ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ο Θάνος Ανεστόπουλος αποκαλύπτει στο Facebook του ότι έχει μεταστατικό καρκίνο

Ο Θάνος Ανεστόπουλος αποκαλύπτει στο Facebook του ότι έχει μεταστατικό καρκίνο Facebook Twitter
7

Η εξομολόγηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό είναι εξαιρετικά δυνατή.

Μιλάει από μόνη της. 

  

''ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ...''


Καλημέρα σε όλες τις φίλες και τους φίλους μου.


Η πρακτική της συγκάλυψης της ασθένειάς μου περισσότερο κακό μου κάνει ψυχολογικά, παρά καλό.


Επιθυμώ να αρθρώσω αυτήν την ασθένεια και να το μοιραστώ μαζί σας, παρά να συνεχίσω να αποφεύγω την αλήθεια.


Πάσχω από μεταστατικό Καρκίνο των Οστών. O οποίος στην διάγνωσή του είναι αρκετά επιθετικός.

Βρίσκομαι σε θεραπεία εδώ και τρεις μήνες περίπου. Προσπαθώ ν ακούσω και να γνωρίσω το σώμα μου στην νέα αυτή κατάσταση. Ζω το στάδιο της αποδοχής αυτής της νέας καθημερινότητας που είναι γεμάτη από όμορφες και άσχημες διαπιστώσεις .

Η μεγαλύτερη από αυτές μέχρι στιγμής υπήρξε η ανθρώπινη αδυναμία μα και η ανθρώπινη δύναμη. Άνθρωποι που ήσαν χρόνια δίπλα μου είτε φιλικά είτε ερωτικά αποφάσισαν να απομακρυνθούν από μένα δηλώνοντας μου πως δεν θα δίνονταν να'' θυσιάσουν'' την ζωή τους παραμένοντας στο πλάι μου. Κι άλλοι άνθρωποι από το πουθενά που είχα χρόνια να έρθω σε επαφή μαζί τους έτρεξαν με ανιδιοτέλεια και με περιστοίχισαν με την αγάπη τους .Όπως και συνεχίζουν μέχρι σήμερα να την προσφέρουν.

Ευχαριστώ και τους μεν και τους δε, γιατί σε τέτοιες στιγμές δίνεται η ευκαιρία μέσα από τις ανθρώπινες συμπεριφορές και επιλογές να ξεχωρίζει ''η ήρα απ το στάρι''. Είναι αυτό που λέμε ''στα δύσκολα σε θέλω, εκεί αναβλύζει η αγάπη ,η αλήθεια ,και η ανθρωπιά –στα εύκολα καλά περνάμε.


Είμαι σε μια δύσκολη μάχη, μα νιώθω δυνατός και μαχητής και ελπίζω να βγω νικητής από αυτήν.
Θέλω να σας στείλω όλη την θετική μου ενέργεια. Ζήστε την κάθε σας μέρα με αλήθεια ,έρωτα ,αγώνα και δημιουργία.
Ζήστε την κάθε ημέρα σας σαν να ήταν η τελευταία σας. Γιατί συχνά στην καθημερινότητα μας μεγεθύνουμε μικρά προβλήματα παραμερίζοντας και ξεχνώντας τι σπουδαίο και μεγάλο δώρο είναι η ζωή που μας δόθηκε.


Με αγάπη
Θάνος Ανεστόπουλος

Ο Θάνος Ανεστόπουλος αποκαλύπτει στο Facebook του ότι έχει μεταστατικό καρκίνο Facebook Twitter

7

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Είναι αυτές οι στιγμές που η ζωή σαρκάζει και γελά βίαια μπροστά σου.Ένας καλλιτέχνης που τόσο επιτυχημένα βρήκε ομορφιά μέσα στην πίκρα,στην απελπισία και στον θάνατο που χορεύει ολόγυρα μας,τώρα η ζωή τον βάζει να "ακούσει" ξανά τα ιδια τα τραγούδια του και να βρεί ξανά ομορφιά σε αυτά.Όση δύναμη αν έχει η ευχή μου,του τη στελνω για αναρρωση.
Ευχαριστώ τον Θάνο γι αυτή του την εξομολόγηση. Είναι σύντομη και περιεκτική και τα λέει όλα, σε όποιον θέλει να ακούσει. Δυστυχώς έτσι είναι. Στα δύσκολα μόνο, γίνεται το ξεσκαρτάρισμα των ανθρώπων που έχεις δίπλα σου, και δεν είναι ότι τους χάνεις, είναι ότι δεν τους είχες ποτε.Θάνο ανταποδίδουμε την θετική ενέργεια. Εύχομαι να είσαι δυνατός και να παλέψεις μέχρι να νικήσεις. Ναι, η ζωή είναι πολύτιμο δώρο και δεν πρέπει να χάνουμε ούτε λεπτό με μιζέριασμα, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, ακόμα και τότε ,θέλει να μη το βάζουμε κάτω και να αισιοδοξούμε και να το παλεύουμε.
Στεναχώρια μεγάλη για την υγεία του. Δύσκολα τα πράγματα. Πηγαίνω πίσω στην εποχή που η ποίησή του, η φωνή του, η σκοτεινιά του χάραξε τη ζωή μου. Και θα ήθελα η σκοτεινιά των τραγουδιών να ήταν και η μόνη που θα του συνέβαινε.
Πολύ στενάχωρη είδηση. Χαίρομαι τουλάχιστον που το κοινοποιεί και το παλεύει.Εύχομαι τα καλύτερα στο Θάνο. Σύντομα αυτά τα άσχημα να είναι περασμένα ξεχασμένα.
Το 2008 στη συναυλία του Leonard Cohen στο Terra Vibe. Βλέπω μεσ'στο πλήθος τον Θάνο χώμα, λιώμα, όχι μόνο από τα τραγούδια του Cohen, αλλά - δυστυχώς - και από το γεγονός ότι είχε χάσει πρόσφατα τον αγαπημένο του αδερφό σε τροχαίο. Εκείνο το βράδυ έγινα κι εγώ χώμα κι ας ανταλλάξαμε δυο λόγια στο πόδι. Από τότε χαρακτήρισα μέσα μου τον Θάνο ένα εξαιρετικά ταλαντούχο, όσο και κακότυχο πλάσμα. Ευλογημένος και καταραμένος ταυτόχρονα. Να είναι καλά και να το ξεπεράσει κι αυτό...