Η μόνη λογική απαίτηση προς τα ΕΛΤΑ

Η μόνη λογική απαίτηση προς τα ΕΛΤΑ Facebook Twitter
2

Ειδικές τιμές θα παρέχουν τα ΕΛΤΑ σε κόμματα, εκλογικούς συνδυασμούς και υποψηφίους, τις υπηρεσίες Ad Post (ομαδική αλληλογραφία με διεύθυνση παραλήπτη) και Unaddressed Mail (ομαδική αλληλογραφία χωρίς διεύθυνση παραλήπτη).

Οι τιμές που έχουν διαμορφώσει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, προκειμένου να διευκολύνουν στις επικοινωνιακές τους ενέργειες τους συμμετέχοντες στις Βουλευτικές Εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου 2015, είναι οι εξής:

• Ad Post - ομαδική αλληλογραφία με διεύθυνση παραλήπτη: 100 ευρώ τα 1.000 αντικείμενα.

• Unaddressed Mail - ομαδική αλληλογραφία χωρίς διεύθυνση παραλήπτη: 65 ευρώ τα 1.000 αντικείμενα.

Προφανώς και το κάνουν για το δικό τους κέρδος. Ξέροντας πως κόμματα και υποψήφιοι χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τους ψηφιακούς τρόπους επικοινωνίας και όλο και λιγότερο στέλνουν φυλλάδια μέσω ταχυδρομείου, προσπαθούν να τους δώσουν κίνητρα.

Όμως, μέρες που είναι, ξεχνάμε και τις εκλογές και τους πολιτευτές και τα χαζο-σπαμ που θα στείλουν με το συμβατικό ταχυδρομείο και θα γεμίσουν τις εισόδους των πολυκατοικιών μας με άχρηστη χαρτούρα που δυστυχώς μετά δεν την πετούν όλοι στην ανακύκλωση αλλά και στα κανονικά σκουπίδια. 

Διάβασα το στάτους της Δήμητρας Τοπαλίδου, που εκνευρισμένη έγραψε: «Έκπτωση των ΕΛΤΑ σε κόμματα και πολιτευτές ενόψει εκλογών... Καλά θα κάνανε τα ΕΛΤΑ να κάνανε έκπτωση στα πακέτα βοήθειας προς τις ΜΚΟ και τις άλλες δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες. Γιατί αυτή είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αλλά ξέχασα, οι πρόσφυγες δεν φέρνουν ψήφους. Μη σας πω ότι μπορεί να αφαιρούνε κιόλας... Οπότε τί κάνει το πολιτικό σύστημα; Ό,τι έκανε πάντα: αυτοεξυπηρετείται. Ναι, τα έχω πάρει. Ναι, είμαι έξω φρενών. Και είναι μόνον η αρχή.»

Ξεπερνώντας τον θυμό, ας βρούμε τι πρακτικό μπορεί να γίνει, ώστε να πραγματοποιηθεί η όντως έξυπνη και χρήσιμη ιδέα. Πρέπει τα ΕΛΤΑ να κάνουν έκπτωση στα πακέτα βοήθειας προς τις ΜΚΟ και τις άλλες δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες. 

Έγραψα αυτό το ποστ, και θα το στείλω στα ΕΛΤΑ με ημέιλ, απαιτώντας να βοηθήσουν όχι τόσο το πολιτικό σύστημα (που δεν έχει καμία ανάγκη) αλλά αυτούς που το χρειάζονται πραγματικά. Μπορεί να χάσουν τα ΕΛΤΑ λίγα λεφτά τώρα, αλλά θα κερδίσουν μακροπρόθεσμα και λεφτά και αξιοπιστία και την εκτίμηση του κόσμου. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

2 σχόλια
Μπορεί να ακούγεται εξόχως εκνευριστικό, αλλά νομίζω δεν έχει να κάνει με διαπλοκές και "βοήθεια" προς το πολιτικό σύστημα: επιχειρηματική κίνηση είναι. Αν έχεις πελάτες με μεγάλο όγκο αλληλογραφίας, προφανώς θα κάνεις έκπτωση. Από την άλλη, μήπως έχουν κι ανταγωνισμό; Και στην τελική, 2015 είναι, φτάνει πια με τα τυπωμένα χαρτιά. Εννοείται πάντως, ότι στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης επιβάλλεται να κάνουν παρόμοιες κινήσεις για ΜΚΟ. Φαντάζομαι πως έχουν ήδη γίνει σχετικά πράγματα - θα μου έκανε τεράστια εντύπωση αν δεν εχουν γίνει.
Με έγδαραν, κυριολεκτικά, με ξύλινο μαχαίρι! Υπήρξε ανάγκη να στείλω 150 ευρώ στην οικογένειά μου που κατοικεί σε ορεινή περιοχή της Πελοποννήσου (σ.σ. δεν υπάρχει τράπεζα εκεί, παρά μόνο υποκατάστημα ΕΛΤΑ). Κόστος αποστολής τηλεφωνικής επιταγής; ΕΞΙ (6) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ!!!Δεν τους λέει καντάρι.