Ο Κόλιν Φάρελ με μπιροκοιλιά στην νέα ταινία του Λάνθιμου

Ο Κόλιν Φάρελ με μπιροκοιλιά στην νέα ταινία του Λάνθιμου Facebook Twitter
8

"Colin Farrell Shows Off His Beer Belly On The Set Of New Movie The Lobster"

What happened to the hunky star?, αναρωτιέται η Joanna Crawley στο Entertainment Wise, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες απ' τα γυρίσματα της νέας του ταινίας. 

Η οποία ταινία τυχαίνει να είναι το Lobster, η πολυαναμενόμενη πρώτη αγγλόφωνη προσπάθεια του Γιώργου Λάνθιμου. 

 

Ο Κόλιν Φάρελ με μπιροκοιλιά στην νέα ταινία του Λάνθιμου Facebook Twitter

 

Λέει η Crawley: 

 

Ο Colin Farrell έχει αφεθεί αν κρίνουμε απ' τις φωτογραφίες του. Ο ηθοποιός γυρίζει τη νέα του ταινία στην πατρίδα του την Ιρλανδία, αλλά δείχνει τελείως διαφορετικός. 

Στην εξοχή του Co. Kerry, μαζί με τους John C Reilly και Lea Seydoux, ο Colin έχει μπιροκοιλιά και ένα περίεργο μουστάκι, περιμένοντας να ξεκινήσει το γύρισμα. Φοράει μη κολακευτικά ρούχα, που τονίζουν την κοιλιά του -η οποία ελπίζουμε ότι είναι στην πραγματικότητα προσθετικό μαξιλαράκι. [Και μάλλον είναι: Ο ηθοποιός μόλις δέκα μέρες νωρίτερα εθεάθη στα βραβεία της Irish Film & Television Academy, λεπτός όπως πάντα.]

 

Ο Κόλιν Φάρελ με μπιροκοιλιά στην νέα ταινία του Λάνθιμου Facebook Twitter

 

Οι Ben Whishaw, Olivia Colman, Ariane Labed και Angeliki Papoulia παίζουν επίσης στην ταινία του σκηνοθέτη Giorgos Lanthimos που περιγράφει ένα όχι και πολύ μακρινό μέλλον, στο οποίο το να βρεις τον έρωτα θα είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. 

Όσοι είναι single συλλαμβάνονται, και μεταφέρονται στο Ξενοδοχείο, όπου τους δίνονται 45 ημέρες για να βρουν αγάπη και ταίρι. Η ιστορία εστιάζει σε μια ομάδα ανθρώπων που πρέπει να βρουν συντρόφους, αλλιώς θα μεταμορφωθούν σε ζώα και θα αφεθούν στο δάσος. 

==

[+ Κι άλλη νέα ελληνική ταινία στις ειδήσεις!]

Ο Κόλιν Φάρελ με μπιροκοιλιά στην νέα ταινία του Λάνθιμου Facebook Twitter

To Ξενία, του Πάνου Κούτρα (Στρέλλα, Η Επίθεση του Γιγαντιαίου Μουσακά, Αληθινή Ζωή) επιλέχθηκε και θα προβληθεί στις Κάννες, στην ενότητα «Ένα Κάποιο Βλέμμα», όπου είχε προβληθεί και ο Κυνόδοντας πριν από μερικά χρόνια. 

 

Ανυπομονώ και για τα δύο φιλμ. 

 

 

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
«Φοράει μη κολακευτικά ρούχα, που τονίζουν την κοιλιά του -η οποία ελπίζουμε ότι είναι στην πραγματικότητα προσθετικό μαξιλαράκι. [Και μάλλον είναι: Ο ηθοποιός μόλις δέκα μέρες νωρίτερα εθεάθη στα βραβεία της Irish Film & Television Academy, λεπτός όπως πάντα.]» Ας υποθέσουμε πως δεν ήταν προσθετικό μαξιλαράκι και πως πράγματι ήταν κοιλίτσα. Κοιλίτσα που έχει ένα μεγάλο ποσοστό αντρών, αντιστοιχία της κυτταρίτιδας, περιφέρειας, πεσμένου έως ανύπαρκτου στήθους, επίσης, μεγάλου ποσοστού γυναικών. Και τι έγινε δηλαδή; Η αρθογράφος χαλάστηκε τόσο πολύ; Δηλαδή με μπυροκοιλίτσα, αν της παρουσιαζόταν ο Φάρελ, ας πούμε μετά από μία συνέντευξη και τη γούσταρε, εκείνη θα σκεπτόταν «Άστο μωρέ, έχει και κοιλίτσα και χαλάστηκα...»;;;..Και να πω πως εκείνη είναι καμία ημίθεα, πάει στο διάβολο. Δεν είναι. Κακή πάντως δεν είναι.Η μόνη φωτογραφία της που βρήκα είναι αυτή. Αν κάποιος μπορεί να βρει ολόσωμη φωτογραφίας της να μας ενημερώσει να δούμε πως είναι και εκείνη. Γιατί... πολλά έγραψε...Καλά μυαλά της εύχομαι.Και για να μη ξεχαστώ, καλή επιτυχία στους σκηνοθέτες μας Γιώργο Λάνθιμο και Πάνο Κούτρα!Joanna Crawley (photo):https://pbs.twimg.com/profile_images/2496184427/jntgf0qn6owm42lck5b5.jpeg
Αυτή η Κρόουλι που γράφει το άρθρο, γιατί "ελπίζει" να είναι προσθετικό μαξιλαράκι η κοιλιά; Έχει κανονίσει να τον πηδήξει σε καμιά βδομάδα και ξενέρωσε που δε θα χαϊδεύει κοιλιακό;