ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Δείτε το νέο τρέιλερ του Downton Abbey

Δείτε το νέο τρέιλερ του Downton Abbey Facebook Twitter
0

 

Spoiler Alert!

Η πρεμιέρα της αγαπημένης μας σαπουνόπερας εποχής που δημιουργεί άμεσο εθισμό, Downton Abbey, θα συνεχιστεί με τον πέμπτο κύκλο στις 21 Σεπτεμβρίου σε ένα χορταστικό επεισόδιο 90 λεπτών.

Αναμένουμε να δούμε πολλές αλλαγές και δυσκολίες προσαρμογής στην νέα πραγματικότητα του 1924, με την κυρία Χιουζ να λέει στον Κάρσον «το Downton ζει σύμφωνα με την εποχή που ζούμε» για να λάβει την απάντηση «αυτό ακριβώς φοβάμαι».

Στο νέο τρέιλερ βλέπουμε καινούριους χαρακτήρες όπως τον Simon Bricker και τη Lady Anstruther. O Bricker είναι ένας ιστορικός τέχνης που φαίνεται να φλερτάρει με την Κόρα, ο Τομ Μπράνσον φαίνεται να φλερτάρει με τη δασκάλα του χωριού και μια άγνωστη ξανθιά σώζεται από μια πυρκαγιά.

Μια δυνατή ατάκα του τρέιλερ έρχεται από την αγαπημένη γιαγιά της οικογένειας: «Αν έχεις να πεις κάτι ,πες το!» Η Dowager Countess φαίνεται να έχει πιο κοφτερή γλώσσα ακόμα και, σύμφωνα με φήμες, ο ρόλος της θα γίνει ακόμη πιο σημαντικός.

Οι δημιουργοί μας υπόσχονται «δράμα, γέλιο και σωστή προσέγγιση». Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM