Ποιος θα αποδράσει στο Under the Dome;

Ποιος θα αποδράσει στο Under the Dome; Facebook Twitter
0

Το 'Under the Dome' αφηγείται τις ζωές των κατοίκων μιας μικρής πόλης της πολιτείας Maine που λέγεται Chester's Mill, όταν ένας τεράστιος, διαφανής, άφθαρτος θόλος ξαφνικά τους αποκόπτει από τον υπόλοιπο πλανήτη. Χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ, σήμα κινητών τηλεφώνων και περιορισμένη επικοινωνία μέσω ραδιοφώνου, οι κάτοικοι προσπαθούν να επιβιώσουν με τις νέες συνθήκες, όταν οι προμήθειες αρχίζουν να λιγοστεύουν.

Η σειρά βασίζεται σε βιβλίο του Στίβεν Κινγκ, γεγονός που μας έκανε να περιμένουμε τη σειρά με αγωνία, αλλά το αποτέλεσμα είναι μάλλον μέτριο. Όμως παραμένει μια σειρά που βλέπεται ευχάριστα, ίσως ακόμη και για όσους έχουν διαβάσει το βιβλίο, γιατί η υπόθεση έχει διασκευαστεί αρκετά ώστε να μην παρακολουθεί κανείς μια ιστορία που ήδη γνωρίζει.

Η ομάδα των ηθοποιών και ο παραγωγός Neal Baer έδωσαν την Πέμπτη συνέντευξη τύπου στο Comic-Con κι εκεί αποκάλυψαν ένα σημαντικό στοιχείο: δεν θα επιβιώσουν όλοι.

«Ένας από τους χαρακτήρες μας ίσως καταφέρει να βγει από τον θόλο», είπε ο Neal Baer. Όμως ακόμη και αν πεθάνεις εξαιτίας του θόλου, αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορείς να γυρίσεις πίσω. Ο Baer άφησε υπονοούμενα ότι θα επιστρέψει τουλάχιστον ένας χαρακτήρας από αυτούς που πέθαναν κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν. «Όταν είσαι νεκρός, είσαι νεκρός. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να έχεις ένα άβαταρ και να επιστρέψεις.

Όσο για το μέλλον της σειράς και το φινάλε της δεύτερης σεζόν, όπως φαίνεται, το τούνελ που ανακάλυψαν ο Barbie, η Julia και η Rebecca θα είναι αφορμή για νέες εξελίξεις στην πλοκή. «Το δημιουργήσαμε για να μπορούμε να συνεχίσουμε. Έχουμε ακόμη πολλές ιστορίες να πούμε.»

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM