Θα τρελαθώ, θα πηδήξω απ’το Λυκαβηττό!

Θα τρελαθώ, θα πηδήξω απ’το Λυκαβηττό! Facebook Twitter
Τα live είναι γι αυτούς η καλύτερη φάση. Ο Ηλίας θυμούμενος το Ejekt Festival του 2014 που ήταν το 5ο live της μπάντας λέει «Είναι φοβερό συναίσθημα να παίζεις εκεί που τα προηγούμενα χρόνια ήσουν απλά ένας θεατής και ο μόνος λόγος που βρισκόσουν εκεί ήταν για να απολαμβάνεις τις αγαπημένες σου μπάντες». Η εμπειρία του live τους δίνει άπειρη ενέργεια και όπως λένε «με την πρώτη νότα, κάνεις πέρα οτιδήποτε σε απασχολεί και σε βαραίνει.
0

Ο Ηλίας, ο Αλέξανδρος, ο Έκτορας, ο Λευτέρης και ο Βίκτωρ έχουν πολλούς λόγους να είναι ενθουσιασμένοι. Πριν από ένα χρόνο περίπου, ο Ηλίας Μπογδάνος a.k.a. Bonjo που ήταν ο νικητής του διαγωνισμού Bedroom Jam της Red Bull, μάζεψε τέσσερις καλούς φίλους και όλοι μαζί ως Inconsistencies ταξίδεψαν στο Λονδίνο για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους studio album.

Πολύ γρήγορα έκαναν τα πρώτα τους live, πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους video clip, ενώ σε λίγες μέρες παρουσιάζουν το πρώτο τους EP. Τους συναντήσαμε την πιο όμορφη μέρα του Μαρτίου σε μια καντίνα στο Λυκαβηττό και μιλήσαμε για τα burgers, τα κορίτσια και τις μουσικές που τους κάνουν πιο όμορφη τη ζωή.

Θα τρελαθώ, θα πηδήξω απ’το Λυκαβηττό! Facebook Twitter

Η συζήτηση μας ξεκίνησε με τον Ηλία, ο οποίος είναι άτυπα ο πυρήνας της μπάντας. Τον είχαμε γνωρίσει παλιότερα, με έκθετα τα ταττού-μανίκια του σε punk/metal διαθέσεις ως μέλος των Fall of Man. Μας εντυπωσίασε, όμως, λίγο καιρό αργότερα, με την ευαίσθητη πλευρά του, ως Inconsistencies. Όπως μας λέει ο ίδιος το Inconsistencies, ως πρότζεκτ, υπήρχε πολύ καιρό στο μυαλό του. Για να το πραγματοποιήσει, όμως, χρειάστηκε περισσότερα άτομα.

«Μουσική παίζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου», μας λέει, «Ξεκίνησα προπαιδεία και πιάνο από πιτσιρικάς και συνεχίζω ακάθεκτος. Επίσης, τελείωσα οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, κάτι το οποίο εξασκούσα παράλληλα με την σχολή για αρκετά χρόνια σε μια συμβουλευτική εταιρία. Μόλις πήρα το πτυχίο, αποφάσισα να μην σπαταλάω άλλο χρόνο σε κάτι που δεν με γεμίζει και αφοσιώθηκα εξολοκλήρου στην μουσική».

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη τους στο site του ΓΚΡΕΚΑ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ