Kέικ "Mondrian"
Kέικ "Mondrian"

 

H Caitlin Freeman είναι υπεύθυνη για τα γλυκά του Blue Bottle Café που βρίσκεται στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο. Εκεί περιδιαβαίνει τους διαδρόμους αναζητώντας έμπνευση για τα γλυκά της, παίρνοντας ιδέες από καλλιτέχνες όπως Andy Warhol, Cindy Sherman, Henri Matisse, Jeff Koons, Roy Lichtenstein, Richard Avedon, Wayne Thiebaud και άλλους. Οι ιδέες της τώρα κυκλοφορούν σε ένα βιβλίο με τίτλο "Modern Art Desserts" για ανθρώπους που αγαπούν τα γλυκά και την τέχνη.

 

Image


Κέικ "Damien Hirst"
Κέικ "Damien Hirst"

 

Kέικ Damien Hirst, "Amylamine"
Kέικ Damien Hirst, "Amylamine"

 

Παγωτό "Dijkstra"
Παγωτό "Dijkstra"

 

Σούπα ντομάτας "Donald Judd"
Σούπα ντομάτας "Donald Judd"

 

Ύμνος στο τετράγωνο, "Josef Albers"
Ύμνος στο τετράγωνο, "Josef Albers"

 

Άσπρη ζεστή σοκολάτα 'Jeff Koons'
Άσπρη ζεστή σοκολάτα 'Jeff Koons'

 

"Alejandra Cartagena"
"Alejandra Cartagena"

 

Kώνος παγωτού "Tony Cragg"
Kώνος παγωτού "Tony Cragg"

 

Παρφέ "Avedon"
Παρφέ "Avedon"

 

H Arabella του John Zurier
H Arabella του John Zurier

 

"Rosana Castrillo Diaz"
"Rosana Castrillo Diaz"

 

Toστ - μαρμελάδα - "Rothko"
Toστ - μαρμελάδα - "Rothko"

 

Tα σχέδια για τον 'Rothko"
Tα σχέδια για τον 'Rothko"

 

Σχέδια "Damien Hirst"
Σχέδια "Damien Hirst"

 

Σχέδια για τη σούπα ντομάτας
Σχέδια για τη σούπα ντομάτας

 

Image

 

 

 

Το βιβλίο της βρίσκεται και εδώ και ο κατάλογος είναι εδώ.