Ποια είναι η γελοιότερη απ' αυτές τις τρεις νέες υπουργοποιήσεις που έκανε ο Τσίπρας;

Ποια είναι η γελοιότερη απ' αυτές τις τρεις νέες υπουργοποιήσεις που έκανε ο Τσίπρας; Facebook Twitter
25

 

Ήλπιζα ότι θα συνέχιζε την τακτική της υπηρεσιακής κυβέρνησης που τόσο καλή εντύπωση προξένησε, βάζοντας άξιους ανθρώπους από διάφορους χώρους και τομείς, μια «εθνική Ελλάδας» ας πούμε, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε κυρίως τους παλιούς, σε άλλες θέσεις. Μακάρι να πάνε καλά. 

Πάντως απ' τις νέες υπουργοποιήσεις, ξεχωρίζουν τρεις, που μοιάζουν να βγήκαν από επιθεώρηση του Δελφιναριου. 

Ρατσιστική ακροδεξιά, παλιοί κακοί Πασόκοι. Ποια αριστερά;

 

Δεν ξέρω ποια είναι η πιο γελοία, και γι' αυτό τις βάζω με τυχαία σειρά. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Ποια είναι η γελοιότερη απ' αυτές τις τρεις νέες υπουργοποιήσεις που έκανε ο Τσίπρας; Facebook Twitter
«Είμαι της Τάξεως και της Ηθικής. Το Αναγκαστικο αλοδαπο πουστροδικαιο δε θα περάσει. Μπορείς να με ξεφορτωθεις?»

Χάρηκα που ο Τσίπρας δεν δέχτηκε να βάλει τον Νικολόπουλο σε υπουργείο, αλλά η χαρά δεν κράτησε και πολύ, γιατί λίγη ώρα αργότερα έμαθα ότι έβαλε ΑΥΤΟΝ!

 

Στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο δεύτερος Καμμένος των ΑΝΕΛ που πολλές φορές έχει φερθεί σαν ρατσιστής, συνωμοσιολόγος, ομοφοβικός, άνθρωπος γεμάτος μίσος, που χρησιμοποιεί την "ηθική" ως άλλοθι για να κάνει bullying που είναι στα όρια του -αντιρατσιστικού- νόμου. (Ένα σωρό παραδείγματα για τα «πουστροδίκαια» του Δημήτρη Καμμένου, τους «αράπηδές» του και τον υπόλοιπο οχετό του,  εδώ.)

Ποια είναι η γελοιότερη απ' αυτές τις τρεις νέες υπουργοποιήσεις που έκανε ο Τσίπρας; Facebook Twitter
(Και του Τσίπρα...)
Ποια είναι η γελοιότερη απ' αυτές τις τρεις νέες υπουργοποιήσεις που έκανε ο Τσίπρας; Facebook Twitter
Ούτε δυο χρόνια δεν πέρασαν...

Δεν ξέρω αν η υπουργοποίησή του απ' τον Τσίπρα είναι γελοία ή τρομακτική. (UPDATE: Ευτυχώς παραιτήθηκε ήδη...)

ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ

Ποια είναι η γελοιότερη απ' αυτές τις τρεις νέες υπουργοποιήσεις που έκανε ο Τσίπρας; Facebook Twitter

Παραπολιτικό μεν, αλλά ενδεικτικό της γελοιότητας του πράγματος. Τις ημέρες που ψηφιζόταν τα προαπαιτούμενα του τρίτου Μνημονίου: «Την ακριβότερη ίσως μπουτίκ του Κολωνακίου, Luisa επέλεξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη για να κάνει τα ψώνια της, την ώρα που οι συνάδελφοί της έδιναν μάχη στη Βουλή για τη συμφωνία.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να ψηφίσει «ναι» και βγήκε στο Κολωνάκι για ψώνια.

Η κ. Τζάκρη αγόρασε δύο φούστες και αξεσουάρ για τον λαιμό και τα χέρια ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να της στείλουν τα ψώνια στο σπίτι, σήμερα.»

Ποια είναι η γελοιότερη απ' αυτές τις τρεις νέες υπουργοποιήσεις που έκανε ο Τσίπρας; Facebook Twitter

Ήταν απολαυστική και εδώ (με την ανατροπή στο τέλος):

αλλά και κάθε φορά που ανοίγει το στόμα της. 

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗΣ

Ποια είναι η γελοιότερη απ' αυτές τις τρεις νέες υπουργοποιήσεις που έκανε ο Τσίπρας; Facebook Twitter

Γνωστός απ' την θυελλώδη και εξαιρετικά αμφιλεγόμενη θητεία του ως Πρύτανης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου αλλά και την όχι απαραίτητα λαμπρή πορεία του στο θεατρικό σανίδι.


Ο κύριος Πελεγρίνης δεν θεωρήθηκε ιδιαίτερα πετυχημένος ούτε στην μία αλλά ούτε και στην άλλη θέση του. 

Ποια είναι η γελοιότερη απ' αυτές τις τρεις νέες υπουργοποιήσεις που έκανε ο Τσίπρας; Facebook Twitter
Ποια είναι η γελοιότερη απ' αυτές τις τρεις νέες υπουργοποιήσεις που έκανε ο Τσίπρας; Facebook Twitter

Τώρα, ο Τσίπρας τον έβαλε στο Υπουργείο Παιδείας. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερος σ' αυτόν του το ρόλο...

απ' ό,τι ήταν πχ σ' αυτό το απολαυστικό απόσπασμα της παράστασης που έγραψε και πρωταγωνίστησε...

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

16 σχόλια
Προς τι η κριτική; Αν μη τι άλλο, οι επιλογές του Alexis δείχνουν ότι έχει τεράστιο χιούμορ (αρρωστημένο). Τώρα μένει να χώσει και τον άμοιρο τον Χαϊκάλη μέσα να ολοκληρωθεί η επιθεώρηση...
Aπό τους 3 μάλλον ο Καμμένος, για τα εντελώς ανήθικα τουήτ του. Η Τζάκρη δεν έχει αντικείμενο, γιατί βιομηχανία δεν έχουμε. Με ανησυχεί όμως ο Φίλης στο Παιδείας. Ευτυχώς εχει δίπλα του τη Σια που κι ας της τη λένε για το 80ς μαλλί, νομίζω πως είναι σχετική. Ομως θα την εκνευρίζει ο Φίλης μαζί με τον Πελεγρ και δεν τη βλέπω καλα. Με χαρά όμως (πού φθάσαμε) δε βλέπω μέσα Στρατουλολαφαζάνηδες πια εκ των πραγμάτων, ούτε τον Κουράκη (που δεν "αξιοποιήθηκε" αλλού). Κάτι είναι κι αυτό.
Ποιος σου ειπε οτι δεν εχουμε βιομηχανια; Μικρη μεν αλλα εχουμε. Και κανει και εξαγωγες. Φυσικα χωρις καμια βοηθεια απο το κρατος. Και φυσικα η θεση της Τσαγκρη στο συγκεκριμενο υπουργειο δειχνει και τις προθεσεις της κυβερνησης να απαξιωσει κι αλλο αυτον τον κλαδο. Και μετα αναρωτιεται κανεις γιατι φευγουν ολες οι βιομηχανιες στα βαλκανια. Ε θα φυγουν και οσες εχουν απομεινει.
...Απορώ περίμενε κανείς κάτι καλύτερο ? προσκαλώ ανοιχτα όσους έφεραν για 2η φορα το συγκεκριμένο μπουλούκι να ορίζει την τύχη μας να παραθέσουν έστω 1 (σοβαρό) επιχείρημα για την επιλογη.
Ακομα δεν εχουμε δει τι μπορει να κανει αυτη η κυβερνηση, μια δευτερη ευκαιρια δεν βλαπτει. Απο το να βγει η ΝΔ, που εδω και χρονια ξερουμε οτι ειναι το κομμα της διαπλοκης οπως και τα περισσοτερα, προτιμω να δωσω μια ευκαιρια σε κατι διαφορετικο που δεν εχω δει μεχρι τωρα που εχει φτασει (και μη πεις κανεις οτι κυβερνουσε 7 μηνες και δεν εκανε τιποτα, οτι μας εφερε 3ο μνημονιο οταν οι φιλοι τροϊκανοι της ΝΔ τους πατησαν). Δυστυχως δεν υποστηριζω την επιλογη των συγκεκριμενων ατομων στην νεα κυβερνηση, αλλα ολα θα φανουν σε λιγο καιρο, και κατα κοινη ομολογια το οτι υπουργοποιηθηκαν οι συγκεκριμενοι ειναι παρατραβηγμενο. Αλλα οποιο κομμα και να πιασεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην πετυχεις κανεναν γελοιο. Απο ΝΔ ποιον να πρωτοπιασεις, απο ΧΑ παλι ποιον? πασοκ, ποταμι? Δυστυχως ποτε δεν θα υπαρξει το ιδανικο σε αυτην την περιπτωση...φανταζει ουτοπικο!
χαχαχαχχοχοχο! Παραγματικά μου έφτιαξες την διάθεση! Μετά και απο αυτήν την κυβερνητική σύνθεση απο το Συρζα, επιμένεις οτι η ΝΔ είναι το κόμμα της διαπλοκής; Στο οτι είναι κάτι το διαφορετικό θα συμφωνήσω, πρώτη φορά τέτοιο τσίρκουλο (ναι, και οι άλλοι χάλια ήταν, αλλά για να ξεχωρήσει ως χειρότερούς απο αυτόυς, φαντάσου πόσο χάλια μπορεί να είναι ο Σύριζα). Πρώτη φορά τέτοιο τσίρκουλο, και δεν ανοίγει ρουθούνι.... υγ. η πλειοψηφία της σημερινής κυβέρνησης προέρχεται απο το Πασοκ και τη ΝΔ.
@Velma , Το ανέκδοτο με τα 40 χρόνια διαπλοκής πάλιωσε γιατί απλούστατα η νοοτροπία που τα δημιούργησε και αρκετοί εκπρόσωποι της είναι ενσωματωμένα και συμπυκνωμένα στη σημερινή κυβέρνηση (βλέπε σύνθεση και δηλώσεις). Οσο για τους 7 μήνες ..ναι ειναι υπεραρκετοί να καταλάβουμε νοοτροπία ικανότητες και τρόπο δρασης και αν οι 7 μήνες μεταφραστούν σε 4 χρόνια θα ανήκουμε στον θαυμαστό τριτο κόσμο.
Και κάτι τελευταίο. Έχουμε δει τι μπορεί να κάνει αυτή η κυβέρνηση. Και μια δευ΄τερη ευκαιρία (που την έδωσε ο σοφός λαός, μην γελοιόμαστε) μπορεί να βλάψει.
Αν είναι δύσκολο να επιλέξεις μεταξύ αυτών των τρειών, εγώ θα βάλω άλλη μια υποψηφιότητα, αν και υπάρχουν ακόμα πολλοί βλ. Φίλης Κουρουμπλής κ.αΠαπαγγελόπουλος, στο υπουργείο δικαιοσύνης για θέματα διαφθοράς και ταυτόχρονη εκπαραθύρωση του Νικολόπουλου. Διώχνεις ίσως τον καλύτερο υπουργό της προηγούμενης κυβέρνησης (μαζί με Πανούση) και τις αρμοδιότητες τις περνάς στο Πουλέν του Καραμανλή, που επι της θητείας του σαν εισαγγελέας, αρχειοθέτησε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα της κυβέρνησης Καραμανλή. Η ανταμοιβή του τότε ήταν η διοίκηση της ΕΥΠ. Σήμερα τον επαναφέρουμε για να χαϊδέψουμε τα αυτιά ποιου; Γιατί έφυγε ο Νικολόπουλος; Έχει καμιά σχέση με την υπόθεση Χαικάλη με την οφσορ ,που έφερε στην επιφάνεια ο Νικολο;
ξεχάσατε τον Φίλη ως Υπουργό Παιδείας .... τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν εξελέγη ο Διαμαντούρος ή ο Αλιβιζάτος ή ο Τήνιος ή ο Ματσαγκάνης... Θεέ μου σε τι χώρα ζούμε !
Γελοιότερη επιλογή Τζάκρη, Πελεγρίνης, Καμμένος. Ήταν δύσκολη επιλογή ανάμεσα σε Τζάκρη και Πελεγρίνη αλλά το ότι είναι ΠΑΣΟΚα από τα γενοφάσκια της, έχει ψηφίσει και τα 3 μνημόνια και το γεγονός ότι Τσίπρας δεν συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ αλλά με τους ΑΝΕΛ (για ποιο λόγο;) και παράλληλα υπουργοποιεί τόσα στελέχη του παλαιού ΠΑΣΟΚ είναι γελοίο. Η επιλογή Καμμένου είναι τραγική και επικίνδυνη. Πιάσαμε πάτο σύντροφοι.
Ως λαός, συνεχίζουμε να νομιμοποιούμε τις επιλογές του Τσίπρα, επιλογές που πολλοί καταδικάζουμε και στο τέλος ο ίδιος παραδέχεται ως λάθη. Να δούμε πόσο μακριά θα τον αφήσουν οι ψηφοφόροι του να φτάσει προκειμένου να μην ξαναγίνει κυβέρνηση η ΝΔ. Να σου θυμήσω ότι έχει κι άλλους πρώην ΠΑΣΟΚους υπουργούς ο ΣΥΡΙΖΑ (π.χ. Κουρουμπλής) και έχει υιοθετήσει τους ΠΑΣΟΚους εργατοπατέρες (π.χ. Φωτόπουλος), αλλά ακόμα συνεχίζει να ευασγγελίζεται ότι πρεσβεύει το "νέο" και ότι οι αντίπαλοί του είναι συντηρητικοί. Αφού τους ξανακάναμε κυβέρνηση, είμαστε άξιοι της μοίρας μας, όποια κι αν είναι αυτή.
Δεν μπορώ να δεχτώ οτί υπάρχει άνθρωπος ο οποίος ψήφισε με βάση την λογική τον Τσίπρα. Δεν γίνεται πλέον. Μόνο από ωμό συναισθηματισμό και για εκδίκηση επειδή τους πούλησαν (σταμάτησαν να τους ταίζουν) τα κόμματα για τα οποία παλαιότερα πορωνόντουσαν σε βαθμό αηδίας, πλακωνόντουσαν με γνωστούς και φίλους και τα οποία λάτρευαν σαν θεούς. Και τους μιλάς για την συνεργασία με τον Καμμένο και σου λένε ''και τι να κανε''. Μόνο η Χ.Α. ήταν χειρότερη από τους Καμμένους.