«ΕΝΑ είναι το μέταλ σχήμα στην Ελλάδα»

 «ΕΝΑ είναι το μέταλ σχήμα στην Ελλάδα» Facebook Twitter
Φωτο: Giannis Stamatakis
6

«ΕΝΑ είναι το μέταλ σχήμα στην Ελλάδα» μου έγραψε ο Ανδρέας πριν λίγο καιρό, «οι ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ». 

Διαβάζω γι' αυτούς στο music heaven: «Πνευματικά τέκνα των Εξόριστων είναι οι Καταραμένοι, με έναν φονικό συνδυασμό power Metal και Punk ορμής και κοινωνικούς στίχους άφησαν μια χούφτα διαμαντάκια πριν διαλυθούν.Οι δίσκοι τους ''κάνε το αντίθετο'' και ''Άδικο'' είναι γεμάτοι απο δυνατές μελωδίες και ψυχή.»

Ε, λοιπόν, παρ' ό,τι είχαν διαλυθεί, επέστρεψαν. Δεν έχω ιδέα από μέταλ αλλά χάρη στον Ανδρέα έβαλα και τους άκουσα. 

Αυτό είναι το αγαπημένο μου (η αρχή και το τέλος είναι έπος, για την κραυγή στο 2' ούτε λόγος), λέει ο Α. 

Αυτήν την περίοδο, οι Καταραμένοι -που σχηματίστηκαν το 1998 και αυτοχαρακτηρίζονται ως Greek Heavy/Power Metal- παίζουν ως opening act στους Εξόριστους, στην "Story Of The Hero Tour 2015".

Διαβάζω στο METAL DOME:

To live των ΕΞΟΡΙΣΤΩΝ ανοίγουν οι Kataramenoi-Καταραμενοι που ξέθαψαν τα σπαθιά τους μετά από 7 χρόνια απουσίας τα ακονίζουν για την πιο επική μάχη ever.

ΟΙ "Ε Ξ Ο Ρ Ι Σ Τ Ο Ι" ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ KAI ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ROCK - METAL ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΔΙΣΚΟ, ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΠΛΑΤΙΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤOYΣ 60.000 ΔΙΣΚΟΥΣ. H ΠΛΑΤΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΤΙΣ 15.000 ΔΙΣΚΟΥΣ. ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΕΠΙΚΟ ΜΕΤΑΛ".

 

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Ναι αραξε υπαρχουν πολυ καλυτερες και αξιολογες μεταλ μπαντες. Αφου οπως ειπες δεν ξερεις απο μεταλ θα μπορουσες να το ψαξεις καλυτερα προτου πεις οτι ειναι αυτοι και μονο αυτοι.