Ο χειρότερος φετινός εκπρόσωπος της Εκκλησίας στην Ελλάδα

Ο χειρότερος φετινός εκπρόσωπος της Εκκλησίας στην Ελλάδα Facebook Twitter
12

Ο Γέροντας Χρυσαυγίσιος ξεκινάει γερά, στηρίζει τη Χρυσή Αυγή (μαζί με "μετάνοια"), αλλά στο τέλος δίνει ένα απίστευτο μήνυμα χριστιανικής αγάπης... 

Δεν αποκλείεται σε μερικές δεκαετίες να δοξάζεται από αφελείς ως Άγιος...

12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

11 σχόλια
Αν ναι δεν συνηθίζω να βρίζω και να δίνω χαρακτηρισμους ο γεράκος είναι ένας μέγας τράγος.55 χρόνια εκεί μέσα δεν άκουσε πότε τι γίνεται?που είναι σαν να μπαίνεις σε ζαχαροπλάστειό και να θες να κάνεις δίαιτα.
<< Όποια γυναίκα σκοτώσει πούστη θα πάει στον παράδεισο>> Αυτό θα πει αγάπη για τον συνάνθρωπο όπως διδάσκει και ορίζει αυτή η μούφα ο χριστιανισμός, έτσι spread the love. Όσο αφορά τα Χρυσά αυγά αφού δεν έχτισαν Τζαμιά κατά τα άλλα είναι άγγελοι όλοι τους. 55 χρόνια είπε οτι είναι εκεί: άντε πότε θα [...] να καθαρίσει και ο τόπος όπως ανέφερε και ο ίδιος...
"Έίχες στο μαχαίρι σου κουζίνα""Αυτά είναι των εβραίων...έχουν ευλογία από τον διάολο, τον πατέρα τους""δεν θα τελειώσει ο πόλεμος μέχρι να πέσει ο τελευταίος πούστης""οι λαθρομετανάστες κάψαν την αθήνα"Τι καλός άνθρωπος!
Τί θέλατε να πει, επίκεινται εκλογές. Να μη μας πει τί θα ψηφίσουμε; Κι αν ψηφίσουμε πάλι κανέναν Εβραίο και γίνει ο δεύτερος κατακλυσμός;; Nα μην προλάβει τον κακό; First things first!Και, παρά την αναμπουμπούλα του προεκλογικού πυρετού, βρε αχάριστοι, πρόλαβε να μας στείλει και ένα ουσιαστικό μήνυμα ευλάβειας. Εγώ το έλαβα : 1. Προτροπή για μετάνοια.2. Προτροπή για φόνο. Βέβαια, μάλλον μπέρδεψε λίγο τη σειρά. Τη μετάνοια θα τη χρειαστείς για μετά το φόνο.