Ξέρω τι θα κάνει αυτό το Σ/Κ η Στέλλα Καλησπεράτου

Facebook Twitter
0

 

Τι ενδιαφέρον έκανες την προηγούμενη εβδομάδα;

Την Τέταρτη πήγα στο 6 dogs στο Meet the Folkers live. Folk και country εγχώριες μπάντες, σανός, μπύρα και έριξα λάσο για να σε πιάσω. Υπέροχο. Μετά από αυτό Gin Joint όπου για πολύ λίγο καιρό ακόμα τα αυτιά και η ψυχή μου θα έχουν την τύχη του μουσικού τριτμεντ που τους προσφέρει ο Μάκης. Ανεκτίμητη αξία. Την Πέμπτη πήγα στο Party Bar και στο live του Βασίλη Μπαμπούνη όπου ανάμεσα σε διασκευές από Φράνκι, Ίγκι και Scott Walker άρχισα να μπερδεύω τον Μπαμπούνη με το ροκαμπίλι σχήμα the baboons και τον mister mpamqoq που είναι και πάλι ο αγαπημένος μου φίλος. Αν δεν τον έχετε ακούσει, σπεύσατε..

Τι σκέφτεσαι για αυτό το Σαββατοκύριακο;

Το Σαββατοκύριακο αυτό είναι στην ουσία η αποφοίτησή μου από τη θεατρική σχολή Εμπρός και όλο το 3ο έτος παρουσιάζει τη δουλειά που κάναμε με τους καθηγητές μας. Αν έχετε όρεξη για θέατρο ελάτε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα στις 21:00 από το θέατρο Άρτι (απέναντι από το Κύτταρο) να μας καμαρώσετε και να μας δώσετε καλή ενέργεια στο βάπτισμά μας. Το Σάββατο έχουμε και γενέθλια! Τα γενέθλια του αγαπημένου μας Δημήτρη από το Komma όπου και θα το γιορτάσουμε παίζοντας μουσική πολλοί και διάφοροι φίλοι για την πάρτη του και μόνο.

Προτείνεις καμιά ταινία για το σινεμά; 

Παίζονται Monty python and the holy grail και Life of Brian. Ταινίες που ακόμη και να τις έχεις δει, αξίζει να τις ξαναδείς ιδιαίτερα αν τις πετύχεις σε θερινό. Πράγμα που ισχύει και σε διάφορα φιλμ του Hitchcock που παίζονται και θα παίζονται καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η μαγεία του σινεμά σε όλο της το μεγαλείο…μιαμ..

Καμιά ταινία για το σπίτι;

Τα σταφύλια της οργής του John Ford … America America του Kazan και έναν ωραιότατο μαραθώνιο Hitchcock

Πού να πάω να φάω;

Στου Φιλίππου, Ξενοκράτους & Πλουτάρχου στα σκαλάκια στο Κολωνάκι. Μα το Βάκχο και όλους τους θεούς, στην Αθήνα δεν έχω δοκιμάσει πιο νόστιμα μπιφτεκάκια σχάρας.

Και τι να παραγγείλω εκεί; 

Μπιφτέκια σχάρας αλλά γενικά ότι και να διαλέξεις είναι πεντανόστιμο

Πού σου αρέσει να πίνεις τα ποτά σου;

Μου αρέσει η μπύρα, όσο το δυνατόν πιο παγωμένη, σε λογική τιμή, με παρέα και καλή μουσική ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως μπορεί να είναι μπύρα από περίπτερο και βόλτα στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου για να ακούσουμε λαθραία μουσική από το Ηρώδειο

Άκουσες κανέναν καλό δίσκο;

Το “Burn baby burn” του Stud Cole. Λυκανθρωπική psycho-ροκαμπιλιά που σου ξυπνά το ντουέντε και πιάνεις τον εαυτό σου να ουρλιάζει στο φεγγάρι. Τα credits όλα πηγαίνουν στον μέντορα και master ninja μου Μανώλη Οικονόμου που είναι ο πιο ερωτευμένος άνθρωπος με τη μουσική που ξέρω

Κανένα καλό βιβλίο να περάσω την ώρα μου; 

Ανακάλυψα έναν απίθανο ποιητή που κυκλοφορεί ανάμεσα μας στους δρόμους της Αθήνας από την ποιητική του συλλογή “Το ξημέρωμα είναι σφαγή Κύριε Κράκ’’. O Θωμάς Τσαλαπάτης έχει φαντασία, είναι αστείος, έχει πλάκα, δεν σε κουράζει και δεν θα στο παίξει σε καμιά περίπτωση σπουδαίος με βαρύγδουπες ποιητικές ψαγμενιές, θα τον κάνεις κέφι και θα ευχηθείς να είχες μάθει την ποίηση έτσι όταν ήσουν 7 χρονών και δεν καταλάβαινες Χριστό από τα κείμενα νεοελληνικής ποίησης στο δημοτικό. Ή ακόμη και να καταλάβαινες, όταν έλεγες πως γουστάρεις ποίηση σε είχανε όλοι για λίγο..περίεργο τύπο..Αν θέλεις κάτι σε πεζό το “Μαιτρ και Μαργαρίτα” του Μπουλγκάγκοφ είναι μια από τις πιο γουστόζικες ιστορίες που έχουν γραφτεί.

Καμιά έκθεση να πάω;

Το Zootrope στον υπέροχο χώρο του camp μέχρι και την Κυριακή.

Βρήκες πουθενά κάτι καλό και φτηνό;

Βρήκα έναν ωραιότατο καθρέφτη στη γειτονιά μου και τον πήρα σπίτι, ήταν τζάμπα - ήταν ωραίος.

Έχεις κολλήσει με κανένα site;

http://www.exandasdocumentaries.com/ τα πιο ενδιαφέροντα και άρτια γυρισμένα ντοκιμαντέρ.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου στενό στην πόλη; 

Κάποια συγκεκριμένα και μυστικά στην πλάκα. Είναι η Πλουτάρχου. Είναι ο διάδρομος που οδηγεί στην πόρτα του σπιτιού μου μετά από δύσκολή μέρα ή και το μπαλκόνι μου μια όμορφη καλοκαιρινή νύχτα.

Πού έχεις βαρεθεί να πηγαίνεις;

Σε ανούσια event που σου χαμογελούν φιλάρεσκα και συμπαθητικά, δεν θυμούνται ο ένας τον άλλο αλλά παριστάνουν πως συμπαθιούνται θανάσιμα.

Πού δεν θα βαρεθείς να πηγαίνεις;

Στην Πλάκα. Στην Ακρόπολη. Στον Λυκαβηττό. Στη θάλασσα. Στο Galaxy απέναντι από τον Θόδωρα.

Τι περιμένεις με αγωνία αυτό το μήνα;

Το καλοκαίρι. Τη ζωή. Να συμβούν όλα και να έχουν νόημα.

 Η Στέλλα Καλησπεράτου είναι καλή dj. Και θα γίνει σπουδαία ηθοποιός. Και ήταν και τρομερή Vj. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ