Magnify Image
Kέικ "Mondrian"

 

H Caitlin Freeman είναι υπεύθυνη για τα γλυκά του Blue Bottle Café που βρίσκεται στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο. Εκεί περιδιαβαίνει τους διαδρόμους αναζητώντας έμπνευση για τα γλυκά της, παίρνοντας ιδέες από καλλιτέχνες όπως Andy Warhol, Cindy Sherman, Henri Matisse, Jeff Koons, Roy Lichtenstein, Richard Avedon, Wayne Thiebaud και άλλους. Οι ιδέες της τώρα κυκλοφορούν σε ένα βιβλίο με τίτλο "Modern Art Desserts" για ανθρώπους που αγαπούν τα γλυκά και την τέχνη.

 

Magnify Image


Magnify Image
Κέικ "Damien Hirst"

 

Magnify Image
Kέικ Damien Hirst, "Amylamine"

 

Magnify Image
Παγωτό "Dijkstra"

 

Magnify Image
Σούπα ντομάτας "Donald Judd"

 

Magnify Image
Ύμνος στο τετράγωνο, "Josef Albers"

 

Magnify Image
Άσπρη ζεστή σοκολάτα 'Jeff Koons'

 

Magnify Image
"Alejandra Cartagena"

 

Magnify Image
Kώνος παγωτού "Tony Cragg"

 

Magnify Image
Παρφέ "Avedon"

 

Magnify Image
H Arabella του John Zurier

 

Magnify Image
"Rosana Castrillo Diaz"

 

Magnify Image
Toστ - μαρμελάδα - "Rothko"

 

Magnify Image
Tα σχέδια για τον 'Rothko"

 

Magnify Image
Σχέδια "Damien Hirst"

 

Magnify Image
Σχέδια για τη σούπα ντομάτας

 

Magnify Image

 

 

 

Το βιβλίο της βρίσκεται και εδώ και ο κατάλογος είναι εδώ.