Ο Χατζηνικολάου δε συζητά με ανθρώπους που δεν εκτιμά. Μόνο με ανθρώπους σαν τον Τράγκα.

Facebook Twitter
0

[Τότε και Τώρα: Θεαματική βελτίωση]

Γρήγορη περίληψη: Ο Πάνος Μιχαήλ έκανε ποστ για τον Χατζηνικολάου, το onlinepoetry*. Εκεί έγραψε δηκτικά τη γνώμη του. Άλλοι του είπαν μπράβο άλλοι του είπαν αίσχος.

Κάποιοι ενημέρωσαν τον Χατζηνικολάου στο twitter. Αυτός μπορεί και να διάβασε το ποστ (ανάθεμά με αν θα κατάλαβε τίποτα), πάντως έγραψε ότι το αγνοεί. Ο λόγος;


Τώρα: δεν έχω κάτι με τον Ν.Χ. και ούτε συμφωνώ με τον Πάνο. Ναι, μοιάζει φλώρος και λίγο εξυπνάκιας και υπερόπτης όπως ο Μίκυ Μάους. Αλλά μ' αρέσει ο Μίκυ Μάους.

Δεν θα ήταν όμως διαφορετικά τα πράγματα αν ο Ν.Χ. έριχνε μια ματιά στο λινκ που του έστελναν; Θα έβλεπε ότι δεν επρόκειται για μια εμπαθή επίθεση του Τσαγκαρουσιάνου, αλλά για (ας δεχτούμε το 'εμπαθή') τη γνώμη του Πάνου Μιχαήλ.

Εκεί κάνει όμως το κλασικό λάθος. Θεωρεί ότι κάθε πράγμα που γράφεται στο σάιτ είναι γραμμένο ή υπαγορευμένο ή εγκεκριμένο απ' τον Τσαγκαρουσιάνο. Δεν ξέρει ότι ο Πάνος και ο Στάθης έχουν γράψει κείμενα με κάθετα αντίθετες απόψεις (και μόνο αυτά για τον Κραουνάκη να δεις καταλαβαίνεις).

Όχι, δεν συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας εδώ μέσα, ούτε είμαστε όλοι ο Τσαγκαρουσιάνος, ο οποίος συχνά συμφωνεί, διαφωνεί ή αδιαφορεί.

Αν ο Ν.Χ. είχε ρίξει μια ματιά στο ποστ, θα γλίτωνε τη σύγχυση και την παράνοια ότι ο Τσαγκαρουσιάνος τον κυνηγάει και βρίσκεται πίσω από κάθε αρνητική κριτική.

[Σκέφτηκα να βρω ένα επώνυμο άρθρο απ' την εφημερίδα του που κριτικάρει κάποιον και να πω "Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΔΕ!" κι ας έχει γράψει άλλος το άρθρο, κι ας μην το ενέκρινε απαραίτητα ο ίδιος (όπως συμβαίνει και στο σάιτ μας) κλπ κλπ. Τελικά βαρέθηκα.]

Μου άρεσε πάντως που απαντώντας σε κάποιον έγραψε:

Γιατί όμως αυτό το αξίωμα το χρησιμοποιεί μόνο για συνεργάτες του και όχι για τους "εχθρούς" του; Γιατί δυσκολεύεται να καταλάβει ότι όσοι διαφωνούν μαζί μας δεν μας κάνουν απαραίτητα "εμπαθή επίθεση", ούτε είναι απαραίτητα ο Τσαγκαρουσιάνος;

ΥΓ. Όταν κάποιος του είπε ότι το ποστ παρ' ό,τι "κακοπροαίρετο" κάνει κάποιες συγκρίσεις και τον ρώτησε αν θα απαντούσε σ' αυτά που έγραφε το Lifo.gr, ο Ν.Χ. απάντησε:


Για καλή μου κουτσομπολίστικη τύχη ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος μερικές φορές απαντά και σε όσους δεν εκτιμά, κι αυτή είναι η απάντησή του, όπως τη διάβασα στα σχόλια:

Πράγματι. Ο Χατζηνικολάου απαντά και συζητά μόνο με ανθρώπους σαν τον Τράγκα.

[Και τον Κουρή θα πρόσθετα, μη χάσω.]

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ