Όταν η deep house ενσωματώνει soul, jazz και disco στοιχεία

Όταν η deep house ενσωματώνει soul, jazz και disco στοιχεία Facebook Twitter
0

Ο Κωνσταντίνος Δασκαλόπουλος aka KD ενσωματώνει στα set του στοιχεία soul, afro, jazz, disco, ισορροπώντας πάντα πάνω σε deep house beats, ενώ δηλώνει σαφώς επηρεασμένος από τους ήχους των 70s, 80s και 90s.

Έχει συνεργαστεί πίσω από τα decks με μεγάλα ονόματα της διεθνούς house σκηνής όπως οι Ron Trent, Joe Claussell, Osunlade, Jovonn, Atjazz, Jojo Flores, Franck Roger, Jazzanova, Dj Deep, Jihad Muhammad, Quentin Harris, Kenny Carpenter, Phonique, Matthew Bandy, Ezel.

Διατηρεί το επιτυχημένο καλοκαιρινό residency του στο θρυλικό Casablanca Soul της Σαντορίνης, το οποίο για το 2014 βρέθηκε μεσα στα 10 καλύτερα house club της Ευρώπης, καθώς και το πρότζεκτ του Ritual Grooves, από το 2007, δημιουργώντας πολλά πάρτι εντός και εκτός Αθήνας.

Φέτος, τον ακούμε στα residencies του στο Hick's (Ανδρέα Παπανδρέου 37, Χαλάνδρι, 210 6800675) και στο Barsol (πλ. Ελ. Βενιζέλου 4, Νέα Φιλαδέλφεια, 210 2529300).

Links

https://www.facebook.com/djkdinfo

https://www.mixcloud.com/deejaykd/

http://djkd.podomatic.com

https://soundcloud.com/kdmusic

Ακούστε εδώ το lifotape

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ