Η Debbie Harry παραδέχτηκε πως είναι bisexual

Η Debbie Harry παραδέχτηκε πως είναι bisexual Facebook Twitter
3

 Σύμφωνα με την Daily Mail, αλλά και τα δεκάδες ξένα δίκτυα που αναπαρήγαγαν την συνέντευξη η Debbie Harry παραδέχτηκε πως από την ερωτική της ζωή έχουν κάνει πέρασμα τόσο άντρες όσο και γυναίκες. Η 68χρονη τραγουδίστρια των Βlondie ρωτήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τις μακροχρόνιες φήμες που αφορούν την ερωτική της ζωή και που την θέλουν να έχει σεξουαλικές σχέσεις με το ίδιο φύλο."Ναι, ας πούμε πως οι γυναίκες είναι πιο αισθησιακές." απάντησε και συνέχισε λέγοντας πως δεν έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις για τους εραστές της και πως το μόνο που πρέπει να έχουν είναι χιούμορ και να τους αρέσει το σεξ.

Η τραγουδίστρια απέφυγε να κατονομάσει τις γυναίκες με τις οποίες μοιράστηκε το κρεβάτι της, αλλά υπερασπίστηκε όλες τις καινούργιες τραγουδίστριες που δέχονται πυρά για την υπερσεξουαλική τους εμφάνιση λέγοντας πως η καθεμία πρέπει να είναι ελεύθερη να εκφράζεται όπως νομίζει. Εξομολογήθηκε επίσης πως ποτέ δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να παντρευτεί ή να γίνει μητέρα και απεκάλυψε πως αν και είχε πρόσκληση από τους διοργανωτές για να τραγουδήσει στους αγώνες του Σότσι, αρνήθηκε λόγω της νομοθεσίας για την γκέι προπαγάνδα." Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο μεγάλη υπόθεση μια προσωπική επιλογή ή το φυσικό ένστικτο ενός ανθρώπου. Μου φαίνεται λίγο βάρβαρο και ηλίθιο."

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια