ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ; Έλληνας ανεβάζει σοκαριστικό status update στο Facebook

ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ; Έλληνας ανεβάζει σοκαριστικό status update στο Facebook Facebook Twitter
32

Αν ισχύει, κάποιος

να

τον

 

 

συλλάβει

τώρα

ΥΓ. Σύμφωνα με Το Ξύδι, η εικόνα παίζει να είναι fake (μακάρι)

"Η συγκεκριμένη φωτογραφία με το σκυλάκι που και "ΚΑΛΑ" έβαλε φόλα ο χοντρός νταλικέρης, είναι απ'το 2009 και μπορείτε να την βρείτε σ αυτό το λινκ λίγο πιο κάτω απ τη μέση.

http://adespotologio.blogspot.gr/2009/04/blog-post_11.html"

Σύμφωνα με εμένα, η σελίδα (στην οποία είχα μπει πριν λίγα λεπτά και είχα διαβάσει) δεν υπάρχει πια - έχει διαγραφεί εντελώς. 

 

Και τέλος, σύμφωνα με σχόλιο, ο λογαριασμός του (και του αδερφού του) δεν ήταν τρολιά, ακόμα και η φωτογραφία να ήταν.

Μάλιστα πριν από 9 μήνες φέρονται να δημοσίευσαν στα facebook τους τα παρακάτω:

 

 

 

 

 UPDATE: 15/3 ξημερώματα

 

 

 

 

32

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Τραγική ειρωνεία και σαφέστατο δείγμα της μόρφωσης και παιδείας του εν λόγω υπανθρώπου: Διαρρηγνύει τα ιμάτιά του για την Ελλάδα σε άπταιστα greeklish!Το 90% των νεο-Ελληναράδων δεν αξίζουν καν την τύχη αυτού του έρημου του ζωντανού. Πραγματικά! Ακόμα και η φόλα πολύ μας είναι!!Ντρέπομαι και φρικάρω που αναπνέω τον ίδιο αέρα μ' αυτό το σκουπίδι! Ντρέπομαι που ζω στον ίδιο τόπο μ' αυτό το κατακάθι! Τρομάζω που αυτό το σκουλήκι, μαζί με τους ομοίους του, ψηφίζουν και διαμορφώνουν τη δική μου τύχη κι αυτή άλλων συμπολιτών μου! Αίσχος!
το προφίλ αυτό ήταν ορατό μέχρι περίπου στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης. έπεσε μαζικό σύνθημα και κατέβηκε μετά από πολλά report. σχετικά με τη φωτογραφία δεν ξέρω ίσως και να είναι τρολιά δική του, όμως το πρόσωπο είναι αληθινό.κυρίως επιδίδεται σε friend request και ασύστολο πέσιμο σε νέες γυναίκες. όσα γράφει είναι όλα τύπου ούγκανου, ανορθόγραφα ή/και grenglish και εθνικιστικοφασιστικά. θα επανέλθει, δεν μασάει.
Θελει και ερωτημα ειναι τρολ? Αν ειναι καλο τρολ θα το δειξουν οι αντιδρασεις ,οπως το εστιατοριο στην Αθηνα πριν 1-2 χρονια που μπορουσες να φας κρεας σκυλου και το ειχαν πει μεχρι και οι ειδησεις χωρις να κανουν μια μικρη ερευνα 5 λεπτων για να διαπιστωσουν οτι ειναι τρολ.
δεν έχω διαγράψει ούτε έναν fb φίλο που στην πορεία βγήκε χρυσαυγίτης. Για να βλέπω τί παίζει στην κοινωνία. Και φυσικά για κάτι διαμαντάκια όπως το προηγούμενο άρθρο σου Αρη με το χρυσαυγο-ζευγάρωμα. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ.Θα αυτοκαταστραφούν
θα πρεπει να ξερεις,οτι στοχοποιουν ατομα μεσω f.b.Τι γραφεις,αποψεις εναντιον τους,τα παντα.Οχι δεν φοβαμαι,αλλα ειναι ικανοι για ολα.Πισω στη σπηλια τους.
Να ενημερωσω τους αγαπητους φιλοζωους οτι σε αυτη την κωλοχωρα υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα. Εσεις που σοκαρεστε τοσο απο την (υποτιθεμενη;) πραξη αυτου του ηλιθιου, ελπιζω να σοκαρεστε περισσοτερο με τον κοινωνικο αποκλεισμο καποιων διποδων που λεγονται ανθρωποι.
Η φωτό δεν ξέρουμε αν είναι αληθινή, αλλά ο λογαριασμός υπήρχε: https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1462053 , όπου σε printscreen βλέπουμε τα αδερφάκια να εκθειάζουν ΧΑ και κασιδιάρη. Ακόμα και αν η φωτογραφία δεν είναι δική του, το σχόλιο αρκεί. Σκατά στα μούτρα του.
Η συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να είναι τρολιά, αλλά δυστυχώς αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα, η οποία είναι εκατοντάδες φολιασμένα/κακοποιημένα αδεσποτούλια καθημερινά, απλώς οι θύτες δεν είναι τόσο ηλίθιοι, ώστε να ανεβάζουν τα "κατορθώματά" τους στο ιντερνετ.Η λύση σε όλο αυτό το πολύ άσχημο φαινόμενο είναι στειρώσεις και πάλι στειρώσεις. Και φυσικά υιοθεσίες αδέποτων και όχι να προσπαθεί ο καθένας να πουλησει μουρη μέσω του πανάκριβου κατοικιδιου του λες και ειναι αξεσουάρ.
Βασικά και τρολιά να είναι, αυτός που διαχειρίζεται το προφίλ είναι πολύ άρρωστος... Θα πρέπει να τον περάσουν από ψυχολογικά τεστ ούτως η άλλως!
Μήπως να έβαζες μία προειδοποίηση για το τι θα δούμε;τα μικροπράγματα μας έχουν συνηθίσει τόσο σε σοκαριστικά όσο και σε "σοκαριστικά" ποστ.Η φωτό είναι άγρια, και θα επέλεγα να μην την δώ αν υπήρχε ανάλογη σήμανση [Απ. Άρη: Σωστό - συγνώμη! Το κάνω αμέσως]
Αηδιαστικά σοκαριστικό. Ελπίζω πως οι θεσμοί θα λειτουργήσουν και ο συγκεκριμένος θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη. Σε άλλες χώρες είναι σίγουρο πως ο συγκεκριμένος θα έβλεπε το πρόσωπο στου πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ενημερωτικών διαδικτυακών τόπων. Έχω την εντύπωση πως στην χώρα μας η ζωή των τετράποδων δεν έχει μεγάλη αξία. Και δεν είναι μόνο η δική μου εντύπωση αλλά και πολλών αλλοδαπών φίλων που επισκέπτονται την συχνά την χώρα μας...
εγω παντος το βρηκα το παιζει νταλικερης γαμω και δερνω και σε οποιον αρεσει εχει και ενα αδερφο τον νοντα κατι τετειο ο τυπος αν ισχυει το παιζει μαμιας αλλα μαλλον κραγμεμη αδερφη με ψυχολογικα ειναι ο βλαμενος αν το δει κανεις αφου εχει φιλους μπεαρ τυπου και σαδο καταστασεις καλα κανεις αδερφε με τον κωλο σου αλλα τα σκυλακια γιατι??? μαλλον θες κανονικο μαμισηαυτο ειναι το ενα σεναριο απο την αλλη φαινεται και ψευτικο μαλλον απο μεριας καποιον που γελανε αυτη την ωρα με ολους εμας που ασχολουμαστε μαλλον και αυτοι θενε μαμιση τεσπα χαζομαρες εντελως
Δεν θα σχολιάσω για την ουσία του συγκεκριμένου σκηνικού, τί να πρωτοπώ, δεν υπάρχουν λόγια. Σκέφτομαι απλώς πως είμαστε στην ίδια ομάδα με τέτοιους ανθρώπους. Την ομάδα που λέγεται "ελληνικός λαός". Ο "ελληνικός λαός" φυσικά δεν είναι τυχαία σε αυτή την κατάντια, δεν μας καταράστηκε κανείς ούτε "οι θεοί" μας κάνουν πλάκα. Κάθε λαός ασφαλώς έχει και τέτοιας ποιότητας άτομα μέσα του. Όμως από τη δική μου εμπειρία και από φίλων που συζητάμε, τέτοια άτομα υπάρχουν σε μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα μας απ'όσο φανταζόμασταν. Είναι τραγικό που μέχρι ενός σημείου η μοίρα μας δένεται με αυτούς.Επίσης είναι τραγικό που όλοι ψηφίζουν (και ο Thodwras).