Η πολυδιαφημισμένη φιλοζωϊκή δωρεά της Χρυσής Αυγής στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Η πολυδιαφημισμένη φιλοζωϊκή δωρεά της Χρυσής Αυγής στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ Facebook Twitter
17

Υπερδιαφήμισε η Χρυσή Αυγή μια δωρεά που φέρεται να έκανε στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ (την ΜΚΟ που ίδρυσε τη δεκαετία του '90 ο Γιάννης Μπουτάρης για την προστασία της άγριας ζωής στη χώρα μας). 

Η πολυδιαφημισμένη φιλοζωϊκή δωρεά της Χρυσής Αυγής στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ Facebook Twitter
Η πολυδιαφημισμένη φιλοζωϊκή δωρεά της Χρυσής Αυγής στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ Facebook Twitter

"Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή προ ημερών δώρησε 5.000 ευρώ για τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, ο οποίος διανύει τη χειρότερη περίοδο της λειτουργίας του, ζητά τη στήριξη του κόσμου για να επιβιώσει και να συνεχίσει το έργο του. Ο Αρχηγός του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος έσπευσε να υποστηρίξει αυτό το αξιόλογο έργο του, καθώς είναι γνωστό ότι είναι ζωόφιλος και φιλοξενεί στην οικεία του 3 αδέσποτα (2 σκύλους και έναν γάτο)! Με αφορμή αυτή τη δωρεά ο Μπουτάρης δήλωσε στον βηματοδότη ότι:" Δεν θέλει, αν έρθει στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ, να συναντήσει τον κ. Ν. Μιχαλολιάκο της Χρυσής Αυγής (σ.σ.κ.ε.:λες και θέλει ο κ. Μιχαλολιάκος να τον συναντήσει τον για λίγο ακόμη καιρό δήμαρχο Θεσσαλονίκης!): «Πρόκειται για έναν αλήτη, δεν θέλω ούτε να τον συναντήσω ούτε να τον γνωρίσω» έλεγε ο Μπουτάρης..."

Η κίνηση είναι φυσικά καλή. Μακάρι να τη μιμηθούν κι άλλοι, κι ας μην το εννοούν. [Ποιος θα ξεχάσει τις "φιλοζωϊκές" επιθέσεις από φερόμενους ως χρυσαυγίτες με σκυλιά πίτμπουλ, πχ. αυτήν ή αυτήν. Υπάρχει και άρθρο του ZOOSOS: Όταν οι φασίστες χρησιμοποιούν τα σκυλιά ως φονικά «εργαλεία»]

  

Το ότι διαφημίζεται όμως τόσο έντονα -ή το ότι βγαίνει καν ανακοίνωση και δελτίο τύπου- γεννά μερικές σκέψεις. 

Η Χρυσή Αυγή ως κοινοβουλευτικό κόμμα παίρνει ένα υπέρογκο ποσό απ' το κράτος, ενώ όλοι οι βουλευτές της απολαμβάνουν τις βουλευτικές αποδοχές του Συστήματος που τόσο πολύ στηλίτευαν (και τις υψηλές αποδοχές, και το σύστημα-κατεστημένο).

Το γεγονός ότι η Χ.Α. έχει άπειρα χρήματα κι έχει κάνει ελάχιστες, αλλά εξοντωτικά πολυδιαφημισμένες, αγαθοεργίες, δείχνει ότι μάλλον η επικοινωνία ενδιαφέρει περισσότερο από την ουσία. 

Καναδυό συσσίτια με σακούλες από πατάτες δεν λύνουν κανένα πρόβλημα. Αντί για λαϊκισμούς ή κινήσεις εντυπωσιασμού που δρουν σαν παυσίπονα, νομίζω ότι ήρθε η ώρα η Χ.Α. να κάνει κάτι άλλο. 

Να εξηγήσει με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμά της για την έξοδο από την κρίση. Έχει οικονομικό σχέδιο; Καλή η μια σακούλα με τις πατάτες, μπορεί να πείσει τον ταλαίπωρο που θα την πάρει, όμως δεν θα ταϊσει την Ελλάδα έτσι. 

Αν η Χ.Α. μιλήσει για το οικονομικό της πρόγραμμα και αν οι δημοσιογράφοι την πιέσουν γι' αυτό, δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί ότι "ο βασιλιάς είναι γυμνός". Και ότι οι φιλανθρωπικές (εσχάτως και φιλοζωϊκές) κινήσεις είναι απλώς προπέτασμα καπνού. 

17

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

12 σχόλια
Άρη στο site του Αρκτούρου δεν υπάρχει απάντηση. Ποια είναι η απάντηση του Μπουτάρη που λες στον τίτλο; Αυτό που κυκλοφορεί ως απάντηση του Αρκτούρου σε άλλα site πού δημοσιευτηκε; και πως ξέρουμε ότι είναι πράγματι απάντηση του Αρκτούρου; Αν δεν δώ κατι επίσημο από τον Αρκτούρο δεν πιστεύω τίποτα.
Από τη σκοπιά αυτή, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ, μετά και από τις αντιδράσεις και συζητήσεις που προκάλεσε η δωρεά από το πολιτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, αναγνωρίζει ότι αποτελεί σφάλμα η αποδοχή της και για το λόγο αυτό αποκρούει τη δωρεά, ανακαλώντας την αποδοχή αυτή, και επιστρέφει το ποσό των 5000 ευρώ στο συγκεκριμένο κόμμα. - http://www.arcturos.gr/el/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=318&Itemid=49
Προς το παρόν μαθαίνουν ορθογραφία..αργοτερα,όταν αποφοτησουν απο το δημοτικο ίσως κ να προσπαθήσουν να ασχοληθούν με το σχεδιασμό καμιας σοβαρής (εδώ γελάμε) πρότασης που αφορά κάτι αλλο εκτός απο το μεταναστευτικό πρόβλημα της Ελλάδας.
Είμαι σίγουρος ότι δεν ξέρανε ποιος ήταν ο ιδρυτής.Είμαι επίσης σίγουρος ότι δεν χάνει τίποτα ο Αρκτουρος από αυτή τη δωρεά.Τέλος, είμαι σίγουρος ότι αν μπορούσαν θα έσφαζαν τις αρκούδες για να μοιράσουν δωρεάν κρέας (με τις πατάτες) στους συνελληνες!
Δε μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειτε τη ΧΑ κανονικο κομμα που ειναι σε θεση να παρουσιασει οποιαδηποτε οικονομικη προταση. Τοσο πολυ εχει αρχισει να πιανει τοπο η προπαγανδα τους?
Με 5000 ευρώ,δοξάζονται!! Αν είναι δυνατόν...Μα είναι ολοφάνερο ότι είναι μια πολιτικάντικη κίνηση.Πάντως,επειδή όλοι ανησυχούμε για δαύτους,πρέπει να πούμε,ότι θα τελειώσουν αμέσως,μόλις λυθεί το λαθρομεταναστευτικό.Δεν θά'χουν λόγο ύπαρξης.Εκεί στηρίζονται.Κι όσο κι αν είμαστε ανθρωπιστές,πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχει χοντρό πρόβλημα με τούς λαθρομετανάστες.Να μην ντρεπόμαστε να το λέμε γιατί δίνουμε πόντους στα γομάρια τής Χ.Α.Αν λυθεί,ψόφησαν οι ναζιστές.
H δωρεά έγινε απο ιδιώτη μέλλος της Χ.Α. (ο λογαριασμός άλλωστε είναι ανοιχτός, ο καθένας μπορεί να κάνει δωρέα), αλλά δυστυχώς το εκμεταλέυτηκαν αυτό τα χρυσά αβγά για να διαφημίσουν τις "αγαθοεργίες" τους με αποτέλεσμα να υπάρχει μια μαζική απογοήτευση απο το πρόσωπο του Αρκτούρου. Δυστυχώς το κράξιμο είναι το μόνο ελληνικό μέσο...
Ποια ειναι η κινηση του Αρκτουρου; Δηλαδη τι επρεπε να κανει; Αν εσυ εδινες ως τωρα λεφτα στον Αρκτουρο και σταματησεις επειδη εδωσαν μια φορα οι χρυσαυγιτες, τι να πω. Προχωρα το κι αλλο και πες πως αφου οι χρυσαυγιτες θελησαν (που λεει ο λογος) να βοηθησουν τις αρκουδες, πρεπει να στραφουμε ολοι εναντιον των αρκουδων.