ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Δεν μπορώ να σταματήσω να ακούω τους Cats on Fire

Δεν μπορώ να σταματήσω να ακούω τους Cats on Fire Facebook Twitter
5

Αυτοί είναι οι Cats on Fire.

Είναι από την Φινλανδία.

 

Συνδυάζουν ωραία στοιχεία των Smiths, των Pulp, των Housemartins. Τα τρία άλμπουμ τους είναι το μόνο που ακούω εδώ και μία εβδομάδα, το ένα μετά το άλλο. 

Πρέπει να έχεις μια συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση (ούτε καλή, ούτε κακή - απλώς συγκεκριμένη) για να τους απολαύσεις τόσο όσο εγώ τώρα.

 

Κατέβασα τα τρία άλμπουμ τους και μάλιστα το νέο τους το έβαλα και στην μπλογκοβίζιον μου, στον Νο 9 νομίζω. Αν έκανα τη λίστα στο τέλος του Δεκέμβρη αντί για την αρχή θα το έβαζα στο Νο1 - τόσο πολύ το άκουσα τις τελευταίες μέρες του μήνα.

Έστειλα πριν ένα ημέιλ στον φίλο μου τον Πάνο που μου είχε χαρίσει τον προηγούμενό τους δίσκο πριν μερικά χρόνια πείθοντάς με να τον ακούσω. "aκούω συνέχεια το νέο δίσκο (αλλά και τους παλιότερους) των cats on fire οπότε είναι ευκαιρία να σε ευχαριστήσω πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ που μου τους έμαθες!!! :):)" του έγραψα.

  

 

  

Και μακάρι κάποτε κάποιος που τους έμαθε απ' αυτό το ποστ να νιώσει την ίδια ανάγκη να με ευχαριστήσει - κι ας μην το κάνει. Όχι επειδή η μουσική θα είναι αντικειμενικά καλή, αλλά επειδή οι μελωδίες των άλμπουμ των Cats on Fire θα είναι εκείνο που θα είχε ανάγκη εκείνη τη στιγμή...

5

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια