H Λαίδη Κόρα του Downton Abbey παίζει κιθάρα και τραγουδάει φολκ

H Λαίδη Κόρα του Downton Abbey παίζει κιθάρα και τραγουδάει φολκ Facebook Twitter
Η Elizabeth McGovern είναι η τραγουδίστρια των Sadie and the Hotheads, μιας μπάντας που υπάρχει από το 2007...
1

Η Elizabeth McGovern είναι η Λαίδη Κόρα, η υπομονετική σύζυγος του πατριάρχη και αφεντικού του Downton Abbey, με περιστασιακές εκρήξεις όταν κατά τη γνώμη της ο κόμπος φτάνει στο χτένι.

Η Elizabeth McGovern είναι επίσης η τραγουδίστρια των Sadie and the Hotheads, μιας μπάντας που υπάρχει από το 2007. Στην περιγραφή του σάιτ του συγκροτήματος διαβάζουμε ότι ο ήχος τους είναι «ένας κόσμος μουσικών επιρροών, από την ποπ της δεκαετίας του '60 μέχρι κάντρι, από φολκ μέχρι τη τζαζ και την κέλτικη μουσική.»

 

«Όταν ξεκινήσαμε την περιοδεία ήταν πολλοί που κρατούσαν βιβλία "Downton Abbey"...και έβλεπα την έκπληξη στα πρόσωπά τους γιατί δεν έβλεπαν αυτό που περίμεναν. Εννοώ ότι δεν είμαστε ένα κουαρτέτο εγχόρδων.»

 

«Είναι κάπως διασκεδαστικό για τους φαν του Downton Abbey που έρχονται να ακούσουν τη μουσική γιατί είναι ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος από τη σειρά», είπε η McGovern στο AP. «Όταν ξεκινήσαμε την περιοδεία ήταν πολλοί που κρατούσαν βιβλία "Downton Abbey"...και έβλεπα την έκπληξη στα πρόσωπά τους γιατί δεν έβλεπαν αυτό που περίμεναν. Εννοώ ότι δεν είμαστε ένα κουαρτέτο εγχόρδων.»

H Λαίδη Κόρα του Downton Abbey παίζει κιθάρα και τραγουδάει φολκ Facebook Twitter

Η επταμελής μπάντα έβγαλε το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο "Still Waiting" πριν από μερικούς μήνες. Η McGovern έχει μια υποψηφιότητα για Όσκαρ για Β' ρόλο στην ταινία "Ragtime" του 1981 και έχει εμφανιστεί στη σκηνή στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο.

H Λαίδη Κόρα του Downton Abbey παίζει κιθάρα και τραγουδάει φολκ Facebook Twitter
Η Elizabeth McGovern στο Ragtime του 1981

Στο άλμπουμ του 2012 με τίτλο "How not to lose things" συμμετείχε στα φωνητικά η «κόρη» της Λαίδη Κόρα, η Λαίδη Μαίρη του Downton Abbey. 

Παρακάτω δείτε την McGovern στο τραγούδι "Τhe Cow Song" 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Θα ήταν ωραίο να ενσωμάτωναν την ιδιότητά της ως τραγουδίστρια στο ρόλο της στη σειρά σε ένα από τα πολλά σουαρέ της οικογένειας,χαρίζοντας απανωτά εγκεφαλικά στην πεθερά της!!!