25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies

25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
2

1. @sarkababicka
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 blogger του Cook Your Dreams

 

2. @alice_gao
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 Από τη φωτογράφο Alice Gao

3. @cannellevanille
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 Blogger του Canelle et Vanille με φόντο το Σηάτλ

4. @davidlebovitz
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 Σεφ και food writer με εικόνες από το Παρίσι

5. @jamieoliver
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Από τον διάσημο και αγαπητό σεφ

6. @smoothdude
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
 Από τον επαγγελματία φωτογράφο Daniel Krieger

7. @pissinginthepunchbowl
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Aπό τον επαγγελματία φωτογράφο Marcus Nilsson

8. @carrieannpurcell
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Από τη food stylist Carrie Ann Purcell

9. @munns
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

10. @davidloftus
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Φωτογράφος του Jamie Oliver και April Bloomfield 

11. @andrewscrivani
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Φωτογράφος του New York Times Dining

12. @thekitchenista
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Blogger του Kitchen Diaries

13. @helenedujardin
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter
Φωτογράφος του εκδοτικού οίκου Oxmoor House

14. @rick_poon
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

15. @timrobisonjr
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

16. @vkrees
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

17. @sonyayu
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

18. @spoonforkbacon
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

19. @madcapcupcake
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

20. @minimalistbaker
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

21. @alxgrossmn
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

O Alex Grossman είναι ο creative director του Bon Apetit

22. @amandasuzannemarshall
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

23. @mrschhoun
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

24. @marte_marie_forsberg
25 λογαριασμοί Instagram που θα αγαπήσουν όλοι οι foodies Facebook Twitter

 

25. @aprilbloomfieldAπό τη σεφ April Bloomfield

[via mashable]

Γεύση
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν τους προλαβαίνουμε τα νέα bakeries της Αθήνας

Γεύση / Δεν τους προλαβαίνουμε με τα νέα bakeries της Αθήνας

Αυτήν τη στιγμή ξεφουρνίζονται στην πόλη cinnamon rolls σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, ψωμιά με μάραθο και κουρκουμά και πολύσπορα με μέλι, vanilla buns, ηπειρώτικες χορτόπιτες και empanadas σαν σπανακόπιτα. Κάποιοι κάνουν υπομονή μέχρι να ωριμάσουν τα ζυμάρια τους για να βάλουν στη βιτρίνα τους πράγματα που μας φτιάχνουν τη μέρα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Νίκος Μάνεσης: «Καλό κρασί φτιάχνουν οι οινοποιοί που όταν τους παίρνεις τηλέφωνο τούς βρίσκεις στο αμπέλι»

Το κρασί με απλά λόγια / «Καλό κρασί φτιάχνουν οι οινοποιοί που όταν τους παίρνεις τηλέφωνο, βρίσκονται στο αμπέλι»

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης συνομιλούν με τον Νίκο Μάνεση, έναν από τους πρωτοπόρους οινογράφους της χώρας μας, για το παρόν και το μέλλον του ελληνικού αμπελώνα.
THE LIFO TEAM
Μανώλης Παπουτσάκης

Οι Αθηναίοι / Μανώλης Παπουτσάκης: «Νομίζεις ότι το χαίρεται ο εστιάτορας που αγοράζει και πουλάει ακριβά;»

Χαρούπι και Δέκα Τραπέζια στη Θεσσαλονίκη, Pharaoh στην Αθήνα. Ένας σεφ με μεγάλες επιτυχίες στο παλμαρέ του μιλά για το τώρα της γαστρονομίας, εξηγεί γιατί η ελληνική κουζίνα σήμερα δεν έχει σχέση με αυτό που ήταν κάποτε και ανοίγει το θέμα που συζητάνε οι foodies: Το sitting στα εστιατόρια.
M. HULOT
Τα νέα εστιατόρια της Αθήνας κάνουν τα όσπρια πεντανόστιμα

Γεύση / Τα νέα εστιατόρια της Αθήνας κάνουν τα όσπρια πεντανόστιμα

Οι φασολάδες και οι φακές, οι γίγαντες και οι ρεβιθάδες, όλα αυτά που αρνούμασταν να φάμε ως παιδιά, είναι πια πιάτα που παραγγέλνουμε και ψάχνουμε στα δημοφιλή εστιατόρια της Αθήνας. Μάλιστα, κάποια από αυτά είναι και μεγάλα σουξέ.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Μαγειρέψτε κρέας με κόκαλο και η νοστιμιά θα χτυπήσει κόκκινο

Γεύση / Συνταγές για κρέας με κόκαλο, εκεί που η νοστιμιά χτυπάει κόκκινο

Οι Σπύρος και Βαγγέλης Λιάκος μας υποδέχονται στο ολοκαίνουργιο παράρτημα του Basegrill στη Γλυφάδα και μαζί με τον σεφ Σπύρο Παυλίδη προτείνουν συνταγές με μέρη του κρέατος που δεν χρησιμοποιούμε συχνά.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος: Ο ποιητής του Ελληνικού Αμπελώνα συνεχίζει να ζει μέσα από τις ετικέτες που δημιούργησε

Γεύση / Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος: Ο ποιητής του Ελληνικού Αμπελώνα συνεχίζει να ζει μέσα από τις ετικέτες που δημιούργησε

Τα μεγαλειώδη κρασιά των Αμπελώνων Κ. Αντωνόπουλου κρατούν ζωντανό το πνεύμα του ιδρυτή τους, χαράσσοντας το μέλλον τους στον σύγχρονο οινικό κόσμο
ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ
Χαρτοδιπλωμένος Winery: Το «ακάτιο» που ταξιδεύει τις αισθήσεις μας στο απόλυτο «ἦδος»

Γεύση / Χαρτοδιπλωμένος Winery: Το «ακάτιο» που ταξιδεύει τις αισθήσεις μας στο απόλυτο «ἦδος»

Δυο πολυβραβευμένες σειρές κρασιών περικλείουν όλο το πάθος, το μεράκι και την τεχνογνωσία που «κατέκτησε» κάποτε ο Σωτήρης Χαρτοδιπλωμένος και κληροδότησε στους γιους του, Ηρακλή και Στέλιο.
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ
Ana Roš: «Τα εστιατόρια δίνουν το παράδειγμα ώστε να μαγειρεύουν όλοι πιο βιώσιμα»

Γεύση / Ana Roš: «Δεν μαγειρεύουμε για να πάρουμε βραβεία»

Η αυτοδίδακτη σεφ που έβαλε τη Σλοβενία στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη και σαρώνει τις διακρίσεις είναι αυτήν τη στιγμή μία από τις οκτώ γυναίκες σεφ στον κόσμο των οποίων το εστιατόριο έχει την ανώτερη διάκριση από τον οδηγό Michelin. Λίγο πριν μαγειρέψει για τους Αθηναίους σε ξύλα στο Pharaoh μιλά στη LiFO.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
CHECK Στο Manu στον Κεραμεικό για ψάρι σε χοτ ντογκ, σε gyoza και φρικασέ

Γεύση / Στο Manu στον Κεραμεικό για ψάρι σε χοτ ντογκ, σε gyoza και φρικασέ

Το νέο, μικρό εστιατόριο της Αθήνας προσφέρει μοντέρνα ψαροφαγία με διεθνείς αναφορές και ντόπια υλικά, funky πιάτα με ψάρια εποχικά και zero waste παρασκευές σε ένα περιβάλλον που εκπέμπει ηρεμία χάρη στις μπλε αποχρώσεις του.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Πώς να φτιάξετε τα δικά σας αλλαντικά στο σπίτι

Γεύση / Πώς να φτιάξετε τα δικά σας αλλαντικά στο σπίτι

Ο σεφ Χάρης Νικολούζος μάς οδηγεί στα βήματα παραδόσεων που για πολλές δεκαετίες αποτελούσαν -και ενδεχομένως κάπου να συνεχίζουν να είναι− συνηθισμένη πρακτική για πολλά νοικοκυριά ανά την Ελλάδα. Η οικιακή παραγωγή αλλαντικών δεν είναι απλή, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να περηφανευτούμε για τα έργα των χεριών μας.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Radio Lifo / Από πού παίρνουν την πρωτεΐνη τους οι βίγκαν;

Στο μυαλό των περισσοτέρων, η πρωτεΐνη είναι συνώνυμη με την κατανάλωση κρέατος και ζωικών προϊόντων. Από πού παίρνουν όμως την πρωτεΐνη τους οι χορτοφάγοι, οι βίγκαν ή όσοι απλά θέλουν να περιορίσουν την κατανάλωση κρέατος; Η Μερόπη Κοκκίνη συζητά με τη διατροφολόγο Σοφία Κανέλλου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ

σχόλια

2 σχόλια