Ο Notis και δεν πληρώνει και γκρινιάζει κι από πάνω

Ο Notis και δεν πληρώνει και γκρινιάζει κι από πάνω Facebook Twitter
12
Ο Notis και δεν πληρώνει και γκρινιάζει κι από πάνω Facebook Twitter

Να γκρινιάξει κάποιος φουκαράς μεροκαματιάρης που δεν έχει να φάει, δεκτό. 

Να μη πληρώνει όμως το χαράτσι ο Νότης και να εκπλήσσεται επειδή το κράτος αντέδρασε, ε, πάει πολύ. 

Αντιγράφω

Το ότι έχουν δεσμεύσει τραπεζικό λογαριασμό του γιατί δεν πληρώνει χαράτσια αποκάλυψε ο Νότης Σφακιανάκης, την ώρα που συνάδελφοί του σχολιάζουν τις νέες προκλητικές δηλώσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής.

«Πηγαίνει προχθές στην τράπεζα η γυναίκα μου για να κάνει μια πληρωμή απο τον λογαρισμό μας, να στείλει κάποια χρήματα κάπου και λέει "κυρία μου, ο λογαριασμός σας είναι δεσμευμένος γιατί οφείλετε στην εφορία», αποκάλυψε ο τραγουδιστής στη ραδιοφωνική του συνέντευξη και συνέχισε: «εγώ ρε κερατά βερνικωμένε οφείλω στην εφορία; Που σας πληρώνω όσο πληρώνουν τρεις υπουργοί κάθε χρόνο;... Μου δεσμεύει τον λογαριασμό επειδή δεν πληρώνω το χαράτσι!».

 

«Αγγελούδια οι Χρυσαυγίτες...»

Ταυτόχρονα σχολίασε ο δημοφιλής τραγουδιστής: Συγκεκριμένα σε συνεντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Derti o Νότης Σφακιανάκης είπε ότι:
«δε μας καταδυναστεύει καμία Χρυσή Αυγή και κανένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Αν είχε κυβερνήσει η ΧΑ ή η κόκκινη παπαρούνα θα κρίναμε αυτούς. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που είναι, καλώς ή κακώς, γιατί διαμορφώθηκε από αυτούς που κυβερνούν. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα είχε ανάγκη ο λαός από καμία Χρυσή Αυγή. Αισθάνονται ότι είναι το αποκούμπι τους. Φασισμός η Χρυσή Αυγή; Αγγελούδια είναι μπροστά σε αυτούς. Μπροστά στους φασίστες που κυβερνούν».
«Αν παρουσιάσεις αποσπασματικά αυτό που λέω, αυτός που το ακούει θα επηρεαστεί. Τα ΜΜΕ απομονώνουν δηλώσεις και παρουσιάζουν ότι θέλουν σαν τον Γκέμπελς»

=====

Θα μου πεις, γιατί ασχολούμαι; Συγγνώμη που δεν κρατήθηκα.  

 

Αλλά όταν έχεις έναν πάμπλουτο που δεν τακτοποιεί τις οφειλές του και μετά οργίζεται που τιμωρείται γι' αυτό, η παράνοια χτυπάει κόκκινο. 

 

Νομίζει ότι τώρα ζούμε φασισμό και χούντα (επειδή δεν κυβερνούν τα αγγελούδια της αυγής και της παπαρούνας); Καλώς. 

Θεωρεί άδικο το χαράτσι και παρ' όλο που έχει να το πληρώσει δεν το πληρώνει για ιδεολογικούς λόγους; Πάλι, καλώς.

Αφού όμως θέλει να ποιεί ήθος και να διδάσκει με το παράδειγμά του, ας αναλάβει τις ευθύνες του και ας δεχτεί τις συνέπειες των πράξεών του, σαν ενήλικος που είναι.

 

[Κι αν δεν αναγνωρίζει την φασιστική κυβέρνηση, τους δυνάστες τοκογλύφους και δε θέλει να τους πληρώνει, τουλάχιστον ας έχει την προνοητικότητα να μη φυλά την περιουσία του στα τοκογλυφικά, κερδοσκοπικά καταστήματα των τραπεζών...] 

 

 

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
από το άρθρο δεν προκύπτει ότι φέρεται ή μιλάει παράλογα. Θα έλεγα ότι εκφράζει την αγανάκτηση του μέσου Έλληνα γιατί η πράξη ανυποταγής 'δε πληρώνω το χαράτσι' αντιμετωπίζεται από το κράτος όχι σαν πράξη διαμαρτυρίας αλλά σαν φοροδιαφυγή. Από τα στοιχεία που παρουσιάζετε, δε βλέπω κάτι το μεμπτό στη συμπεριφορά του.
Το ότι δεν αποδέχεται τις συνέπειες των πράξεων του δεν είναι μεμπτό ε;Τότε την επόμενη φορά που θα τον προπηλακίσουν/κλέψουν να μην ζητήσει τη βοήθεια της "φασιστικής" αστυνομίας.Εάν έχει πρόβλημα υγείας να μην ζητήσει νοσηλεία σε "φασιστικό" δημόσιο νοσοκομείο...
μα αποδέχεται τις συνέπειες, απλά σχολιάζει αρνητικά το ότι το αντιμετωπίζουν ως χρέος στην εφορία. Αυτό που τα τσουβαλιάζετε όλα και κολλάτε τα άσχετα μεταξύ τους, να το προσέξετε, το ίδιο κάνει και το Ελληνικό κράτος και τους κράζουμε.
Ταϊσμένος και χορτάτος από το σύστημα που τώρα κατακεραυνώνει ο Notis,κάνει ακόμα κάποιες απελπισμένες κινήσεις να κρατηθεί στον αφρό των ΜΜΕ,λίγο πριν περάσει,οριστικά,το κατώφλι της λήθης και της λησμονιάς.
αυτοαποκαλειται notis , αυτοπροσδιοριζεται σαν ελληνας πατριωτης και θεωρει του χρυσαυγιτες λιγοτερο απο τα ερπετα της συγκυβερνσησης ή και καθολου φασιστες......