Aσήμι σε γυμνά κορμιά (nsfw)

Aσήμι σε γυμνά κορμιά (nsfw) Facebook Twitter
4

 

O Guido Argentini γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Φλωρεντία. Ξεκίνησε σπουδές στην ιατρική που όμως δεν ολοκλήρωσε και μετά από τρία χρόνια άρχισε να πειραματίζεται με τη φωτογραφία. Στα 23 του αποφασίζει πως το νέο του πάθος πρέπει να γίνει επάγγελμα. Το 1990 μετακομίζει στο Λος Άντζελες και πλέον αρχίζει να συνεργάζεται με μεγάλα περιοδικά μόδας. Το 2002 εκδίδεται το πρώτο coffee table book με μια σειρά ερωτικών φωτογραφιών του. Ακολούθησαν 4 ακόμη εκδόσεις και χιλιάδες φωτογραφίες. Για το τελευταίο του πρότζεκτ ο Guido συνεργάστηκε με χορεύτριες, αθλήτριες και ακροβάτισσες και χρησιμοποίησε μεγάλες ποσότητες μπογιάς ασημένιου χρώματος που απλώθηκε ομοιόμορφα στα γυμνά κορμιά των μοντέλων. Οι νέες φωτογραφίες καθώς και μερικές από το αρχείο του συγκεντρώθηκαν σε μια καινούργια επετειακή έκδοση που ονομάζεται Argentum. Όλη τη δουλειά του ιταλού φωτογράφου μπορείτε να δείτε εδώ και το βιβλίο του είναι διαθέσιμο στο Amazon.

- Θ.Χ.

Aσήμι σε γυμνά κορμιά (nsfw) Facebook Twitter
 
Aσήμι σε γυμνά κορμιά (nsfw) Facebook Twitter

ARGENTUM - The Official Trailer from Alessio Nanni on Vimeo.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια