Οι γυναίκες του Μπερλουσκόνι

Οι γυναίκες του Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
Η ηθοποιός Eleonora Gaggioli ήταν μια από τις υποψήφιες του Μπερλουσκόνι για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
9

[Λ.Φ.]

1.

Οι γυναίκες του Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
Το μοντέλο Aida Yespica από τη Βενεζουέλα, στην οποία ο Σίλβιο είπε για ακόμη μια φορά τη διάσημη ατάκα του: «Με σένα θα πήγαινα οπουδήποτε, ακόμα και σε ένα ερημικό νησί».

2.
Οι γυναίκες του Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
Μια άλλη υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η ηθοποιός Camilla Ferranti, για την οποία ο Μπερλουσκόνι αναζήτησε και ρόλο σε σειρά της τηλεόρασης.

3.
Οι γυναίκες του Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
Οι δίδυμες Eleonora και Imma De Vivo συμμετείχαν στην ιταλική εκδοχή του Survivor. Στη συνέχεια άρχισαν να λένε τον καιρό.

4.
Οι γυναίκες του Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
Η Micaela Biancofiore ήτα μέλος της Βουλής όταν της είπε «αν δεν ήμουν παντρεμένος, θα σε παντρευόμουν τώρα αμέσως». Το ίδιο ακριβώς είπε και στη Mara Carfagna, μέλος του υπουργικού του συμβουλίου.

5.
Οι γυναίκες του Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
Η Mara Carfagna

6.
Οι γυναίκες του Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
Noemi Letizia. ‘Ηθοποιός και μοντέλο’. Όταν γιόρτασε τα 18 της χρόνια, ο Μπερλουσκόνι ήταν παρών. Η Noemi τον αποκάλεσε ‘Papi’. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σ’ εκείνο το πάρτι ο Μπερλουσκόνι της χάρισε ένα χρυσό μενταγιόν με διαμάντια.

7.
Οι γυναίκες του Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
Veronica Lario. Πρώην ηθοποιός και πρώην σύζυγος, έλαβε δημόσια συγνώμη από τον άντρα της το 2007. Το 2012 το δικαστήριο όρισε διατροφή 3 εκ ευρώ το μήνα από τον άντρα της.

8.
Οι γυναίκες του Μπερλουσκόνι Facebook Twitter
Η ηθοποιός Angela Sozio συμμετείχε στο Big Brother της Ιταλίας και έγινε γνωστή όταν φωτογραφήθηκε καθισμένη στα γόνατα του Μπερλουσκόνι στη βίλα τους στη Σαρδηνία

9.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια
σε μια κοινωνία σαν την ιταλική όπου η ομορφιά (γυναικεία και ανδρική) είναι επάγγελμα, τους έπιασε η σεμνοτυφία με τον Μπερλουσκονι? Ο Μπερλουσκόνι αντιπροσωπεύει τον μέσο ιταλό (έξυπνος, καταφερτζής, με υψηλή αισθητική στο DNA του και καραγκιόζης)γι΄αυτό είναι τόσο διμοφιλής στους ιταλούς. Εδώ παρασυρόμαστε από τα στερεότυπα της αριστεράς και την παρωχημένη ρητορική της.
Μπράβο την έκανες τη στατιστική σου για τον "μέσο Ιταλό".... Μετά μιλάς για στερεότυπα...(και να σε ενημερώσω "υψηλή αισθητική" δεν σημαίνει"γουστάρω ωραίες γκόμενες"...)
Γλοιώδης αναμφισβήτητα αλλά πρέπει να παραδεχθούμε πως οι γυναίκες του Σύλβιο είναι κατά βάση από ένα επίπεδο και πάνω - οκ, έχει και κανά δυο φθηνιάρικες παρουσίες με εντελώς άδειο βλέμμα σαν την Angela Sozio στην τελευταία φωτό που θυμίζει.. Μπεζαντάκου. Όμως η Έλενα Ρούσο ή η Βερόνικα Λάριο, η πρώην γυναίκα του είναι θηλυκά παλαιάς κοπής από αυτά που θα λέγανε οι παλαιοί πως όταν κυκλοφορούν αναστενάζουν τα πεζοδρόμια.. Γυναίκες για διαρκείς αναπαραγωγικές επαναλήψεις μέχρι οριστικής εξαντλήσεως.
Για να είμαι ειλικρινής νομίζω πως όχι, δεν είναι ακριβώς έτσι. Για κάθε τι υπάρχει και τίμημα που απαιτείται και πολύ συχνά δεν έχει να κάνει με τα χρήματα.
αχ είσαι ρομαντικούλης.....αν και εγώ ανήκω στις γυναίκες που δεν θα πήγαινα με τον παππού για όλα τα λεφτά του κόσμου! τώρα αν μιλάς για αγάπη... ο παππούλης με τα φράγκα δεν ψάχνει για αγάπη, για κόμματους ψάχνει!
Aida Yespica: δεν θα ξεχάσω το προ 10ετίας prime-time σόου "Torte in faccia", που παρουσίαζε φορώντας στρινγκ και σκεφτόμουν πόσο μπροστά είναι οι Ιταλοί! Εμείς τότε είχαμε της μόδας την Μαστροκώστα, που σε εκείνη την εκπομπή θα την είχαν για να σκουπίζει την σκηνή στα διαφημιστικά διαλείμματα.