To μέλλον του sex (nsfw)

To μέλλον του sex (nsfw) Facebook Twitter
2

 

Το Βρετανικό περιοδικό Baron αναθέτει στους Ολλανδούς φωτογράφους Anuschka Bloomers και Niels Schumm να εξερευνήσουν το μέλλον του sex με ένα προβοκατόρικο εντιτόριαλ.

Τα υβρίδια που πρωταγωνιστούν στις σελίδες του δεν είναι τίποτα άλλο από προϊόν οφθαλμαπάτης το οποίο θέλει να προκαλέσει συζητήσεις για την ταυτότητα των φύλων και το μέλλον του έρωτα στη ψηφιακή εποχή.

Guest editors στο συλλεκτικό τρίτο τεύχος είναι ο ιδρυτής του Kids Club της Νέας Υόρκης, Michael Alig,  ο συντάκτης του περιοδικού Night, Henry Rubin και ο 88χρονος Πολωνός κοινωνιολόγος Zygmunt Bauman ο οποίος γράφει για το μέλλον των εικονικών σχέσεων στον ψηφιακό κόσμο της εποχής.

Ο editor του Baron μίλησε στο NOWNESS και αναφέρει πως η εποχή σxεδόν επιβάλλει το cybersex. Το μόνο που απαιτείται είναι ένας μεγάλης χωρητικότητας σκληρός δίσκος και γρήγορο ίντερνετ. Όταν τον ρωτάνε πως αντιμετωπίζει τα σχόλια για την προβοκατόρικη έκδοση και πως θα χαρακτήριζε το περιεχόμενό του απαντά πως η ιδανικότερη περιγραφή έχει γίνει από τον εκδότη του περιοδικού Suede: " Πορνογραφικό και τραγικό".

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια