Arianna: Η ιστορία μιας ερμαφρόδιτης

Arianna: Η ιστορία μιας ερμαφρόδιτης Facebook Twitter
9

Το φιλμ "Αrianna" είναι ένα project που αισιοδοξεί να συγκεντρώσει χρηματοδότηση μέσω crowdfunding στην πλατφόρμα  Indiegogo. Πρόκειται για μια ταινία που οραματίστηκε ο Ιταλός σκηνοθέτης Carlo Lavagna. Ο Lavagna γύριζε ένα ντοκιμαντέρ σχετικά με την σεξουαλικότητα όταν γνώρισε την Αrianna, μια Ιταλίδα ακτιβίστρια. Μαζί ξεκίνησαν να εξερευνούν και να καταγράφουν το θέμα των intersexuals. Λίγα χρόνια μετά η Αrianna πέθανε και τώρα ο σκηνοθέτης ετοιμάζει μια ταινία αφιερωμένη και εμπνευσμένη από τη ζωή της.

Το trailer που μόλις κυκλοφόρησε είναι έξοχο!

Αν σας ενδιαφέρει να ενισχύσετε το project λεπτομέρειες θα βρείτε στο http://www.indiegogo.com/projects/arianna

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Μπανγκλαντές ως τη Μόρια και την Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Oliveya Myrah

Οι Αθηναίοι / Μπανγκλαντές / Μόρια / Αθήνα: Η απίστευτη ιστορία της τρανς πρόσφυγα Ovileya Myrah

«Για πολύ καιρό ο κόσμος μόνο έπαιρνε από μένα. Τώρα προσπαθώ κι εγώ να κερδίσω πράγματα, να νιώσω ότι έχω μια θέση»: Η διερμηνέας και ακτιβίστρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και σερβιτόρα στο Shamone είναι η Αθηναία της εβδομάδας. (Προσοχή: Το κείμενο περιλαμβάνει περιγραφές σεξουαλικής κακοποίησης και αυτοτραυματισμού.)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΚΟΣΑΒΒΑΣ
Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

Ελλάδα / Proud Seniors: Η πρώτη φιλοξενία ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμου σε πρόγραμμα Στέγασης και Υποστήριξης

«Με την αναστολή των ενεργειών για τη λειτουργία του πρώτου Ξενώνα Φιλοξενίας ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων από τη νέα δημοτική αρχή της Αθήνας, η κοινότητα μας παραμένει χωρίς κανένα δίκτυ στοιχειώδους προστασίας»
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Kατανοω οτι μεγαλο μερος των ελληνων ειναι αγραμματο και γι' αυτο θα ηθελα να ξεκαθαρισω κατι. Το να εχεις γεννηθει αρσενικο και αργοτερα (συνηθως κατα την εφηβεια) να εμφανιζεις θηλυκα πρωτογεννη και δευτερογεννη χαρακτηριστικα λεγεται ψευδοερμαφροδιτισμος. Αυτο σημαινει οτι εχεις γεννητικα οργανα αρσενικου και θηλικου χαρακτηρα, αλλα ενα απο τα δυο υπολειτουργει ή θα υπολειτουργησει κατα την εφηβεια. Ο ορος ερμαφροδιτος αναφερεται στον οργανισμο που εχει πληρως λειτουργικα αρσενικα και θυληκα γεννητικα οργανα (π.χ καποια ειδη σαλιγκαριων.). Φυσικα σε εναν περιπλοκο οργανισμο σαν και του ανθρωπου ο ερμαφροδιτισμος δεν υφισταται. Προφανως, ο αρθρογραφος δεν εκανε μια εις βαθος ερευνα του θεματος του...
Συμφωνα με τον λογο του Αριστοφανη οπως παρουσιαζεται στο συμποσιο του Πλατωνα υπηρχαν 3 φυλα, το αρσενικο, το θηλυκο και το ''ανδρογυνον'' οπως το ονομαζε... οταν ο Διας αποφασισε να τους σκισει στα δυο (για να γινουν ασθενεστρεροι αρα ακινδυνοι για τους θεους και με τον διπλασιασμο χρησιμοτεροι) τα 3 φυλα κυκλοφορουν και λειτουργουν ως μισο ενος διχοτομημενου συνολου και με παθος επιδιωκουν να ξανασμιξουν με το αλλο μισο.!(το αρσενικο ψαχνει το αλλο του μισο αρσενικο, το θηλυκο το αλλο του μισο θηλυκο και το ανδρογυνον το αντιθετο φυλο καθε φορα..πολυ μπροστα για την εποχη και η εξηγηση της ομοφυλοφιλια περα απο τ αλλα..)Αυτος ο ποθος της επανενωσης κατα τον Αριστοφανη ονομαζεται ερωτας..