Σεισμός

«Δεν υπάρχουν γκέι σκηνές. Μόνο σκηνές με ανθρώπους.»

«Δεν υπάρχουν γκέι σκηνές. Μόνο σκηνές με ανθρώπους.» Facebook Twitter
4
«Δεν υπάρχουν γκέι σκηνές. Μόνο σκηνές με ανθρώπους.» Facebook Twitter
H νέα πολύ πετυχημένη σειρά "How to get away with murder"

Οι Πέμπτες ανήκουν στην Shonda Rhimes. Η σεναριογράφος των επιτυχημένων σειρών Grey's Anatomy, Scandal και του How to get away with murder έχει το δικό της hashtag. Η Rhimes εκτός από σεναριογράφος είναι παραγωγός, μάνατζερ και δημιουργός. Τον Μάιο του 2007 σύμφωνα με το Time ήταν ένας από τους 100 ανθρώπους που διαμορφώνουν τον κόσμο όπως τον ξέρουμε σήμερα.

«Δεν υπάρχουν γκέι σκηνές. Μόνο σκηνές με ανθρώπους.» Facebook Twitter

Στη νέα της, ήδη πολύ πετυχημένη σειρά "How to get away with murder" υπάρχουν διάφορες ερωτικές σκηνές, μεταξύ ετεροφυλόφιλων και ομοφυλόφιλων. Το τελευταίο φαίνεται ότι ενοχλεί μερικούς από τους θεατές. Μια από αυτούς αποφάσισε να θέσει την ένστασή της στο twitter γράφοντας «οι γκέι σκηνές στο "Scandal" και στο "How to get away with murder" είναι υπερβολικές. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν και δεν προσθέτουν κάτι στην πλοκή».

«Δεν υπάρχουν γκέι σκηνές. Μόνο σκηνές με ανθρώπους.» Facebook Twitter
«Δεν υπάρχουν γκέι σκηνές. Μόνο σκηνές με ανθρώπους.» Facebook Twitter

Η Rhimes απάντησε δημόσια με μια σειρά από tweets : «Δεν υπάρχουν ΓΚΕΙ σκηνές. Υπάρχουν σκηνές με ανθρώπους. Αν μόλις ανακάλυψες ότι στον κόσμο της Shonda υπάρχουν άνθρωποι που είναι γκέι, έφτασες ΑΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ. Αν χρησιμοποιείς τη φράση «γκέι σκηνές», δεν έφτασες μόνο ΑΡΓΑ στο πάρτι αλλά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ στο πάρτι. Αντίο Φελίσια.#oneLOVE."

Στη συνέχεια έγραψε το εξής μήνυμα: "Ok, παιδιά. Κάποιος με έκανε έξω φρενών και με έκανε να υποστηρίξω τους φίλους μου και την αγάπη τους και την ισότητα για όλους – υποτίθεται ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να γράφω. Οπότε, ξέρω ότι μου κάνετε ερωτήσεις αλλά πρέπει να φύγω. Και να τελειώσω μερικές σημειώσεις στο σενάριο. Ώστε να έχετε νέα επεισόδια #GreysAnatomy. Σας αγαπώ όλους. Ακόμα και αυτούς που πρέπει να ωριμάσουν. Και να θυμόσαστε ότι κάποτε, κάποιος έκανε διακρίσεις εις βάρος σας. Ουφ. #onelove. Τουλάχιστον στον κόσμο της Shonda. Καλό σαββατοκύριακο!»

Οι σειρές της Shonda Rhimes, Grey's Anatomy 11 και Scandal 4 προβάλλονται στο FOX Life ενώ το How to get away with murder έρχεται στις 4 Δεκεμβρίου. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, hol και Cyta Hellas.

4

Σεισμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ακριβώς σ αυτούς αναφέρεται η σεναριογράφος. Σε οσους πιστευουν ότι ο,τιδήποτε γκέι θα πρεπει να περιοριζεται για να μην ενοχληθουν οι στρέιτ που το βλέπουν. Ένα αναγκαίο κακό δηλαδή. Ε αυτή η εποχή τελείωσε. Τουλαχιστον για τον ανεπτυγμένο κόσμο. Η Ελλαδα ακόμα σκέφτεται αν είναι δύση ή μεση ανατολή... θέλει χρόνο απελπιστικά πολυ.. το βλέπουμε σε όλα γύρω μας σ αυτή τη χώρα
Μπορει να φανουν δηθεν αυτα που θα πω και sorry που θα πιαστω απο μια προταση που δεν ειναι καν δικα της λογια αλλα δε μπορει να ειμαι μονο εγω που τα σκεφτομαι.ΣΥΓΓΝΩΜΗ???? ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 100 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ???? ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ? ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ Η ΜΕΤΑ ? Για ενα grey's anatomy που μεγαλυτερο σκουπιδι απο αυτο ειναι μονο το true blood ? Ας πουμε επιστημονες περιβαλλοντολογοι δεν τους περασαν απο το μυαλο. Ακομα και τον Ζουκεμπεργκ θα δεχομουν.Κατα τα αλλα υπερβολικη λιγο η ραιμς. Το οτι ειναι γκει δε σημαινει οτι δεν ειναι ανθρωποι αλλα εξακολουθουν να λεγονται γκει.Απλως πιστευω οτι αντρεδρασε ετσι για να γινει ντορος και να πουμε ολοι μπραβο Shonda! Αυτη που το εστειλε δηλ αυτο το tweet ειναι η μονη που ενοχληθηκε απο τις πολλες σκηνες με γκει που ειναι ΚΑΙ ασχετες με την πλοκη ? Δεν επικεντρωθηκε σε αυτο αλλα στο να μας κανει κηρυγμα. Στο game of thrones δεν εγιναν παραπονα και μαλιστα πολλα για το sexposition ? Σκηνες π ηταν ασχετες με την υποθεση ?
Έχοντας επαφή μ’ αυτού του είδους λίστες που κάνει το TIME (και που υπάρχει η κατηγοριοποίηση σε διάφορους τομείς: leaders/pioneers/artists/thinkers κ.λπ), δεν μου κάνει και τόσο εντύπωση.The 2013 TIME 100TIME presents its annual list of the 100 most influential people in the world, from artists and leaders to pioneers, titans and iconshttp://time100.time.com/2013/04/18/time-100/slide/all/http://time100.time.com/2013/04/18/time-100/slide/shonda-rhimes/Αλλά μιας που μιλάμε για υπερβολές (συνάμα έχοντας υπόψιν ότι το γούστο είναι υποκειμενικό καθώς και το γεγονός ότι δεν "πεθαίνω" και για το grey's anatomy, λόγω ιατρικών) μήπως η ταμπέλα «σκουπίδια» είναι όντως μία υπερβολή;Επίσης αν κάποιοι-ες από το φιλοθεάμον κοινό ενοχλούνται από το sexpotition (γενικώς), γιατί να ενοχλούνται *ειδικά* από το gay? Μήπως το str8 προάγει την υπόθεση καλύτερα ή μήπως δεν μπουκώνουμε απ' αυτό παντού και συνέχεια;"Κατα τα αλλα υπερβολικη λιγο η ραιμς. Το οτι ειναι γκει δε σημαινει οτι δεν ειναι ανθρωποι αλλα εξακολουθουν να λεγονται γκει."Έχω την εντύπωση ότι δεν προσπαθεί να πείσει «άπιστους Θωμάδες» ότι οι gay είναι όντως άνθρωποι, ενώ αυτοί πιστεύουν ότι οι gay είναι υπάνθρωποι, αλλά μάλλον θέλει να θίξει αυτό που ανέφερα πριν (δλδ τον διαχωρισμό και τον ειδικό αστερίσκο-ένσταση στις gay σκηνές).