Απεργία της ΓΣΕΕ

Το τηλεοπτικό σίριαλ του Κασιδιάρη: Χόμπι μου, ο βιασμός

Το τηλεοπτικό σίριαλ του Κασιδιάρη: Χόμπι μου, ο βιασμός Facebook Twitter
8

Τηλεοπτικό σίριαλ ετοίμαζε η Χρυσή Αυγή, με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη και άλλους συνεργάτες του, στο οποίο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, υποδύεται τον άγριο αρχιφύλακα.

Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Κασιδιάρης καταφέρνει να αποσπάσει ομολογία από κάποιον κρατούμενο, με βασανιστήρια που εκτελούν μπροστά του δύο άλλοι «αστυνομικοί».

Οι σκηνές βασίζονται σε γραπτό σενάριο, όπως προκύπτει από τις πρόβες που προηγούνται.

 

 

 

 

 

 

Mήπως τελικά η πραγματική τους κλίση (και επιθυμία) έχει σχέση με τη σόουμπιζ;

Μήπως αν τους δίναμε μια σαπουνόπερα να έχουν να ασχολούνται, θα μέναμε όλοι ευχαριστημένοι;

 

 

ΥΓ. Update: 

 

Η Εφημερίδα των Συντακτών προφανώς δεν ξέρει το καλτ ανοσιούργημα/ διαμάντι "Χόμπι μου, ο Βιασμός", αλλά ευτυχώς η Bondage Family το ξέρει. 

 

Όχι, δεν έγραψαν σενάριο και δεν ετοίμαζαν τηλεοπτική σειρά. Οι ατάκες που λένε οι "ηθοποιοί" είναι όντως από την ταινία του 1986. 

 

Δείτε την ίδια ακριβώς σκηνή:

 


 

Ό,τι καταλάβατε, κατάλαβα!

 

 

===

[+] Στο άρθρο του στο Lifo.gr "ΟΙ ΔΕΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ '80", ο Νίκος Τριανταφυλλίδης είχε γράψει για το φιλμ:

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.
ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ

Απερίγραπτο. Σκηνοθέτης, παραγωγός, σεναριογράφος και, βεβαίως, πρωταγωνιστής, ο Δημήτρης Βογιατζής στο ρόλο ενός serial killer που παίζει ως επιληπτικός χωρίς, βέβαια, να είναι, διεκδικεί επάξια τον τίλο του auteur της πιο εξωφρενικής βιντεοταινίας που γυρίστηκε ποτέ. Ο μονόλογοι του βιαστή της ταινίας θα έκαναν τον Ed Wood να ζηλέψει και οι σκηνές σεξουαλιακής παρενόχλησης (μπανιστήρι, βιασμός, αυνανισμός) είναι αναμφισβήτητητα οι χειρότερες που είδαμε ποτέ-τόσο κακές που αγγίζουν την τελειότητα ενός νοσηρού αριστουργήματος που ξεπερνάει κάθε διεστραμμένη φαντασία. Μην το χάσετε! To απόλυτο trash.

8

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Δυστυχως περα απο την πλακα, η ταινια της ΧΑ εχει τεραστια απηχηση σε αστυνομοκους που τους ψηφιζουν και οι οποιοι ονειρευονται μια "δημοκρατια" οπου θα μπορουν να κανουν τα παντα ατιμωρητοι. Δεν εχει σημασια το αισθητικο αποτελεσμα, ξερουν που απευθυνονται...
Μα καλά κανείς δεν έχει δει την ταινιάρα 'Χόμπι μου ο βιασμός'; Σκηνή από τη ταινία αντιγράφουν προφανώς για πλάκα. Κανένα σήριαλ δεν ετοίμαζαν.http://www.youtube.com/watch?v=6Mu78EHx-F8