Eπιτέλους η Δήμητρα Λιάνη φόρεσε κάτι της προκοπής.

Facebook Twitter
0

[via]

............................................................................................................

Είναι πάντως μια θεαματική βελτίωση από την προηγούμενη της εμφάνιση. Που ήταν αυτή...

...................................................................................................................

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ

Τα έντεκα δημοφιλέστερα Bits And Pieces του προηγούμενου επταημέρου...


1. "Θα μείνουμε λιγάκι σαν νάνοι αλλοτινών καιρών" - Μάνος Χατζιδάκις. To 1989 o Μάνος Χατζιδάκις έδωσε μια ραδιοφωνική συνέντευξη. Και είπε πράγματα που 22 χρόνια αργότερα είναι επίκαιρα.

2. ΑΥΤΟ είναι το πιο τρυφερό βίντεο με γάτες που έχω δει (μέχρι στιγμής). Γατάκι βλέπει άσχημο όνειρο. Η κοιμισμένη μαμά του το αγκαλιάζει για να το καθησυχάσει.

3. Κάτω τα χέρια απ' τον σοσιαλιστή Άκη Τσοχατζόπουλο! [Ελληνοφρένεια]. Η συγκέντρωση που θα γινόταν πέρσι (με τη συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα, της Τάμτα και των Scorpions) μπορεί ωραιότατα να γίνει φέτος!

4. OK, αν έζησες τη δεκαετία του '80, μην κάνεις ότι δε θυμάσαι... Ένα βιντεάκι με τον ήχο που θα ξυπνήσει ρίγη (συγκίνησης; αποτροπιασμού; νοσταλγίας;)

5. Είναι ο Λάκης Λαζόπουλος ο πρωθυπουργός που μας αξίζει; [Οπωσδήποτε!] "Βλέπω το Λάκη στην εκπομπή του να λέει παπαριές για τα προβλήματα των φτωχών. Όταν είμαστε όμως στις παρέες των πλουσίων δεν τον άκουσα ούτε μια φορά να τους ενοχλεί γι' αυτά τα πράγματα."

6. Ένα τέλειο φυσικό φαινόμενο (η δύση του ηλίου ενώνεται με την ανατολή του!) σε βίντεο. Το απίστευτο Αρκτικό Φως: εκατοντάδες ηλιοβασιλέματα ξανά και ξανά - κάθε λίγα λεπτά.

7. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λέει αλήθειες όποιον κι αν πονούν! [Εκτός αν πονούν τον ίδιο.] Τέθηκε σε αργία, κι όμως κάποιοι ακόμα πιστεύουν πως πολεμήθηκε λόγω κομματικών κριτηρίων κι όχι επειδή παρανόμησε και είπε (χοντρά!) ψέμματα. Να πως.

8. Είμαστε σίγουροι πως η καμπάνια του Ράδιο Αρβύλα για τα Greeklish δεν είναι φάρσα/παρωδία; Pragmatika den katalavaino. Ypotheto oti apefthinetai stis mikres ilikies alla kai pali moiazei ypervolika patronaristiki!

9. Ένας διαδηλωτής στο Athens Pride κρατούσε ψηλά ένα χαρτόνι με φωτογραφίες. Η συγκλονιστική ιστορία του Αχμέτ Γιλντίζ, στους δρόμους της Αθήνας.

10. Τα μούσια του Κώστα Πρέκα είναι πλέον πέρα από κάθε φαντασία! Ο Ελληνόψυχος ηθοποιός εξήγησε πώς πολεμάει τα φίδια και τα λιοντάρια των ΜΜΕ, την παράσταση όμως έκλεψαν τα μούσια και τα μαλλιά του…

11. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ (Θανάσης Βέγγος) Σχεδόν ποτέ δεν αξίζουν τα προωθημένα email που στάλθηκαν μαζικά. Αυτή, νομίζω, είναι μια εξαίρεση...

...................................................................................................................

για να μην ξεχνιόμαστε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ