Αυτή η φωτογραφία αναζητεί λεζάντες

Αυτή η φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter
46

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε τις προάλλες στην λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής και την περιφορά του Επιταφίου, στον Ναό της Αγίας Αικατερίνης, στην Πλάκα, στις 10 Απριλίου, 2015.

Δεκάδες φωτογράφοι τον απαθανάτισαν μαζί με τη σύντροφό του στην εκκλησία εκείνο το βράδυ. 

Ξεχώρισα μία φωτογραφία (Andrea Bonetti / PM Hand Out / SOOC).

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΖΑΝΤΑΣ

Αυτή η φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter

Αφήστε σε σχόλιο τη λεζάντα που προτείνετε να μπει (όχι υβριστικές), και σύντομα η πρόταση με τις περισσότερες θετικές ψήφους στα σχόλια θα γίνει η *επίσημη λεζάντα της εν λόγω ιστορικής φωτογραφίας*, και θα την προσθέσουμε κάτω απ' την εικόνα.

46

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Μαμααααα μαμααααα ο κυριος πισω μου,μου ειπε οτι αμα κατσω για φωτογραφια κ δεν πω οτι μιλησε ασχημα για τον χριστουλη θα μου δωσει σοκολατες κ λεφτα να παω;;
Άκουσα κάτι για το μέλλον μου, και μου είπαν ότι έχω τόσες ελπίδες όσο και αυτό το κεράκι στα χέρια της γιαγιάκας που τα βάζει στο νερό και τα σβήνει. ΩΠΑ; ΜΕΛΛΟΝ;; ΜΟΥ;;;
Τσιπρας: Περιστέρα, κοίτα τι ωραία και απλά που είναι ντυμένο εκείνο το παιδάκι. Συντρόφι είναι, τον έκοψα απ' το σολούπι του.Περιστέρα: Κουκλί είναι Αλέξη μου Κουκλί!Παιδάκι: Εμένα έβαλε στο μάτι; Εχω πιαστεί τόση ώρα πλατη. Όταν φύγει πείτε μου να γυρίσω.