Οι σειρές που περιμένουμε

Οι σειρές που περιμένουμε Facebook Twitter
4
The Normal Heart
Οι σειρές που περιμένουμε Facebook Twitter

To περίπου αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Larry Kramer, ο οποίος περιγράφει την άνοδο του AIDS στη Νέα Υόρκη μεταξύ 1981 και 1984 θα μεταμορφωθεί σε τηλεοπτική σειρά από το HBO. Σκηνοθέτης είναι ο Ryan Murphy, ο οποίος έχει σκηνοθετήσει το Glee και το American Horror Story με πρωταγωνιστές τον Mark Ruffalo και τη Julia Roberts.

Το βιβλίο περιγράφει εκείνα τα χρόνια μέσα από τα μάτια του συγγραφέα/ακτιβιστή Ned Weeks, ο οποίος ως ιδρυτής μιας ομάδας ακτιβισμού προτιμούσε την άμεση και δημόσια αντιμετώπιση του θέματος από τις πιο ήπιες στρατηγικές που προωθούσαν οι συνεργάτες και οι φίλοι του. Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 25 Μαΐου.

 
Manhattan
Οι σειρές που περιμένουμε Facebook Twitter

Μια ιστορική περίοδος, η δημιουργία της ατομικής βόμβας στο Los Alamos, θα αναβιώσει μέσα από μια σειρά σε σενάριο του Sam Shaw (Masters of Sex) και σε σκηνοθεσία του Thomas Schlamme (The West Wing).

O John Benjamin Hickey υποδύεται τον Frank Winter, έναν αυτοκαταστροφικό καθηγητή που έχει προσληφθεί για να βοηθήσει στο άκρως μυστικό Manhattan Project. Η περιγραφή της σειράς είναι «στον πόλεμο, τα μυστικά σώζουν ζωές. Στο σπίτι, τα μυστικά καταστρέφουν ό,τι αγαπάς».

Rosemary's Baby

Η Zoe Saldana θα πρωταγωνιστεί στη διασκευή της θρυλικής ταινίας «Το μωρό της Ρόζμαρι» για την τηλεόραση. Όποιος δεν βασανίστηκε από εφιάλτες της ταινίας, ή δεν έχει διαβάσει το βιβλίο, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ιστορία μιας γυναίκας που είναι έγκυος και ανακαλύπτει ότι... (ας μείνει μυστικό για όσους δεν ξέρουν τι). Συμπρωταγωνιστής είναι ο Patrick J. Adams (γνωστός από τη σειρά Suits). Με λίγα λόγια: η γέννηση του τρόμου.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια