Η μεγάλη εκδίκηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου απ' τους επικριτές της

Η μεγάλη εκδίκηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου απ' τους επικριτές της Facebook Twitter
51

Χλευάστηκε ως γραφική. Κατηγορήθηκε ως *σπασαρχίδω*. Κοροϊδεύτηκε ως σούπερ κουραστική. 

Γράφτηκαν πολλά για την (όντως κουραστική) επιμονή της αγέλαστης και μονίμως συνοφρυωμένης Ζωής Κωνσταντοπούλου. Κυρίως όμως λέχτηκαν πολλά απ' τους εξουθενωμένους συναδέλφους της.

Η μεγάλη εκδίκηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου απ' τους επικριτές της Facebook Twitter
Η μεγάλη εκδίκηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου απ' τους επικριτές της Facebook Twitter

Όπως αποδεικνύεται σήμερα όμως η επιμονή της ήταν χρήσιμη - κι ας ενοχλούσε τους συναδέλφους της στη Βουλή. Επέμεινε για ώρες κατά την εξέταση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, εξοργίζοντάς τον και κάνοντάς τον να κερδίσει την συμπάθεια του κοινού. Τα αστεία του τύπου "Πωπω πρήχτρα η Κωνσταντοπούλου, σκέψου την κρεβατομουρμούρα της" έδιναν και έπαιρναν. Χωρίς όμως αυτήν (και χωρίς και τον Βαξεβάνη) η λίστα Λαγκάρντ κι ο Παπακωνσταντίνου σίγουρα δεν θα ήταν σήμερα πρώτο θέμα στις ειδήσεις - δεν θα ήταν ούτε τελευταίο. 

Δεν την συμπαθώ καθόλου. Και επίσης όποιος φωνάζει ή επιμένει δεν έχει απαραίτητα δίκιο (θαυμάστε την ανεκδιήγητη βουλευτίνα του Σύριζα Βαλαβάνη που μας ενημέρωνε ότι η κανοική λίστα Λαγκάρντ έχει 600 ονόματα παραπάνω, ενώ στην πραγματικότητα είχε 3 λιγότερα απ' ό,τι η πειραγμένη). Όμως δεν χρειάζεται να είσαι συμπαθής για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου και να επιμείνεις να πάρεις απαντήσεις από έναν πρώην Υπουργό Οικονομικών που φαίνεται πως κάτι κρύβει. 

Όσοι θεωρήσαμε την Ζωή Κωνσταντοπούλου κουραστική ή γραφική σήμερα πρέπει να αναθεωρήσουμε (εγώ αναθεωρώ και δημοσίως). Το σωστό να λέγεται. 

Ας τιμωρηθεί ο πρώην Υπουργός αν γίνεται - κυρίως όμως ας γίνει επιτέλους αυτό για το οποίο στάλθηκε αυτή η αναθεματισμένη λίστα: ας ελεγχθεί, ας πιαστούν τυχόν φοροφυγάδες και ας ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ τα λεφτά που του ανήκουν. 

Η μεγάλη εκδίκηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου απ' τους επικριτές της Facebook Twitter
51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Δεν έχει σημασία ρε παιδιά αν είχε τελικά δίκιο. Το θέμα είναι πόσο αποδοτική είναι στη δουλειά της. Δεν ήταν τα τσιριχτά της Κωσταντοπούλου που έφεραν τη κανονική λίστα πίσω. Ήταν η δημοσίευσή της από το Βαξεβάνη ο οποίος αντί να τσιρίζει από δω κι από ‘κεί έκανε την πολύ απλή κίνηση ματ, δημοσίευσε τη λίστα και άντε γειά. Χωρίς πολλά, πολλά …Το θέμα δεν είναι να τσιρίζεις σα κότα, είναι να είσαι αποδοτικός/ή. Με τσιρίγματα δε θα βρισκόταν ο Παπακωσταντίνου. Ας έκανε την έρευνά της αποδοτικά ως μέλος επιτροπής για να έχει σοβαρά στοιχεία αντί να τσιρίζει. Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι ήταν ανακρίτρια και ανέκρινε ας πούμε τον Τσοχατζόπουλο πιστεύει κανείς ότι θα ψάρωνε ο Άκης από τέτοια;Μανώλης
Είμαι η μόνη μάλλον που τη συμπαθεί;; Ναι, το ύφος της δεν είναι το καλύτερο αλλά προσωπικά εκτιμώ (από όσο την έχω παρακολουθήσει) πως "στριμώχνει" τους συνομιλητές της... είτε έχει δίκιο είτε άδικο! Αλλά είναι απλές προσωπικές εκτιμήσεις...
Μεχρι στιγμής ενα πράγμα που δεν αναφέρθηκε ποτε ειναι το γεγονός οτι το να βγάλεις χρήματα στο εξωτερικό δεν συνιστά αδίκημα.Ακομα και αν αυτα τα ποσά που αναφέρονται στη λίστα υπήρχαν σε ελληνικές τράπεζες δεν θα φορολογούνταν αφου στη χώρα μας δεν φορολογούνται οι καταθέσεις παρα μονο οι τοκοι που πιθανόν θα εισπράξει κάποιος εάν κανει προθεσμιακες καταθέσεις.Επομενως ακομα και γυρίσουν τα χρήματα στη χώρα μας δεν θα υπάρξει φορολόγηση.το θέμα τωρα ειναι να ελεγχθούν οι πηγές απο τις οποίες προήλθαν αυτα τα χρήματα και αν αποτελούν νόμιμο δηλωθεν εισόδημα.εκει έγκειται το αδίκημα και προς αυτη την κατεύθυνση πρέπει να στραφούν τα αρμόδια ελεγκτικα τμήματα.
Πιστεύω για την αμεσότητα της ενημέρωσης και κρίσης χωρίς μεσάζοντες και αποσπασματικές κορόνες στα δελτία ειδήσεων διάρκειας 30 δευτερολέπτων θα είχε ενδιαφέρον όχι μόνο για την στάση της κ Κωνσταντινοπούλου που αναφέρεται το άρθρο, αλλά και γενικότερα για την υπόθεση να ανατρέξετε στο αυθεντικό οπτικοακουστικό υλικό της ακρόασης στο κανάλι της βουλής. Πιστέψτε με είναι τρομερά ενδιαφέρον να κρίνουμε τα πράγματα κατευθείαν από την πηγή! Σας δίνω το link και θα παρακαλούσα τον administrator να φτιάξει το link (να λειτουργεί με ένα κλικ) γιατί δεν λειτουργεί σωστά το copy paste στα links που ποστάρονται στα σχόλια. http://www.hellenicparliament.gr/Praktika/Optiko-akoustiko-yliko-synedriaseon-Koinovouleftikon-Epitropon?search=on&commission=2b188390-2f24-4d95-b867-912d485fa8cf&fromDate=01/09/2012&toDate=01/12/2012&drdSessionPeriods=4eb101ca-f553-4f3d-87ba-bb23ad46a381
Έχει δίκιο ο Άρης και είναι γενναία η παραδοχή του. Σπεύδω να τον μιμηθώ: κι εγώ αντιπαθώ την κα Κωνσταντοπούλου, αλλά χτες δικαιώθηκε για τη στάση της. Κι αν το στιλ της είναι σπαστικό ή ό,τι άλλο θέλετε, στην ουσία είχε δίκιο στο προκείμενο. Ας μάθουμε να αναγνωρίζουμε τι δίκιο του άλλου, είναι κι αυτό ένα λιθαράκι για να βγούμε από την κρίση...
Εγώ δεν αναθεώρησα την εκτίμηση μου για την Ζωή Κωνσταντόπουλου. Πιστεύω ότι είναι μια καιροσκόπος στην πολιτική και ζωντανή απόδειξη ότι ένας μορφωμένος άνθρωπος μπορεί να μην έχει καθόλου παιδεία. Τα σχόλια που κατά καιρούς διάβαζα και την έκριναν ως γυναίκα ή κόρη του Κωνσταντόπουλου τα θεωρούσα και τα θεωρώ επιεικώς απαράδεκτα και γελοία. Έναν νέο άνθρωπο στην πολιτική δεν τον κρίνεις με αυτά τα κριτήρια αλλά με την πολιτική του συμπεριφορά και το ήθος του.
ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ "ΜΠΡΑΒΟ" ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΔΙΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΑ αυτονόητα για την ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ αλλά διοτι έκανε αναφορά και στον ΒΑΞΕΒΑΝΗ που δημοσιευσε την πρώτη λίστα.Ο Κος ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΟΣΑ ΜΜΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΑΚΟΥΣΕΙ Η ΔΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ , ΕΠ' ΑΥΤΟΥ, ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ. Μ Π Ρ Α Β Ο!
Άμα δεν τη θεωρείτε σέξι, μην τη φαντασιώνεστε.Αν νομίζετε ότι θα κάνει ελεεινή κρεβατομουρμούρα, μην την παντρεύεστε.Αν σας φαίνεται ότι τσιρίζει υπερβολικά (λες και είναι η μόνη πολιτικός που το έκανε ποτέ, διότι στο χωροχρονικό συνεχές ανέκαθεν οι πολιτικοί μας διακρίνονταν για την ικανότητα για πολιτισμένο διάλογο και αυτή η συγκεκριμένη μονάχα παρεκτρέπεται και δεν το άντεξαν τα ευαίσθητα αυτιά της), βάλτε τη στο mute.Αν πιστεύετε ότι δεν είναι παντογνώστης και πάντα σωστή (που δεν είναι, στο κάτω κάτω) μην την αναγάγετε σε θεότητα και μην την προσκυνάτε.Αν δε σας φαίνονται απολύτως αγνά τα κίνητρα της, μην της στήσετε άγαλμα και μην την ανακηρύξετε αγία.Αν σε χίλια πράγματα ως τώρα είχε άδικο, μην της χαριστείτε σε κανένα από αυτά.Αλλά σε αυτό το ένα ΑΥΤΗ, η πρήχτρα, η υστερικιά, η χοντρή, η άσχημη, η συριζαία, είχε δίκιο. Και αυτό αποδείχτηκε πανηγυρικά. Και ό,τι και να πείτε, είναι γελοίο αυτό να μην το αναγνωρίζετε.Άσε που αν δεν ήταν γυναίκα αλλά άντρας, όλοι τώρα θα έλεγαν για τα μεγάλα αρχ..δια, την ελληνική λεβεντιά και το αντριλίκι που διαθέτει και θα εκθείαζαν την ικανότητα "να τα λέει τσεκουράτα". Στο κάτω κάτω, ακριβώς αυτές οι ίδιες "ιδιότητες" έχουν προσφέρει πληθώρα ψήφων ακόμα και σε αποδεδειγμένα διεφθαρμένους ανθρώπους, οι οποίοι ωστόσο εκλέγονταν πανηγυρικά για χρόνια γιατί "δεν ήταν γυναικούλες", "δε φοράγανε στρινγκ" και "τιμούσαν τα παντελόνια τους". Στην τελική, ίσως κάποιους αυτό σας χαλάει περισσότερο. Πως κάποια "γυναικούλα" κόλλησε στον τοίχο έναν που "δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο"¨, επικαλούμενος την αντρική του τιμή για να μας πείσει.
"Αν σας φαίνεται ότι τσιρίζει υπερβολικά " ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΙΣ "ΝΟΗΜΑΤΩΝ" ΤΣΙΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ!
Ο Παπακωνσταντίνου ξεσκεπάστηκε από τη σύγκριση των δύο λιστών. Τη σύγκριση έκαναν οι δύο (επί των οικονομικών) Εισαγγελείς. Η υστερία της εν λόγω κυρίας δεν νομίζω ότι είχε αιτιώδη συνάφεια με το ξεσκέπασμα. Με το να επαναλαμβάνει εκατό φορές την ίδια ερώτηση, απλώς κατάφερε να γίνει εκνευριστική.
Δεν κατάλαβα, από πότε δικαιούται αυτός που κάθεται ενώπιον της επιτροπής να μην απαντάει στις ερωτήσεις ενός μέλους της; Όσο ο Π"κων/νου είχε υφάκι χιλίων καρδιναλίων και δεν έδινε απάντηση, πολύ καλά έκανε και επαναλάμβανε τις ερωτήσεις η Κων/πούλου. Ορίστε μας... Η επανάληψη σε ενόχλησε, η προστασία του Βενιζέλου και του Π"κων/νου από τον πρόεδρο της επιτροπής δε σε χάλασε καθόλου; Πως είναι δυνατόν να μένετε μόνο στο "φαίνεσται" και να αγνοείτε το "είναι";
Σας αρέσει το "Σόου Κωνσταντοπούλου", εγώ όμως βρίσκω τον τρόπο της απαράδεκτο και την προσωπικότητά της πολύ προβληματική. Εάν θέλουμε να έχουμε σοβαρό κοινοβούλιο (που δεν έχουμε), κανονικά δεν θα έπρεπε να ανήκει εκεί.
Δυστυχως τα εχεις κανει αχταρμα στο μυαλο σου Αρη. Δεν υπαρχει καμια αιτιακη συνδεση μεταξυ των δυο. Δηλαδη ο Κωνσταντοπουλειος παροξυσμος ειναι μια συμπεριφορα η οποια δεν ειχε καμια επιρροη στην αποκαλυψη.
Αιτιακή σύνδεση δεν υπάρχει γιατί ζούμε στην Ελλάδα. Και εδώ οι πολιτικοί δε δίνουν λογαριασμό σε κανένα οπότε σιγά μην έφερνε αποτέλεσμα η επιμονή της Κωνσταντοπούλου. Το ότι λειτούργησε όμως όπως θα έπρεπε να λειτουργούν όλοι οι εκπρόσωποί μας, επιμένοντας να μάθει την αλήθεια, δεν σου λέει κάτι; Αλλά ο μόνος τρόπος να ξεσκεπαστεί η υπόθεση ήταν απ' τους Γάλλους σε αυτή τη μπανανία όπου ο αχταρμάς υπάρχει στο μυαλό κυρίως αυτών που θεωρούν τον κοινοβουλευτικό έλεγχο "παροξυσμό". Δε σε κατακρίνω όμως, κι εγώ αρχικά έτσι λειτούργησα γιατί έτσι μας έχουν μάθει εδώ στο Ελλαδιστάν. Καλό είναι όμως να παραδεχόμαστε τα λάθη μας δε νομίζεις;
Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εμείς μιλάμε για αισθητική με σοβαρές σεξιστικές προεκτάσεις. Τελικά ο ρατσισμός έγινε συστατικό στοιχείο του συλλογικού μας υποσυνείδητου ή απλώς το φανταχτερό life style που προωθήθηκε τόσα χρόνια - και που τώρα κατέρρευσε παταγωδώς μαζί με εμάς να πέφτουμε απ τα σύννεφα- έκανε καλά τη δουλειά του;Θα ήταν τελικά προτιμότερο η "σπασαρχίδω" να ήταν η Καϊλή ή κάποια άλλη προβεβλημένη σέξι και μοιραία τηλεπερσόνα; Τελικά μια φορά ελληνάρας πάντα ελληνάρας. Κι ας σκεφτούμε σοβαρά τώρα εάν μας αξίζει αυτό που ζούμε.
Οταν ενας ανδρας πολιτικα πιεζει καταστασεις και ανθρωπους τον χαρακτηριζουμε αποφασιστικο οταν μια γυναικα κανει το ιδιο την λεμε σπαζαρχιδω.Στο μυαλο του μεσου πολιτη η ελληνιδα πολιτικος πρεπει να ειναι μια καλλιεργημενη γλαστρα με σικε ταγιερ κατι σαν γαρδενια γραφειου,ευτυχως δεν ειναι ετσι η συγκεγκριμενη. Εγω θαυμαζω την ψυχραιμια της να καθεται να ακουει τον Παπακωνσταντινου να λεει οτι την εδωσε στο γραφειο του σε συνεργατη του εμπιστοσυνης που δεν μπορουσε να κατονομασει και την εχασε.Την αποκαλυψη την κανανε ολοι μαζι, συριζα,κωνσταντοπουλου,βαξεβανης και μια νεαρη πολιτικος απο την νδ που ζητησε νεο αντιγραφο απο την λαγκαρντ μεσω μεηλ!!!Για μενα εκδικηση της κωνσταντοπουλου θα ειναι οταν η αγελη του παπανδρεου ξεκουμπιστει απο την πολιτικη και μπει και κανενα φραγκο απο εκατομμυρια του εξωτερικου στα ταμεια...Αλλιως θα ειναι ξανα η εκδικηση του γυφτου του κολωνακιου..δηλαδη του παπακωνσταντινου..
@Η μεγάλη εκδίκηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου απ' τους επικριτές τηςΔεν βγάζει νόημα αυτό."Η μεγάλη εκδίκηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά/εναντίον των επικριτών της""Η μεγάλη εκδίκηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου προς/για τους επικριτές της"
Ειναι αλλο το αν ειχε δικιο στην αποψη της και αλλο το θεμα του υφους της. Οτι και να πουμε ως προς το πρωτο θα πρεπει να περιμενουμε τι θα αποφασισει η δικαιοσυνη-μακαρι να κινηθει γρηγορα γιατι αυτα τα ζητηματα καινε!. Ως προς το δευτερο, δεν χρειαζονται πολλα σχολια, μια μονο λεξη: Υστερια!