποίο θα ανέβει στο Μπρόντγουεϊ με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή.

Στην πρόταση να κάνει ένα 90λεπτο επεισόδιο του Curb, ώστε να ολοκληρωθεί η ιστορία, απάντησε: «άκουσα τόσα πολλά για το τελευταίο επεισόδιο του Seinfeld που δεν άρεσε καθόλου σε αρκετούς ανθρώπους, που πλέον δεν νιώθω την ανάγκη να ολοκληρώσω κάτι... δεν θα έλεγα ότι είμαι θυμωμένος με την αντίδραση, αλλά πήρα ένα μάθημα ότι αν έκανα ποτέ άλλη σειρά, δεν θα την τελείωνα επίσημα...νομίζω ότι το πρόβλημα με τη λήξη μιας ιστορίας είναι ότι ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή στο μυαλό του.»

1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια