Ο Τοm Ford παντρεύτηκε

Ο Τοm Ford παντρεύτηκε Facebook Twitter
5

Ο διάσημος σχεδιαστής και ο δημοσιογράφος μόδας είναι ζευγάρι εδώ και 27 χρόνια και από το 2012 μεγαλώνουν μαζί ένα αγοράκι.

Μέχρι πρόσφατα δεν είχαν παντρευτεί ή τουλάχιστον δεν είχε ποτέ γίνει γνωστό κάτι τέτοιο.

Μόλις χθες το βράδυ ο Tom Ford εξομολογήθηκε πως οι δύο άντρες έχουν κάνει το γάμο τους στην Αμερική.

Ο σχεδιαστής μιλώντας με την δημοσιογράφο Lady Kinvara Balfour έδειξε τη βέρα του και δήλωσε πως τον χαροποίησε πολύ η είδηση της νομιμοποίησης των γάμων μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου στη Βρετανία, ωστόσο ο δικός του έγινε στην Αμερική νωρίτερα.

Μαζί με την είδηση ανέφερε και την πρώτη φορά που από την πασαρέλα είδε τον τωρινό του σύζυγο και πως αμέσως τον ερωτεύτηκε.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
κι εγω αυτη την απορια ειχα, γιατι φαινεται νεοτατος και καπως δεν μου βγαιναν τα νουμερα. Ωστοσο στην Βικιπαιδεια αναφερει πως ειναι γεννηθεις το "61 αρα αυτο τον κανει 53χρονων! Σοκ! φαινεται τουλαχιστον 20 χρονια νεοτερος! κουκλος!