Περίεργη επιλογή φωτογραφίας - ακόμα πιο περίεργη είδηση.

Facebook Twitter
0

Πριν λίγο καιρό φώναζαν κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι νοσοκομείων στα κανάλια ότι τους είχαν τελειώσει οι γάζες, τα εμβόλια κλπ, κι ότι το κακό Υπουργείο δεν τους έστελνε άλλα. Όλοι οι γιατροί ήταν σούπερ αγανακτισμένοι και διέψευδαν το Υπουργείο που υποστήριζε ότι έκρυβαν νοσοκομειακό υλικό.

Ε, τελικά, όπως μαθαίνουμε, το έκρυβαν (λογικά για να το φάει ο Πάγκαλος μόνος του, μη φανταστείτε ότι ο απλός λαός μπορεί να έχει κακές προθέσεις).

Στο Ιπποκράτειο βρέθηκε «κρυμμένο» νοσοκομειακό υλικό αξίας 1 εκατ.

[Συγχαρητήρια στον photo editor της Ελευθεροτυπίας που επέλεξε να επενδύσει την είδηση με αυτή τη συγκλονιστική φωτογραφία του Ανδρέα Λοβέρδου! Ξεπερνά τα όρια της δημοσιογραφίας και γίνεται σχεδόν Τέχνη.]

Σύμφωνα με αποκαλύψεις του υπουργού Υγείας, σε «κρυφή» αποθήκη του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, βρέθηκε μη καταγεγραμμένο νοσοκομειακό υλικό αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Ανδέας [sic] Λοβέρδος δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη τύπου πως δεν έχει βρεθεί ακόμα ποιος χειριζόταν το κλειδί της "κρυφής" αποθήκης με τα νοσοκομειακά υλικά, ωστόσο ο διευθυντής της Α' Διοίκησης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής, Αρης Μουσιώνης, τόνισε ότι στις 29 Ιουνίου ο επικεφαλής της απάτης θα οδηγηθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Ο Α. Μουσιώνης συμπλήρωσε επίσης ότι στο νοσοκομειακό αυτό σκάνδαλο φαίνεται ότι εμπλέκονται οι περισσότερες χειρουργικές κλινικές του Ιπποκράτειου.

Η υπόθεση έχει οδηγηθεί στην εισαγγελέα Ελένη Ράικου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ