Έρωτας και Φοιτητική ζωή: ένα μεγάλο σουξέ

 Έρωτας και Φοιτητική ζωή: ένα μεγάλο σουξέ Facebook Twitter
0


Θεσσαλονίκη, Έρωτας και Φοιτητική ζωή. Τι θα συμβεί άραγε όταν ο Κωστής «που ήταν των σχέσεων , και έχει γίνει πλέον των υποσχέσεων», συναντά την αθεράπευτα ρομαντική Άννα;


Ένας μεγάλος και ζουμερός έρωτας θα ξεκινήσει, με φόντο την πανέμορφη Θεσσαλονίκη και το Πανεπιστήμιο. Θα είναι όμως όλα τόσο ρόδινα όσο δείχνουν αρχικά; Η αγάπη άλλωστε, δεν είναι πάντα τόσο εύκολη.

 Έρωτας, σεξ, καυγάδες με χαστούκια, ξύλο, ατυχήματα και επικές ανατροπές. Άραγε τελικά, η αγάπη έρχεται στο τέλος;

Αυτός είναι ο «Έρωτας στο AΠΘ»:

Ο Ορέστης Μήλιος (wannabe κωμικός) και ο Οδυσσέας Βότσης (wannabe σκηνοθέτης) γυριζουν βίντεο με ένα μόνο σκοπό: Να κάνουν κάτι διαφορετικό , απο τα καθιερωμένα πλαίσια της κωμωδίας όπως υφίσταται σήμερα στην Ελλάδα.

 

Λένε στο LIFO.gr: "Σκοπός μας είναι, όχι να φτιάξουμε εύκολη και γρήγορη κωμωδία για το εύκολο και γρήγορο γέλιο. Αυτό που πραγματικά μας εξιτάρει και μας πυροδοτεί ώστε να αφιερώνουμε εκατοντάδες ώρες απο τον προσωπικό μας χρόνο, είναι η ανάγκη μας να κάνουμε κάτι "διαφορετικό". Γι' αυτό λοιπόν στο κανάλι μας θα δείς , αυτό που εμείς αποκαλούμε "Κινηματογραφική Κωμωδία". Το «Έρωτας στο ΑΠΘ» είναι ουσιαστικά το αποτέλεσμα του παραπάνω παντρέματος του κινηματογράφου και της κωμωδίας.

 

Η ιδέα ήρθε μια μέρα που τρώγαμε στην Λέσχη του Πανεπιστημίου. Αναρωτηθήκαμε για το τι θα γινόταν άραγε, αν όλα εκείνα τα στοιχεία των ρομαντικών ταινιών τα βάζαμε σε ένα μίξερ, (στο πλαίσιο πάντας της υπερβολής όπως φυσικά πολλές φορές βλέπουμε και στις 'σοβαρές' ταινίες του είδους) και προσθέταμε στο μείγμα ατάκες και στοιχεία που αφορούν την δική μας φοιτητική πραγματικότητα; Και όλα αυτά φυσικά με φόντο το Πανεπιστήμιο μας, το μέρος δηλαδή όπου περνάμε ένα τεράστιο κομμάτι της καθημερινότητας μας και είναι και θα είναι πάντα άρρηκτα συνιφασμένο με την νεαρή ενήλικη ζωή μας.

 

Έτσι έπειτα από δεκάδες ώρες δουλειάς, μια ενδιάμεση Εξεταστική, και πάντοτε πολύ γέλιο και απόλαυση κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, αλλά και του μοντάζ, γεννήθηκε το «Έρωτας στο ΑΠΘ». "Σημασία δεν έχει ο προορισμός τελικά, αλλά το ίδιο ταξίδι" και ας ακούγεται λίγο κλισέ, είναι μεγάλη αλήθεια. Όσο και να χαρήκαμε όταν τελικά δημοσιεύσαμε το βίντεο όλη η μαγεία και όλη η απόλαυση δεν ήταν εκεί. Ήταν σε εκείνες την στιγμές που ο φακός ξεκινούσε να γράφει, και που το γέλιο έβγαινε από μέσα μας τόσο αβίαστα και φυσικά. Δεν έχετε παρά μόνο να δείτε τα bloopers στο τέλος του βίντεο και θα καταλάβετε..."

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ