H εξωφρενικότερη εκμετάλλευση των Αγανακτισμένων είναι αυτή εδω!

Facebook Twitter
0

Πριν χρόνια ένα γυναικείο σάιτ είχε κάνει έναν λάιφστάιλ δεκάλογο για το "πώς πρέπει να είστε ντυμένες στη διαδήλωση". Πίστευα πως τίποτα δε θα το ξεπερνούσε αυτό, μέχρι που εμφανίστηκε...

αυτό!

[via] To Ελληνικό Δαιμόνιο ζει και βασιλεύει, ακόμα και σε περιόδους κρίσης. Ο οπορτουνισμός της εταιρίας είναι πραγματικά συναρπαστικός - χρειάστηκε να ψάξω το σάιτ που αναφέρεται για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι φώτοσοπ ή φάρσα.

Δεν είναι. Στο σάιτ βλέπουμε ότι το συγκεκριμένο κατάστημα πουλάει δεκάδες προϊόντα (άσχετα με τις διαδηλώσεις ως επί το πλείστον) όπως: πετσετάκια, μπρελόκ anti-stress, κοπτικό χαρτιού, κεντητά μπρελόκ, πρέσα θερμομεταφοράς, κορδόνια λαιμού μη αποσπώμενα.

Επέλεξε όμως να τονίσει όλα τα προϊόντα που θα χρησίμευαν σε διαδηλωτές (πολύχρωμες βουβουζέλες! πώς δεν το είχαμε σκεφτεί!) για να αξιοποιήσει το κλίμα των ημερών.

Αναρωτιέμαι βέβαια, κατά πόσο οι Αγανακτισμένοι βλέποντας τη διαφήμιση θα πουν, "α, ωραία, πάμε στο Καλαμάκι να παρουμε τις σημαίες και τις σφυρίχτρες για τη μάχη του Μεσοπρόθεσμου!" ή αν θα ανατριχιάσουν στη θέα αυτού του πονηρού αλλά και ξεδιάντροπου μάρκετινγκ...

[Εποχιακά προϊόντα...]

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ